אני לא רואה איך זה משרת את טבאס.
שתי הקבוצות במפורש נגדו, בין אם יש בינהם קרע או לא. לפורטה הבהיר טוב מאוד מה הוא חושב על טבאס.
יכול להיות שזה משחק לידיים של צ’פרין אם בארסה תעשה אחורה פנה בעניין הסופרליג. אבל אני לא בטוח שלפורטה הולך לעזוב את סופרליג בגלל ריאל מדריד.
באמת?
טבאס וצאפרין בעלי ברית. הם רואים איך שתי הקבוצות החזקות ביותר בסופר ליג, שהם מתנגדים לו, פותחים במלחמה בינהם, מלחמה עקובה מדם. שלא תשאיר שום בני ערובה מאחור.
בנוסף ברצלונה בעקבות החקירה והעוינות של טבאס חשופה לחלוטין. טרף קל. הפרד ומשול. בסיסי מאוד.
תדמיין שפתאום פורצת מלחמה בין חיזבאללה וסוריה. מלחמה עקובה מדם. את מי זה ישרת? ישראל. אותו דבר פה. (לא משווה כמובן בין שתי הדברים)
דימטרי די לא יהיה סופרליג. זה כבר dead on water מה שנקרא.
נו וזה מה שמאחד אותם נגד ריאל וברצלונה.
לא יודע אם הם אויבים או חברים, אבל תאמין לי שהם יושבים עכשיו ונהנים.
במיוחד טבאס , הוא מריח חולשה. ברצלונה במצב שכרגע חלש. אני לא יפול מהכיסא אם בשבועות הקרובים לאפורטה יקבל מסר שבשביל להשיג הפסקת אש הוא צריך להתקרב ללה ליגה עם cvc וביטול הסופרליג.
דרך אגב וזה גם חוזר למה שכתבתי בהתחלה, לא רואה איך הסוסיוס יאשרו הסכם היפוטתי של סופרליג שריאל מדריד עומדת בראש . אני לא הייתי מסכים לזה.
ממש לא. הם יורדים אחד על השני בכל הזדמנות.
הדבר היחיד המשותף בינהם זאת התנגדות לסופרליג.
המלחמה בסופרליג מאוד חשובה לצ’פרין ולכן הקרע בין בארסה לריאל משרת אותו.
לטבאס יש הרבה צרות על הראש, הסופרליג והעזיבה ההיפוטתית של בארסה וריאל את לה ליגה זה כרגע צרה מאוד קטנה שלו.
עכשיו זה כבר הגיע לדרגים פוליטיים בכירים.
הממשל הקטלוני דורש מריאל מדריד להסיר את הוידאו שהם הכינו כתגובה ללפורטה בקשר להאשמות שלו נגד ריאל.
אלוהים אדירים, כמה אפשר להתעסק בקקה הזה. עוד תהיה מלחמת אחים כמו ביוגוסלביה.
מוזר. היה אפשר לקוות שריאל מדריד עשו עבודת מחקר רצינית ולא סתם הנפיצו שטויות כתגובה למסעת של לאפורטה.
או שלא.
מצד שני, למען ההגינות - כשאומרים “הממשל הקטלוני” זה נשמע רציני, אבל למשל “הממשל הישראלי” זה יכול להיות בסך הכל בן גביר מצייץ בזעם בטוויטר.
נוטים לחשוב שעכשיו לאפורטה יפרוש מהסופרליג, אבל תבינו שעכשיו הקלף בידיים שלו - הקלף מול פלורנטינו. מבחינתו של לאפורטה, ריאל התחילה עם המילים הלא נכונות, ומבחינתו, הוא שם לפלורנטינו אולטימטום, שעוד פעולה לא במקום ולא יהיה סופרליג. זה מה שחשוב לפלורנטינו, לא שיחשבו שהמועדון שלו היה אהוב על פרנקו או לא.
ובמצב הכלכלי הנוכחי של שתי הקבוצות מי לדעתך צריך יותר את הכסף של הסופרליג ?
אתה חושב שפרז נולד אתמול שאחד כמו לאפורטה יצליח להציב לו אולטימטום ?
הסופרליג הוא אינטרס משותף ובגלל זה גם ריאל וגם ברסה ימשיכו לתמוך בו.
לפורטה לא יפגע בברסה רק כדי לתקוע לפלורנטינו אצבע בעין.
מדובר פה באנשי עסקים בכירים, לא בילדים, הם לא יתנו לריב טיפשי לפגוע באינטרסים של הקבוצות…
בלי קשר למלחמת העולם השלישית בין ריאל לברצלונה. הסופר ליג לדעתי זה פרויקט שלא יעבור יותר. מה המצב הנוכחי המשפטי שלו בכלל?
אתם מסתכלים בקטן. לאפורטה פאקינג גאון.
