נדב, איני עוקץ כלל, לפחות לא התכוונתי לכך. הפער בינינו הוא מן הסתם תפיסתי ולכן גם קשה לכמת את הדרישות או את מה אני מצפה מהמועדון לעומתך.
אני מוכן לקפוץ למים ולנסות להגיד לעצמי מה אני מחפש מהמועדון, מה אני רואה כשאני רואה בארסה ומה אני חש. זה לא יהיה פשוט אבל אנסה למען הסדר הטוב. ספוילר, בארסה אולי קמה כמועדון קטאלוני פוליטי-חברתי אבל בשבילי לפחות המועדון עבר הרבה תהפוכות ושינויים. כיף לשים אותו בצד המדוכא הנלחם למען החירות אבל מזמן מזמן זה חלף. אני כאוהד חדש מימי רונאלדיניו העליזים רואה מועדון אחר ממה שאתה רואה, וזה בסדר (לפחות מבחינתי)
רק נסגור את העניין של מסי, אני לא מדבר על ה cvc. הוא רע לטעמי וטוב שלא חתמנו עליו, אני רק חושב שיכולנו להשאיר את מסי גם בלי זה עם המון כאב ראש שלאפורטה לא רצה, מסי לא מעל המועדון אבל מסי הוא הברצלונה החדשה שאני ראיתי. הוא הפנים של המועדון ומה שנהיה ממנו. הייתי לוקח עוד עונותיים עם ילדודס פלוס מסי העיקר להשאיר אותו, אתה חושב שלא יכלו להשאיר אותו, אני חושב שכן. לעולם לא נדע.
כיף להגיד התקשורת אובייקטיבית אבל היא לא. ובנוסף אין לה, גישה לכל המספרים והספרים של המועדון. הם יכולים להעריך או להשען על הדלפות, זהו. הטיעון הזה חזק, הוא לא טיעון שטותי, כל דבר בטח בתקשורת הפח בברצלונה הוא בערבון מוגבל.
@mos56
כן! שמי דן. הניק הוא סתם ניק וזהו