אפשר להבין אותו,הוא רואה את מסי מצטרף לקבוצת אול סטאר בזמן שהוא תקוע בקבוצה שהקישור שלה זה ראביו-בנטנקור וארתור שלא מסוגלים למסור פס קדימה,הוא מבין שמסי בדרך לעוד גביע אלופות שיגרור עוד כדור זהב אז הוא עושה הכל כדי לנסות לברוח משם לפני שייסגר החלון.
שום בעיה ומובן אם זה מה שהוא רוצה אבל זה מה שהבנת מהפוסט? אני לא הבנתי שום דבר.
בדיוק מה שחשבתי. אם הכל כל כך נחרץ וברור, מה הבעיה להבהיר בפוסט אם הוא נשאר? ואם הוא לא מבהיר, למה לבוא בטענות לתקשורת שמדווחת על מעבר אפשרי?
אני מבין מהפוסט שהוא כרגע בלחץ על גבול הבהלה,מהרגע שמסי חתם בפסז׳.
ולמה שאנצ׳לוטי, שידוע ביחסים הנהדרים שלו עם כל מי שבועט ולא בועט, יזדרז לפרסם הכחשה?
פורסם באל צ׳ירינגיטו ולכן גם עשה רעש. הם ידועים בזה שהם מקורבים אליו והיו בזמנו הראשונים לדווח שהוא עוזב
אין בעיה, אבל למה הפוסט שלו לא כולל שום אמירה חותכת על הישארות?
מסכים איתך, לדעתי הוא רוצה ללכת. הכי סביר שהוא שלח את העיתונאים שלו להפיץ שמועה כי בא לו לחזור למדריד והוא רוצה לבדוק את השטח. מאידך, אם זה נכון, לא מסתדר לי מדוע קרלו מיהר להכחיש. ממתי המאמן מכחיש אישית דברים כאלה ועוד רץ לעשות זאת באותו היום.
אולי פלורנטינו רמז לאנצ’לוטי לצייץ בטוויטר את מה שצייץ והאמת שאני מאמין לקרלו שהוא אחלה בובה. אל צ’ירינגיטו חתומים על הרבה מאוד סקופים (כל הקיץ מפמפמים לנו שהם מעריכים, ג’ודף פדרול - שאמבפה יילבש לבן כבר עכשיו) וגם על רעש בלי קשר אבל אלה לא לוחות הברית. זה נראה שכריסטיאנו ימשיך ביובנטוס. הוא רצה כנראה עוד קצת תשומת לב ו-‘תחזיקו אותי’. מותר לו? זה כזה נורא? זה פשע?
האמת? מהכירי את האיש זה ההסבר אולי הטוב ביותר ששמעתי. אולי פסטיבל מסי, ועוד בגיל כזה, הוציא אותו מדעתו
אני ו @asafbarca דיסקסנו על זה ארוכות. וגם אנחנו הגענו למסקנה שזה הסיפור קרוב לודאי.
מותר לו? בהחלט. זה כזה נורא? כן. זה פשע? ברור שלא, סתם פאתטי.
אם המעבר הזה באמת יקרה אני אצטער. אחרי ההיסטוריה שלו ביונייטד אסור לו לעבור לסיטי. אני מבין שאותו מעניין אך ורק הצלחות על המגרש אבל הייתי מצפה ממנו שישמור לקבוצה הזאת חסד נעורים.
למרות שזה רע לליברפול שלי עדיין מאוד מעניין אותי לראות מה פפ מתכנן לעשות עם רונאלדו, הרונאלדו הנוכחי זה סוג החלוץ האחרון שציפיתי שפפ יחתים.
חלוץ קילר מנוסה לשלבים המכריעים של הצ’מפיונס- בדיוק מה שסיטי צריכה.
יוסיף לה גם גיוון במשחק ההתקפי עם הרמות ותוסיף לכך את כל כדורי הרוחב הקטלניים של דה בריינה -עכשיו יהיה את רונאלדו לדחוק פנימה.
סימני השאלה הם ההתאקלמות בחדר הלבשה, יחסי הכוחות מול פפ ואת זה שמדובר בשחקן פחות במשחק לחץ, מהיסודות הברורים של פפ.
היתרונות ברורים לכולם.
מה שמעניין אותי זה סימני השאלה, יהיה מאוד מעניין, תוסיף לזה שהוא חוזר למצ’סטר ויראה אדומים כל יום שעושים לו פרצופים.
יונייטד מעניינת לו את קצה התחת, צ’מפיונס שישי וכדור זהב שישי לעומת זאת מעניינים אותו הרבה יותר. יבוא בטירוף.
מסי, אמבפה ועכשיו רונאלדו מחליפים קבוצה, מתי אי פעם היה חלון כזה?
לא היה.
וזה בלי לדבר על העברות “קטנות” כמו ראמוס, וראן, סאנצ’ו, גריליש, לוקאקו…
כריסטיאנו רונאלדו חזר למנצ’סטר יונייטד!!!. ב-2018 כשהוא עזב הייתי שבור, ידעתי שזו לא רק אבידה מקצועית קשה אלא גם מעין חור קטן בלב, הלכתי שבי אחריו, ואמרתי - ‘נו מילא’ - אם הוא היה חוזר לאנגליה לסגור מעגל. שלוש השנים ביובנטוס היו טעות ענק. ועכשיו בא התיקון. אני חושב שזה לא סוד שהוא לא היה טוב בחצי השנה האחרונה אבל יובנטוס הייתה קבוצה נוראית - הוא לא ציפה לגאונים כמו סארי ופירלו על הקווים, שחקנים שהלכו והתדרדרו - ראיתם את דיבאלה? את אלכס סנדרו? יש לו עוד שנתיים בטופ, הוא חלוץ רחבה מצוין גם היום ומסוגל לתת אקסטרה במשחקים הגדולים. אני לא אוהד יונייטד ויש לי פרפרים בבטן - וואו. וכן, כדורגל זה קצת רגש ולא רק ניתוח קר של הכל. ואמוס כריסטיאנו!!!
כשפורסם שהוא הולך לסיטי התאכזבתי. ציפיתי שישמור אמונים ליונייטד. שמח שזה קורה. מאוד מסקרן לראות איך הוא ישתלב שם בחזרה אבל אני לא בטוח שהעברה הזאת נכונה מקצועית ליונייטד.
רק בואו נעמיד דברים על דיוקם - הוא לא שמר אמונים ליונייטד, סיטי לא רצו אותו