לא יודע לגבי גביע המלך אבל הפסדנו גמר לאותה יריבה רק לפני חודשיים שלושה.
חוץ מזה איזה נתונים אתה רוצה? דפקתם אותנו השנה פעמיים ואנחנו משחקים חרא כדורגל בניגוד אליכם.
לא יודע לגבי גביע המלך אבל הפסדנו גמר לאותה יריבה רק לפני חודשיים שלושה.
חוץ מזה איזה נתונים אתה רוצה? דפקתם אותנו השנה פעמיים ואנחנו משחקים חרא כדורגל בניגוד אליכם.
עזוב סנטיאגו, אחרי ה-15 שנה האחרונות שביט ( @Mendieta ) לא היה מהמר נגד ריאל בגמר מול בארסה של 2011.
אני מסכים איתך בהכל, מקווה מאוד שאם נתקדם באלופות הם לא יגיעו לגמר.
בארסה אולי הקבוצה היחידה בעולם שיש לה עליונות פסיכולוגית על ריאל ושתמיד תנסה להביס ולסיים את המשחק מוקדם ככל האפשר כי היא יודעת שיש לנו 9 נשמות. קריפטונייט.
נשמה אתה בכלל אין לך מה לדבר איתי. כמות הגביעי אירופה שראיתי לפניך שתקחו עוד מהשמינית גמר היא מטורפת. אבל אתה צודק בדבר אחד-אנחנו מכירים אותכם. אנחנו באים לרמוס, לא לנצח. אין דרך אחרת איתכם. זה גם למה כתבתי בפורום שלנו לגבי המשחק נגדכם-אני מגיע בגישת תמות נפשי עם פלישתים.
ריאל מדריד לא מפסידה גמרים. גמר הסופר קופה?

ברצלונה פעמיים. ליברפול פעמיים. אתלטיקו פעמיים. יובה. אתם לא יודעים להפסיד גמרים.
בדיוק היום לפני 16 שנה, בתאריך ה-06/07/09 - יום היסטורי בכדורגל העולמי. כריסטיאנו רונאלדו מוצג כשחקנה החדש של ריאל מדריד לעיני 90 אלף(!!!) אוהדים בסנטיאגו ברנבאו. אוהדים שבאו לתת כבוד ולראות אותו עם החולצה מספר 9 דאז מקפיץ כדור ואומר כמה מילים, זה כל המסיבה. לא היה כדבר הזה. כאילו הגול הראשון שלו מתוך ה-450 - הגיע, נרקם כבר אז.
אאוסביו גדול שחקני פורטוגל עד אז - היה שם וכיבד בנוכחותו, גם גדול שחקני המועדון שלנו - אלפרדו די סטפאנו נשיא הכבוד. המגרש עוצב כמוזיאון לכל דבר עם במה ענקית וכל גביעי אירופה (תשעה אז וכשעזב ב-2018 והשלים את המשימה - 13) והמבט היה עוצר נשימה. כבוד הנשיא פלורנטינו פרס “כרז לו” ברוך הבא ורונאלדו עלה מחויך, מבסוט, בתוך חלום, לא ממש מעכל לשאגות הקהל. הוא דיבר על הגשמת החלום, אמר כמה מילים ומה שנשאר חרוט בזיכרון זה ה-“Uno, Dos, Tres - Hala Madrid” ויוצאים לדרך.
אז יצאנו לדרך לתשע שנים של חלום מתוק. בכל שנה באמת, בלי לדלג, כבר 16 שנה - אני כותב על היום הזה בכל פעם מחדש ומצטמרר כל פעם מחדש להביט בתמונות, לצפות בווידאו, להעלות סטורי לאינסטגרם כמו ילד - אותם שני קבצי וידאו של 20 שניוצ, כאילו זה קורה עכשיו. איזה כיף היה. לטעמי לפחות - ההעברה הגדולה בתולדות הספורט.
צופה באותו סרטון וידאו ביוטיוב של בערך תשע דקות, מדמיין שאני פלורנטינו, עובד על הספרדית שלי ואומר גם כן את ה-Bienvenido A Cristiano Ronaldo.
