ה-5 בפברואר היה יום חשוב מאוד בהסטוריה של הכדורגל. כריסטיאנו רונאלדו הכל-יכול חוגג 34. האיש שניצח את חוקי הפיזיקה, שכבש אינספור שערים(תמיד עלה למגרש וידע שיבקיע. השאלה הייתה רק כמה), האיש שהחזיר אותנו להיות אלופי אירופה הנצחיים עם ארבעה גביעים בחמש שנים ושלוש מהן הרציפות ונכנס לנו עמוק ללב.
תמיד הערכתי אותו ואהבתי את הסגנון שלו, הערצתי אותו כמו ילד, אבל אני חוזר רגע אחורה ליום בו הוצג בברנבאו מול 90 אלף איש כשהברנבאו מפוצץ בחודש יולי ואומר - וואו, רק עכשיו בדיעבד אני מבין כמה זה היה גדול. איך כריסטיאנו המחויך בן 24 מגיע כשחקן רכש שלא היה לך ספק שהוא כל-כך טוב ולא יכול להיכשל, הפנים של ריאל מדריד הגלאקטית2 - וזה היה פשוט כל-כך טוב, מי היה יכול להאמין. כמו ילד שבא לכבוש את העולם עם אובר ביטחון. כמו אש קאצ’ם בפוקימון שרצה לתפוס את כולם.
אני נזכר בכל התחנות שעברנו איתו: ההצגה בברנבאו, שער הבכורה בפנדל מול דפור, הקלאסיקוס הראשונים המתסכלים, השלושער הראשון נגד מאיורקה, העונה השנייה, גמר גביע המלך, הגולים הגדולים ב-2011/12, שער האליפות בקאמפ-נואו, הנגיחה נגד מנצ’סטר יונייטד, כדור הזהב הראשון במדי ריאל והדמעות, הצמד מול באיירן בדסימה, הגול בגמר והורדת החולצה הדי מגוחכת, פתיחת העונה המשוגעת ב-2014/15, שער הניצחון בקאמפ-נואו - שוב מול ההם, הפנדל המנצח בסאן-סירו, הפיניש המטורף בצ’מפיונס ב-2016/17 מול באיירן ואתלטיקו ויובה, הפצצה בסופר-קופה והחגיגות עם הקוביות וההרחקה המוגזמת, התסכולים, המספרת נגד יובה, הפנדל המנצח, השער האחרון נגד ויאריאל וגם הגמר בקייב.
לפעמים אני עדיין לא מעכל שאתה כבר לא משחק בקבוצה שלי. כשאני הולך לשחק כדורגל בעצמי עם החולצה שלך, כשאני מוצא את עצמי משדר גולים בספרדית מהעבר, בלי קשר לכלום וזה כל-כך כיף, כשאתה כובש שער בקבוצה אחרת. לא היה אף שחקן שהיה יכול להיכנס איכשהו לוואקום שהותיר ראול ב-2010. למרות פרידה חמוצה משהו - תודה על הכל. תמיד נאהב אותך. Ssuuiiii