ההנהלה של בארסה: מה יהיה עם הפייר פליי?

אתה לא צריך לגור בברצלונה, אבל אתה צריך קרוב משפחה שהוא סוסיו.

נכון, אבל אם אין לך קרוב משפחה מדרגה ראשונה עם חברות, אפשר גם להיכנס לתהליך בו אתה מגיע למשרדים בברצלונה פעם בחצי שנה/שנה כדי למלא טפסים ולשלם דמי חברות (סביבות ה-150 יורו כל פעם) במשך 4 שנים בהן אתה עדיין לא נחשב סוסיו אלא ׳על תנאי׳. אחרי 5 שנים אתה רשאי להצביע בבחירות.

כל הפרוצדורה המסובכת הזאת נכנסה תחת סנדרו רוסיי. הוא הצליח להוריד משמעותית את כמות הסוסיוס (שהיו פעם 200 אלף) - וכך הנתח של הלובי הנאמן לו גדל משמעותית.

אז כמעט בלתי אפשרי למישהו כמוני להיות סוסיו…

זה עמוד השער של מונדו דפורטיבו בניסון ההפיכה המביש של רוסל וברתומאו (שכמעט והצליח…)

המשך:

זה עמוד השער באי אמון הנוכחי (אותו היקף היה גם באי אמון הקודם של בנדיטו)

מונדו דפורטיבו ממשיך להתעלם מהאי אמון, כמה זה מגמתי ? ניו יורק טיימס מתעסק בו יותר מכל מה שתקשורת הקטלונית כולה מתיחסת אליו (קרדיט barca story)

אולי עכשיו לא יכתבו לי פה שאני קונספירטור ומונדו דפורטיבו זה לא עיתון תעמולה בשרות של הנוניוז… אולי. אני לא מפתח תקוות יותר מידי

הכתבה מהניו יורק טיימס על האי אמון .

נקודה מעניינת שדווקא נובעת יותר מהטבע האנושי. יש קונספט השאלונים שנקרא opt in לעומת opt out. הראשון אומר- שאני צריך לסמן משהו במסמך כדי לעשות משהו, והשני אומר שאני צריך לסמן משהו אם אני לא רוצה לקחת חלק במשהו. לדוגמא: האם אני בעד שאיברי יתרמו לאחר מותי אז אני צריך לסמן וי במסמך עבור זה, או לסמן אם אני נגד שאיברי יתרמו (דוגמא בולטת שהשתמשו בה בהרצאה של פרופסור דן אריאלי).

ספציפית לנקודה סך הכל חשובה כמו תרומת איברים מצאו הבדלים עצומים בין מדינות אפילו בעלות אותה מנטליות ותרבות (אוסטריה וגרמניה לדוגמא) כשמה שמוביל את שיקול הדעת הוא האם אותו אדם היה צריך לסמן את רצונו לתרום איברים כן או לא כשהאופציה ה"מנצחת" היא זו שלא צריך לסמן עבורה ללא תלות בתוכן.

מה הנקודה מאחורי החפירה הזאת? אני לא חושב שהמצב הנוכחי מעיד על ברתומאו כבעל דעת הקהל הטובה ביותר לעומת היתר בהכרח, אלא זו המוטיבציה האמיתית של הסוסיוס לעורר שינוי. אני כולי תקווה שבבחירות שיקרו לצערי באמצע-סוף העונה הנוכחית הדברים יראו אחרת. במידה ולא (ותמיד צריך לקחת אופציה זו בחשבון), הרי שאפשר לקחת את כתר הטמטום ולשים אותו על ראשם של הסוסיוס אחד אחד.

ברתומאו בנוהל יעדר ממסיבת עיתונים של ההצגה של פיאניץ. פושע שקרן פחדן וחסר עמוד שידרה. מאז 8-2 “בורח” מכל מסיבת עיתונאים כמו מאש. שחס וחלילה לא יצטרך לתת הסברים וכרגיל בוחר איזה שעיר לעזאזל שידבר במקומו, הפעם זה פלאנס…

https://twitter.com/LaSenyera/status/1305475466824830976

מספר החתימות הגיע 12700, מספר הנדרש 16500 . יש עוד יומיים . להחזיק אצבעות!

https://twitter.com/barcacentre/status/1305749396873785344

אני יודע כולם יצחקו עליי. אבל מתחשק לי להיות אופטימי טיפה. אוי כמה שיצחקו עלייי …

ביי ביי ביי ברתומאו !!!

כמה סוסיוס יש במועדון בסהכ?

בסביבות ה 110,000.

וצריך 15%, שזה כ 16,500 חתימות סה״כ.

פחות מאלף קולות . נשאר יום וחצי.