מאה שערים בארבע קבוצות שונות| בשעה זו נערך הסופרקופה של הליגה בערב הסעודית. אנחנו נאחל בהצלחה לכריסטיאנו רונאלדו ואל נאסר כמובן, 1:1 בדקה ה-81 במפגש נגד אל אהלי. בכל מקרה, הוא הבקיע בפנדל ורשם בכך ציון דרך גדול עם שערו המאה באל נאסר (ב-113 הופעות) וה-940 בקריירה. כריסטיאנו הוא השחקן הראשון שכובש מאה שערים בארבע קבוצות שונות וכמובן צריך לזכור שהוא חצה את הרף גם בנבחרת פורטוגל. כריסטיאנו עם 450 שערים במדי ריאל מדריד, 145 במנצ’סטר יונייטד, 101 ביובנטוס ו-100 באל נאסר. אגדה
עריכה: הפסידו בגמר בפנדלים ואין תואר ![]()
קראתי שמתכוונים למכור 4 קבוצות בליגה הסעודית כולל הקבוצה של רונאלדו.כנראה נגמר הכסף ולא
שווה להשקיע בליגה הזאת.
עוד גול אחד וכריסטיאנו רונאלדו מגיע ל-950 בקריירה שלו. יש לו כבר את ה-800 בכדורגל המועדונים. השער אתמול ב-1:5 של אל נאסר היה דומה לשער שלו בסופרקופה בקלאסיקו בקאמפ נואו נגד ברצלונה על ג’רארד פיקה כשעלה מהספסל. חיתוך לאמצע ובעיטה נהדרת ליד החיבורים, וכמובן הורדת חולצה כשהוא לא יכול להתאפק. כריסטיאנו באינסטגרם: “הצלחה היא לא תאונה”.
כמובן שאני עוקב מקרוב, לא מפספס אף שער, מחכה לגולים יפים כאלה כמו אתמול או בבעיטות חזקות או כשהוא עובר נניח שחקן ומשתחרר יפה לבעיטה. חוגג גם את הגולים האלה מפנדלים או דחיקות, ועדיין. חשוב לי כל כך טוב שהוא ייתן מונדיאל טוב (לא רוצה לדבר על זכייה). במונדיאל 2022 הוא היה אבוד לגמרי. ביורו היו לו דקות בסדר אבל לא וואו. ברור שהליגה הסעודית היא לא המדד.
בכל מקרה: אני מודה שאני מתגעגע אליו, יש לי התקף געגוע. למרות שיש לי את קיליאן אמבפה בקבוצה שלי. זה לא אותו הטירוף לשערים, זו לא אותה הכריזמה וזו גם לא אותה היכולת. לפני השינה אני רואה תקצירים ישנים ככה של 2012-2015. אני מתלהב בגולים ואומר ‘יואוו’ כשהשוער הודף או יש קורה או משקוף. וברור לי שכריסטיאנו בגיל 40 לא המפלצת של גיל 30.
וממש עכשיו: תוספת זמן, אל נאסר מובילה 1:3 ואז מגיע הפלא הנפלא הזה. לא חשוב כמו נגד יובנטוס אבל גובה יפה ואחלה מספרת. La Chilena, Que Golazo. מספר 954 בקריירה. כל גול שלו אני רואה, שמח לראות שער יפה ולא פנדל או נגיחה מעפנה.
ומהבוקר: לקיליאן אמבפה יש העונה 13 שערי ליגה ב-12 המחזורים הראשונים. ברור לכם מי השחקן הראשון של ריאל מדריד שעשה זאת בשנות ה-2000 - כריסטיאנו רונאלדו עשה זאת ארבע עונות מתוך חמש שנים בין 2010 ל-2015.
-כבש 14 שערים בעונת 2010-11: שער נגד אספניול, צמדים נגד דפורטיבו לה קורוניה, מלאגה והרקולס, שלושער נגד אתלטיק בילבאו ורביעייה נגד ראסינג סנטאנדר| לא כבש בשישה משחקים.
-כבש 13 שערים ב-2011-12: שער נגד חטאפה, וארבעה שלושערים: נגד סראגוסה, ראיו וייקאנו, מלאגה ואוססונה| לא כבש בשבעה משחקים, אבל הוסיף חמישה בישולים.
-כבש 13 שערים בעונת 2013-14: שערים נגד אתלטיק בילבאו, ויאריאל, לבאנטה ומלאגה, צמדים נגד חטאפה, אלצ’ה וראיו וייקאנו, ושלושער נגד סביליה| לא כבש בארבעה משחקים.
