ההנהלה של בארסה: מה יהיה עם הפייר פליי?

19,000 חתימות. פאק.

הלוואי וזה יצליח.

רק מזכיר שגם אם כן, עוד יש לפנינו את ההצבעה על האי-אמון.

אם לא נשיג 66% בהצבעה עצמה, אז השיאים שנשברו והסוסיוס שיצאו מהבתים בימי מגיפה וכל שאר הירקות שכל כך עושים לנו כיף עכשיו, לא ישנו באמת הרבה.

חוץ מזה, בעיני ההצבעה הזו היא בעיקר מוראלית. בחירות בסוף נובמבר או במרץ זה כבר לא משנה ממש הרבה.

אולי אם באמת נגיע להדחה של הנהלת המושחתים, וזה גם ייצר קצת השפעה על מסי והוא לא יעזוב בשנה הבאה, אפשר יהיה להגיד שיצאנו נשכרים.

אבל לא משנה מה יהיו התוצאות ואיזו הנהלה תהיה פה בסוף השנה, מסי רשאי לנהל מו״מ בינואר עם כל קבוצה שהוא חפץ בה. אם באמת מעניין אותו הפרוייקט הספורטיבי ואולי לזכות בעוד תואר משמעותי לפני הפרישה (כלומר, ליגת האלופות) אז גם אם בינואר תהיה פה הנהלה משותפת של פונט ולאפורטה ביחד (החלום הרטוב שלי), זה לא יעזור לו הרבה. פרוייקט ספורטיבי ברמה גבוהה לא יקרה ביום אחד, לא כשהמצב הכלכלי שהמועדון נמצא בו הוא כזה קטסטרופלי ( את המצב התדמיתי הרעוע אני מניח שהנהלה טובה תוכל לשפר ביתר קלות מאשר את המצב הכלכלי).

זה יותר משהו מוראלי, אני גם בספק שנצליח להשיג את 66 אחוז. אבל אני חושב שאנחנו צריכים איזה בוסט מוראלי. איזה ניצחון …

תן להנות מהרגע , חשבתי שאתה האופטימסט שביננו :slight_smile:

נ.ב בכל מקרה, אני היתי בטוח שזה לא יגיע ל16.500 ועכשיו נגיע ליותר מ20 אלף… אז נבואה ניתנת לשוטים…

באדיבות טיקי טאקה בפייסבוק

כל מי שרוצה ללמוד מה הולך לקרות עכשיו בארסה סטורי הנהדר:

אל תפותעו אם ההנהלה של ברתומיאו תטען ש-4232 קולות לא כשרים, ושבכלל הגיעו אליה מס’ יותר קטן של חתימות ושהם זרקו הכל למשרפה כי 16499 לא מספיק והם לא רצו לתת לאופוזיציה את הפתקים בחזרה כדי לא לבאס אותם.

יש גם משהו בקלון בו ברטומאו צריך לזכות. להיות הראשון בהיסטוריה (טפו טפו טפו מלח מים) שמודח ע"י אי אמון הוא משהו שהולם את המעמד של ההנהלה הנוכחית. היא חייבת להיות מוכרת כהכי גרועה ההסטוריה ולא פשוט לסיים את הקדנציה.

זו לא הצורך בשינוי מורל, אלא ההרגשה שכן קיים צדק ברמה כלשהי.

קיים חדר ברמה כלשהו? אני מבטיח לך שכולנו מאמינים בזה, חדר זה דבר שמאוד קיים. אני עכשיו כותב מתוך חדר במבנה מסוים!

:slight_smile:

האוטודפקט בטלפון גומר אותי 🤦.

אחרי עסקת המכבסה של ארתור-פיאניץ נשברתי לחלוטין וגזרתי על עצמי, למטרת שמירה על השפיות, ניתוק מוחלט מברצלונה ומכדורגל ככלל עד שתיבחר הנהלה חדשה. אחרי ששמעתי על ההצלחה הראשונית בהצבעת אי האמון לא יכולתי להתאפק וחזרתי קצת לעניינים.

זה אפילו לא משנה שמהעונה הנוכחית לא ייצא הרבה- קצת תקווה זה כל מה שאני רוצה.
יש מידע לגבי מתי תתקיים ההצבעה בפועל?

אז הסכום שההנהלה מדברת עליו הוא 5,000, והטענה היא שהחתימות האלה נקנו בכסף, ולכן הם לא כשרים.

תעשו פרצוף של מופתעים.

https://twitter.com/barcacentre/status/1310582598750679040

מחר מתחילה הספירה של קולות של האי אמון, הספירה תימשך עד עשרה ימים או שיגעו למספר הרצוי. רוצה להזכיר צריך 16500 הצבעות בעד, הם השיגו 20731 הצבעות יש ממוצע של קולות פסולים (מכל האי אמון הקודם ) שעומד בערך על טיפה של יותר מאלף קולות. לכן כל תוצאה חוץ מאישור והליכה לאסיפה, זה שוד לאור היום. הדליפו כבר מהסביבה של ברתומאו רמזים שחמשת אלפים הם קולות מזויפים.

