וואיי… הדיון בניכם מתיש ולא מקדם.
אני רק רוצה להוסיף את השנקל שלי לעניין מסי.
האם כל מי שמאשים את לאפורטה בזה שמסי לא איתנו זוכר:
- מסי שלח בורופקס לפני שנה וקצת שהוא רוצה לעזוב את הקבוצה. תחת הנהלת ברתומיאו.
- מסי ממרר בבכי הקיץ שהוא לא יכול להשאר בקבוצה. תחת הנהלת לאפורטה.
- חוזים חייבים לכבד, גם תחת תקרת השכר. ר״ע קוטיניו, גריזמן, אומטיטי.
- למסי לא היה חוזה כי הוא לא חתום על חוזה כזה כי הוא לא רצה לחתום על חוזה חדש תחת ברתומיאו.
- לאפורטה (אומר שהוא) רצה להחתים את מסי ועשה מאמצים, אבל הנהלת הליגה לא אישרה בגלל מגבלות תקרת השכר.
- הנהלת הליגה גם לא איפשרה להחתים שחקנים שהחוזים שלהם לא מדגדגים את עלויות החוזה של מסי, וזה נפתר רק כשפיקה קיצץ משמעותית בשכר שלו בשביל שזה יקרה.
לגבי 5 הנהלת הליגה אישרה שזה ככה ושבארסה לא יכלה להחתים את מסי על חוזה חדש.
לגבי 6, שמועות שלאפורטה מריץ ואולי הן נכונות.
עכשיו אני רוצה להבין, האם כל אלה שטוענים שאנחנו ניזונים מעיתונאים שמקבלים הוראות מהנשיא טוענים גם שהנהלת הליגה בכיס של לאפורטה ומשתפת איתו פעולה כשהם אומרים שלא הייתה לנו אפשרות להחתים את מסי?
כי זה לא עניין פעוט שהנהלת הליגה לא מאפשרת לבארסה להחתים שחקנים בגלל מגבלות תקרת השכר. לאפורטה לא יכול לכופף את החוק הזה רק כי הוא רוצה. רישום שחקנים חדשים ואישור החוזים שלהם לא תלוי רק במועדון. נקודה.
וכאמור, פה לא מדובר ב״הדלפה״, אלא הצהרה שקופה שבאה מחוץ למועדון. ולנותני ההצהרה אין אינטרסים זהים לאלו של לאפורטה אלא בבירור אינטרסים הפוכים.
ככה או אחרת, על העובדה שמסי לא פה אני יוכל להפנות אצבע מאשימה רק לאדם שדחף אותו להתחיל את המהלך של עזיבת המועדון. לא לאדם שלא הצליח לתקן את הבור הזה אחרי שהוא כבר נפער.