דיון המושאלים ואקס המדרידיסטאס ::

מסוט אוזיל הצטרף למפלגה של ארדוהן. מה שרק מזכיר לנו שאף פעם אי אפשר לדעת כמה חולירות השחקנים יכולים להיות מחוץ לדשא.

הוא לא בדיוק מושאל, אבל צריך לדבר על ניקו פאס.
לריאל מדריד יש סעיף רכישה חזרה בקיץ במחיר סביר מאוד (9 מיליון אם אני לא טועה).
קראתי שיש מספר קבוצות באיטליה שמעוניינות בו- ביניהן גם רומא ואינטר.
מישהו ראה אותו משחק העונה? (מודה שלי לא יצא).
מבחינת סטטיסטיקה הוא עם 6 שערים ו- 5 בישולים בסריה א’ שזה סביר לגמרי.

מדברים עליו המון. הכל סובב סביבו בקבוצה שלו. אבל אני לוקח הכל בערבון מוגבל. הוא משחק בקבוצה קטנה ולא תמיד היכולת בקבוצה הקטנה מספיקה לריאל מדריד, למרות המחמאות הוא איטי ופחות מתאים לכדורגל המודרני ברמות הגבוהות, ובעמדה שלו יש לנו אופציות יותר טובות. אני מאמין שנממש את סעיף הרכישה ונמכור אותו בסכום יותר יקר, כמו מה שעשינו עם נגרדו למשל בזמנו.

אני מבין את הטענות על זה שהוא איטי אבל בגדול- כל שחקן שמארוטה רוצה זה שחקן שכנראה כדאי לנו לחשוב עליו גם (בהנחה שאינטר באמת רוצה אותו)…

אני חושב שאם הוא יחזור אלינו יקרה איתו מה שקרה עם אודגור, הוא ישב על הספסל שנה ויבקש לעזוב. אני לא באמת רואה מקום עבורו. אם יחזירו אותו והוא יצליח זו תהיה הפתעה בעיניי. לשחקנים מוכשרים אך איטיים אין מקום בקבוצות הגדולות באמת, איסקו לדוגמה.
אופציה אחרת היא שמזיזים אותו לעמדת הקשר באמצע סטייל המעבר שעשה קרוס. הגרמני מאוד אהב אותו והחזיק ממנו. למרות זאת אני לא רואה את זה קורה, ניקו פאס שחקן מאוד ישיר בדומה ליתר הקשרים שלנו. השאלה היא האם הוא יוכל להתמודד עם קמא פדה וג’וד? בתחרות כישרונות אין לו הרבה מה למכור מולם.