רק בשביל להבין את גודל ההישג של המארגנים (בלי קשר לתוצאה הסופית) :

זמן של קורונה. אין משחקים עם קהל. התעלמות מוחלטת של תקשורת המינסטרים בברצלונה ואנחנו במרחק נגיעה…

לא האמנתי, אני עדיין לא מאמין, אבל לאלו שמארגנים את זה , שמור מקום בגן עדן.

https://twitter.com/barcacentre/status/1306229443644530692

https://twitter.com/LaSenyera/status/1306242960854482944

מאוד מוזר שאחרי ההתנהלות של המועדון בשנים האחרונות כל כך קשה להגיע ל(סהכ)15 אחוז חתימות שיתמכו בהפלת ההנהלה. מישהו יודע ויכול לפרט בקצרה למה זה כל כך קשה?

לא אמרת לפני רגע שאתה אופטימי?

כמו ש @mos56 אמר:

זמן של קורונה. אין משחקים עם קהל. התעלמות מוחלטת של תקשורת המינסטרים בברצלונה ואנחנו במרחק נגיעה…

שמעו אני עוד שומר על זכות השתיקה מטעמי מנחוס. אני אפרוק הכל אם וכאשר. מה שכן, הרבה זמן לא התרגשתי ככה.

אחרי כל כך הרבה אכזבות ותקוות שנשברו. עד שזה לא סופי…

בגדול, שמרנות של אוהדים מבוגרים. שיתוף פעולה פושע של מונדו דפורטיבו עם ההנהלה (עיתון הכי נפוץ שם) והצלחות רגעיות שהסתירו את כל החרא.

אם לא היה קורונה וכל המצב הזה, היו מגיעים בקלות למספר.

ברתומאו נאחז בקרנות המזבח, אם היה לו טיפה הגינות ומוסר הוא היה מבין את הרמז ומתפטר. שלא היה ספק שמה שמחזיק זו , זה הידיעה שאם הוא הולך עכשיו המועדון יתבע אותו . זה גם מה שמחזיק את ההנהלה ביחד.

נראה ולא בדקתי את זה. שאף פעם לא הצליחו לגייס כמות כזו של הצבעות. בנדיטו היה בערך 12 אלף משהו כזה.

נ.ב גם אם הם יצליחו להגיע למספר, אני לא יקח בחזרה מה שכתבתי על הסוסיוס שם. הזוי שצריך להגיע למצב כזה קטסרופלי ולהתאמץ בשינים להגיע למספר הזה. אות קלון לחברי מועדון.

לפי כל הדיוחים את המספר הרישמי עברנו. עכשיו רק נשאר להבטיח שברתומאו לא יוכל לעשות תרגילים מלוכלכים ובשביל זה צריך להגיע לסביבות 17,200 עד 18000 (לפי ממוצע של פתקים פסולים בהצבעות קודמות)

אפשר להתחיל לדבר על השלב הבא באי אמון…

מה השלב הבא?
יש סיכוי שכל העבודה הזאת לפח?

זה הולך לאסיפה ששם צריך 66 אחוז .

כן אני מבין את ההשלכות של זה. אבל היום אני חוגג. היום אנחנו עוברים יום היסטורי. אם הם כמובן יצליחו. זה היה אדיר. ואני באמת מאמין שזה יכול לגרום לנחשול אדיר שיגרום לחברי ההנהלה לעשות את הדבר הנכון, גם אם זה בלי ברירה.

מי שרוצה להיות ציני, אהלן וסאהלן , לא אני.

בלי ציניות, אם הוא הצליח להשאיר את מסי הוא יצליח להשאיר את עצמו.

את מסי הוא הצליח להשאיר רק בזכות סעיף הקסם שנקרא סעיף שחרור…

ואם תשאל אותי, יכול להיות, שאם הוא היה נותן למסי לעזוב בכבוד, אולי (וכמה שזה נשמע פתטי) הוא היה מצליח לשרוד את האי אמון הנוכחי. בתור אחד שעוקב אחרי הקבוצה הזאת, מהרגע שהראיון ההוא שודר הם מדוחים ללא הפסקה על התעוררות של יותר תמיכה בהם ויותר חתימות… אי אפשר להמעיט בתרומה של אותו ראיון מפורסם על מספר החתימות שהם השיגו.

נ.ב בשביל להבין מה הראיון ההוא עשה, אני ממליץ ללכת לשער של מונדו וספורט, בפעם הראשונה לסנטי נולה לא היה ברירה אלא לפרסם בשער הראשי שלו ביקורת על ברתומאו. זה חסר תקדים.

https://twitter.com/LaSenyera/status/1306574067999309826

אני חולם