הוא רוצה להחזיר את מסי, טבאס יושב לו על הגרון והוא לא רוצה באמת לוותר על הסופרליג. מה עושים במצב כזה? מנצלים את המצב כדי לעורר משבר אל מול ריאל, שיגרום לרוב עולם לחשוב שהסופרליג מת, בתקווה שזה יספק את טבאס. לאפורטה הניח לטבאס, אדם עם הרבה אגו ומעט שכל, סולם מזהב. האחרון יודע שהליגה שלו גוססת ושחזרה של מסי תתן לה בוסט משמעותי ועדיין המשיך בהצהרות נגד בארסה. אני משער שהתקווה של לאפורטה היא שטבאס ישתמש בסולם הזה כדי לרדת סוף סוף מהעץ שהוא טיפס עליו.
אז הסופרליג, שגם ככה נשארה על אש קטנה, יורדת מהגז בינתיים. אבל שלא תטעו, לשני המועדונים יש אינטרס ראשון במעלה להקים את הליגה הזאת, כי בטווח הארוך הליגה האנגלית תמשיך להעמיק את הפער שיש לה משאר אירופה. אנחנו נחזיר את מסי, הקבוצה של פרנקו () תצליחו להביא את אמבפה ובעוד שנה הפרצוף של הפרויקט יהיה הקרב בין שני השחקנים שהבקיעו 5 שערים בגמר המונדיאל האחרון.
בינתיים מתקיימת האסיפה של ראשי המועדונים והליגה. אחד הנושאים הוא נגריירה, וגם שיפוט באופן כללי, ונוסעים אחרים.
לפורטה , שלא כמנהגו, נוכח אישית. פלורנטינו, כמנהגו, לא מופיע ושלח נציג.
לחיצת יד וחיוכים בין לפורטה לבין טבאס. מי היה מאמין.
https://twitter.com/i/status/1648647441292443649
הייתה גם לחיצת יד עם הנציג של ריאל.
לחיצת היד המלאה בין לאפורטה לטבאס, אילוסטרציה -
סיכום שלי למסע"ת אחרי האסיפה.
דברי טבאס על קייס נגריירה:
- טבאס אמר שההסברים של לפורטה על קייס נגריירה לא משכנעים . קבוצות אחרות גם לא השתכנעו לדבריו, לכן החקירה תימשך.
- ריאל מדריד לא התערבה . קבוצות אחרות שאלו שאלות. תשלומים על דוחות על שופטים הם לא שכיחים, למרות הטענה של לפורטה שכולם עושים את זה.
- טבאס אמר שהוא לא היה עושה את הוידאו שעשו בריאל.
- We must thank Laporta for coming to the Assembly. He has shown his face and makes the level of anger less
דברי טבאס על השיפוט:
5. לה ליגה לא רוצה להשתלט על השופטים. שיהיו גוף נפרד, אבל שיתשתפרו. במיוחד הואר.
6. הליגה האנגלית היא המודל בקשר לאירגון השופטים. (דמיטרי - גוף חיצוני ועצמאי, לא תחת ההתאחדות האנגלית ולא תחת הפרמיירליג)
דברים נוספים:
7. פייר פליי לא דוסקס.
8. טבאס אומר שבארסה כרגע לא יכולה להחתים את מסי, אבל הוא ישמח מאוד אם מסי יחזור לבארסה. אבל לא ישנה את החוקים בשבילו.
נשיא אתלטיקו סרסו: “ב-35 שנים בכדורגל הספרדי לא ראיתי קניית שופטים אחת. כל מה שנזרק לאוויר אלה השערות. לבארסה יש את חזקת החפות, כמו לכל קבוצה”.
למי שתהה מה פלורנטינו היה צריך להגיד כדי לא לצאת פיקה ולהתחיל את מלחמת הפיפי קקי הנוכחית בין המועדונים…
נו טוב, לפחות לנשיא של מועדון כדורגל אחד בעיר מדריד עדיין נשאר קצת קלאס.
אני שמעתי אתלטיקו וקלאס באותו משפט?
למה לא? הנה:
סטפן סאביץ’, בלמה של אתלטיקו מדריד, חשוד כמי שהיה בעברו בקו-קלאס-קלאן
(זה לא נכון, אבל תודה שזה נשמע סביר)
במקרה הספיציספי הזה אכן כן. ואני לא חשוד באהדת יתר לאתלטיקו בשנה האחרונה.
בארסה סוגרת את barca tv לחסוך כסף לFFP אמור לחסוך 12 מיליון אירו (יש תיקון בציוץ ההמשך)
במאניה טוענים שהערוץ לא בבעלות ברצלונה, אלא של חברה חיצונית. זה לא אומר שהסגירה לא באמת משפיעה על ענייני הפייר פליי?
כתבנו לענייני עובדות, @dmitrys , מה דעתך?
לא יודע, קצת מוזר.
לפי MD, ה 150 איש שיילכו הביתה הם של טלפוניקה, לא של בארסה. יש להניח שבארסה משתתפת בשכרם ומפסידה הרבה כסף. העובדים מרבים לשבות, יש שם בלגן אטומי.
לבארסה יש פלטפורמה אחרת, בארסה סטודיוס, והיא תשדר את המשחקים באינטרנט במקום הערוץ הזה.
MD טוען שהערוץ האלטרנטיבי יופעל יל ידי 14 עובדים בלבד.