שנתיים למספרת הבלתי נשכחת. קשה לרגש אותנו, אוהדי ריאל מדריד, כבר ראינו הכל. ועדיין, ה-3 באפריל 2018 היה יום בלתי נשכח. “כולה” רבע הגמר, אחרי שתי זכיות ברציפות בצ’מפיונס. ריאל כבר הובילה 0:1 בטורינו משער שלו, איך לא, ונראתה נהדר. ואז בדקה ה-64 הגיע פלא תבל. קרבחאל הרים, כריסטיאנו עף באוויר ושלח מספרת מדהימה לרשת. השער הזכור מכל של גדול המבקיעים בהיסטוריה של ריאל מדריד. אפילו אוהדי יובה הריעו (למרות שעשרה חודשים קודם חיסל אותם בגמר), וכמה שהוא היה צריך את זה. מרסלו עוד כבש שער יפה משלו בדרך ל- 0:3 ברוטאלי, אך זה כבר לא היה משנה.
זידאן שלרוב שומר על איפוק - תפס את הראש כלא מאמין. ארבלואה צייץ: “הוא יכול לעזוב את כדור הארץ ולשחק במאדים”. ואתם השתוללתם בבית. אין הרבה רגעים מרגשים כאלה בכדורגל. כאילו העולם עצר מלכת. שער שאתה רואה במשחק מחשב. לאחר מכן אני פרסמתי את “מכתב הסליחה” לכריסטיאנו . “סליחה על זה שהעזתי לבקר אותך. זה קורה רק כשאוהבים יותר מדי. סליחה שהעזתי לפקפק בך. ותודה שהחזרת לי את החשק לכדורגל (עונת ליגה קשה, בכל זאת) וגרמת לי שוב לקפוץ מכל גול, בעיקר שלך, גם ב-0:5”. כתבתי שאני חולם על הגביע ה-13. הוא אמנם לא כבש בגמר, אבל הגשים לי את החלום לפני שעזב. תודה