להיפך, רונאלדו יכול לשחק ביותר שיטות משחק מאשר מסי. מצד שני מסי יכול לשחק יותר תפקידים, אבל רק בתפקיד השחקן החופשי הוא יכול להיות מסי, בשאר התפקידים הוא יהיה סתם אחד השחקנים הטובים בעולם לאותו התפקיד.
ומסי שמשחק עם הגב לשער ?
מסי לא שחקן שמעדיף פוזשן(כנראה התבלבת עם צ’אבי), מסי שחקן שמעדיף לקבל את הכדור במקומות הנוחים לו, מקומות שמהם הוא יכול לעשות את הפעולות שלו, וכדי שמסי יקבל את הכדור במקומות האהובים עליו כל הקבוצה צריכה לעבוד בשבילו, בדיוק כפי שהקבוצה צריכה לעבוד בשביל רונאלדו כדי לקבל את הכדור ברחבה.
ואם אני מבין את הטענה שלך זה שכל שחקן שלא הצליח ליד רונאלדו זה בגלל רונאלדו וכל שחקן שלא הצליח ליד מסי זה בגלל אותו שחקן ? זה לא מתאים לו שמאל, וזה צריך את הכדור לרגל, וזלאטאן אוהב לשחק במרכז…
ברור שניימאר הצליח ליד מסי, כי ניימאר זה אחד השחקנים בטובים בהיסטוריה, הוא יצליח בכל מקום, אבל עובדה שהוא עזב כי השיטה של מסי נכפתה גם עליו(ובצדק).
ואם אלבה חייב למסי קריירה אז גם קרבחאל ומרסלו שכל כדור שהרימו לרחבה רונאלדו נגח לרשת חייבים את הקריירה לפורטוגלי, לא ?
פשוט לא ! יותר נוח לו לרדת למטה(לא עד איפה שצ’אבי אהב לשחק) אבל מספיק למטה לקבל את הכדור ולהתחיל התקפה כדי שיוכל להצטרף בתזמון ששמור רק למסי כדי לסיים, הוא לא מעדיף לקבל את הכדור בצפיפות ליד הרחבה, למרות שהוא מצויין גם שם, הוא בבירור בורח מהצפיפות ונכנס לרחבה בתזמון הנכון.
מסי לא עובד בשביל שום קבוצה, כמו במקרה רונאלדו כל ברצלונה בנוייה כדי שכולם ישרתו את מסי, ואני לא כותב זאת כביקורת, הם צריכים לעבוד בשבילו ומי שלא מוכן שיעזוב לפסז’, אני כותב זאת כעובדה מוגמרת, זה שאתה אוהב יותר את מה שמסי מייצר אחרי שעבדו בשבילו לא אמור לבטל את המאמצים שההנהלה,המאמן והשחקנים משקיעים כדי לתת למסי את מה שהוא רוצה.