-כבש 20(!) שערים בעונת 2014-15, וצריך לציין שהוא החמיץ את המשחק נגד ריאל סוסיאדד בשל פציעה: שערים נגד קורדובה, אתלטיקו מדריד, ויאריאל, ברצלונה, גרנאדה וראיו וייקאנו, צמדים נגד לבאנטה ונגד אייבר, שלושערים נגד דפורטיבו לה קורוניה ונגד אתלטיק בילבאו, וגם רביעייה נגד אלצ’ה| כבש בכל 11 המשחקים בהם שיחק.
ממש התלהבתי בהתחלה, אבל אז קלטתי שהשוער שם מביך ברמות במהלך הזה. אני לא בטוח שזה לא שער עצמי. מדובר בשוער לוקסמבורגי שהגיע אחרי קריירה שלמה בבלגיה - והקטע הוא מגיע לסעודיה כאלוף בלגיה. הגיע כאלוף, יעזוב כעלוב.
טל, לא צריך להגזים.
שער יפה מאוד גם מול שער ריק וקונוסים, בטח בגיל שלו.
אולי השוער יכל לעשות יותר אבל אולי גם היתה עוצמה בבעיטה.
כריסטיאנו רונאלדו הגדול חוגג יום הולדת 41.
הפוסט המלא נמצא בלינק - מצאתי את עצמי כותב שנה אחרי שנה וחוזר על אותן הנקודות בסה”כ. כבר אירוע הצגתו לתקשורת כשחקן ריאל מדריד ועוד בעידן שהטוויטר חלש אם קיים בכלל והמדיה שונה - היה וואו עם 90 אלף אוהדים, צפיתי בזה בלייב ולא האמנתי. עד היום יש לי צמרמורת ובכל שנה אני מפרסם את אותם שני סרטונים קצרים באינסטגרם כשפלורנטינו פרס מקבל אותו בברכה ורונאלדו עושה את הספירה ואומר האללה מדריד.
בכל שבוע אנחנו מתעדכנים על המספרים המפלצתיים של קיליאן אמבפה אבל כריסטיאנו כבר דרך בכל מקום והיה עם ממוצע טוב יותר וכך גם ליאו מסי. רונאלדו היה היחיד שיכול לעזור לריאל לדעתי להתמודד עם ברצלונה ההיסטורית ההיא. מיסטר של מעל שער למשחק. היה מדהים לראות אותו - מבחינתי - אובססי לשלישי ולרביעי ולחמישי וזועם על החמצה שלו ולא מסוגל לחייך.
ראול היה ויישאר האהבה הראשונה שלי אבל זה קצת אחרת כשאתה ילד צעיר ואתה מעריץ בצורה עיוורת, לא האמנתי שיוכל להגיע שחקן שיימלא את הוואקום הזה, וכריסטיאנו הצליח. אני קורא לזה - כן למרות הקלאסיקוס המאכזבים ורק שתי אליפויות - “תשע שנים של חלום מתוק”. עם כל כך הרבה רגעים ושערים אייקונים. אי אפשר באמת לומר שזה היה צריך להיות שידוך לכל החיים אבל לדעתי למרות הנסיקה של קארים בנזמה אחר כך - כריסטיאנו היה יכול להישאר עוד קצת.
בכל מקרה, מאז חווינו את הגביע ה-14 המטורף כשהכל נדבק לבנזמה גם בפן המנהיגותי, לקחנו אליפויות והיה את הדאבל ב-2023-24, ריאל מדריד חזקה מהכל וזה מדהים לקחת תואר בלי שמות גדולים ואייקונים של אז כמו כריסטיאנו וראמוס ומרסלו וכדומה. אבל עדיין שמתי לב שהגעגוע אצלי תמיד קיים כי ככה אני. תודה על הכל כריס.
-רשימת משחקים פוטנציאליים למשחקו הטוב ביותר בריאל מדריד.
-**סרטון הפרידה**של כריסטיאנו רונאלדו בזמנו - 73 מיליון צפיות שזה הרבה מעל הנורמה בסרטונים כאלה של ריאל מדריד, וכן המועדון העלה וידאו של שעה וחצי כל כל שעריו.
-המספרים המלאים של רונאלדו: שנה אחר שנה, הרקורד נגד הקבוצות הגדולות
-זרקור לעונת הדסימה - שיא שערים למפעל בליגת האלופות עד היום: 17
-עונת 2014/15 - שיא שערים (61) אבל אפס עגול מבחינת התארים הגדולים - עצוב.