כריסטיאנו רונאלדו :: תם עידן

כריסטיאנו רונאלדו בפוסט ארוך ועצוב על כך שהחלום הגדול ביותר שלו - זכייה במונדיאל בקטאר בניסיון החמישי שלו - התנפץ לרסיסים. הוא מודה על התמיכה ומבטיח שמסירותו לנבחרת מעולם לא השתנתה למרות כל השטויות שנכתבו. כמובן שהוא גם לא הודיע על פרישה מהנבחרת. כרגע כמעט 13 מיליון לייקים. קיליאן אמבפה הגיב.

הפוסט המלא: "זכייה בגביע העולם עבור פורטוגל הייתה החלום הגדול והשאפתני ביותר בקריירה שלי. למרבה המזל, זכיתי בתארים רבים בעלי מימד בינלאומי, כולל עבור נבחרת פורטוגל, אבל לשים את שם המדינה שלנו ברמה הגבוהה ביותר בעולם היה החלום הכי גדול שלי. נלחמתי על זה. נלחמתי קשה על החלום הזה. בחמש הפעמים בהן השתתפתי במונדיאל במשך 16 שנים, תמיד לצד שחקנים גדולים ונתמכת על ידי מיליוני פורטוגלים, נתתי את כל כולי. השארתי הכל על המגרש. מעולם לא הפנתי את פני הצידה. ומעולם לא ויתרתי על החלום הזה.

“לרוע המזל, אתמול החלום הסתיים. לא כדאי להגיב לכולם כשאתה חם ובוער. אני רק רוצה שכולם ידעו שהרבה נאמר, הרבה נכתב, הרבה מאוד השערות, אבל המסירות שלי לפורטוגל לא השתנתה לרגע. תמיד הייתי עוד אדם אחד שנלחם למען המטרה של כולם ולעולם לא הייתי מפנה עורף לחבריי לקבוצה ולמדינה שלי.
לעת עתה, אין יותר מדי מה לומר. תודה, לך פורטוגל. תודה לך, קטאר. החלום היה יפה כל עוד הוא נמשך… עכשיו, הגיע הזמן להיות יועץ טוב ולאפשר לכל אחד להסיק את המסקנות שלו”.

לא היה לכם ספק שלקחתי קשה את העניין.