נחזיק אצבעות.

https://twitter.com/LaSenyera/status/1311302238560751616

נספרו 6000 קולות . מספר נמוך של קולות פסולים, יום שני לספירה. עוד מסמר בארון הקבורה של ההנהלה.

אתה חושב שישיגו שני שליש בעד ההדחה באסיפת הסוסיוס?

לא חשבתי שהם בכלל ישיגו 16500 ואז הם השיגו יותר מ20 אלף ועכשיו הם על סף ארוע היסטורי.

אז מי אני שאני יזלזל בהישג שלהם. וכמו ש @Aimarito רשם זה כבר לא משנה, העיקר התחושה שיש גבול לכל דבר ויש צדק מסוים _(גם אם הוא ממש אבל ממש הגיע אחרי הזמן).

כנראה שאם ההנהלה הזאת הצליחה לעצבן כל כך הרבה סוסיוס ישנונים וזקנים זה כנראה לא רק אנחנו שמתעבים אותה.

שאלתי ברצינות את דעתך.
יש מצב שאותם 20000 שהביעו אי אמון הם הצעירים והאכפתיים, ובאסיפה הם יהיו מיעוט.
או שאולי כל הזקנים יפחדו לצאת מהבית בגלל הקורונה, ואז אותם 20000 אכפתיים יהיו הרוב.
אגב, האסיפה הזאת היא פיזית בעולם, או שכל אחד מצביע מהבית באינטרנט?

תשובה רצינית? לא יודע, יש כל כך הרבה משתנים. אני תמיד פסימי. אבל וזה התשובה הרצינית שלי היא שלא האמנתי שנגיע לנקודה הזאת. אז הכל אפשרי.

בעידן של טרום קורונה. הצבעה היא פיזית, ההנהלה חסמה כל הצעה (כולל של ויקטור פונט לפני כמה חודשים להתקדם ולאפשר הצבעה מהבית) מתוך ידיעה שזה יקשה על האופזיציה להדיח אותה באי אמון. אבל אז הגיע הקורונה ולטעמי, דוקא ההצבעה הפיזית יכולה לסכן את ההנהלה יותר. פירוט למטה:

לכאורה זה נראה משימה בלתי אפשרית. במקרה הזה, הקורונה דווקא תעזור לנו. כי צריך 2 שליש ממספר הצירים שיצביעו בפועל, לצורך העניין , אם יגיעו מספר מועט של אנשים להצביע, כך היה קל יותר לגבש את הרוב הנחוץ.

השמועות אומרות שברגע שהאי אמון יעבור באופן סופי, חברי ההנהלה יחסכו לעצמם את הבושה ויתפטרו בעצמם. מה שיכפה על ברתומאו להתפטר , כי הוא חייב לשמור על מספר מסוים של חברי הנהלה שנאמנים לו.

אם היה מדובר באיש עם טיפה של כבוד עצמי, מזמן הוא היה מתפטר. הוא יאחז בקרנות המזבח כל עוד הוא יכול. אבל הניחוש שלי, שלצידו יש חברי הנהלה שיכפו עליו. ואז התרגיל יהיה:
“הנה ברתומאו התפטר, אתם יכולים למשוך את האי אמון ולחכות כמה חודשים לבחירות”.

אסור ליפול בפח הזה, ברתומאו ימשיך למשוך בחוטים בדיוק כמו שרוסל עשה עם ברתומאו. ללכת עד הסוף. טיהור 2021

משה, תוספת קטנה -
נראה לי שצריך מינימום של 10,000 מצביעים או משהו כזה (לא זוכר אם זה אחוז מכמות הסוסיוס או כל דבר אחר, אבל זוכר שקראתי שנדרש מינימום מצביעים).

עכשיו, זה כן יוצר בעיתיות, כי לא מעט מהחותמים על האי-אמון בכלל לא הגיעו מברצלונה עצמה, אלא חתמו על טפסים שהגיעו בדואר או דרך נציגים שאספו את הטפסים, חתמו והחזירו.

כלומר, עלול להיות מצב שבו לא כל החותמים על האי-אמון יכולים בכלל להגיע פיזית ולהצביע.
וזו בעיה, כי כמו שאנחנו מכירים את ברתומיאו והדירקטוריון שלו, הם לא יהיו לארג׳ים ויאפשרו הצבעה מקוונת. הם יכריחו את הסוסיוס להגיע להצביע (למרות שלא ברור לי מה זה אומר ואיפה זה יכול לקרות). מה שעלול בכלל לגרום לכך שבימים כאלו אולי אפילו לא נגיע למספר המינימאלי הנדרש של מצביעים.

אני כמעט בטוח שנגיע למספר טפסים מאומתים הרבה לפני הדד-ליין. עד אתמול היו קרוב ל 6000 טפסים מאומתים אחרי יומיים של ספירה. אבל ההנהלה לא תעשה לנו חיים קלים.

ובנוגע לשמועות על התפטרות - גם אני קראתי אותן. אני חושב שיש יותר סיכוי לדסט לרשת את רוברטו בעמדת המגן הימני* מאשר שמישהו מהחארות הנאמנים לברתומיאו יתפטר.

*אייל - אתה משפיע עליי יותר מדיי…

אני כמעט בטוח שהצבעת האי-אמון עצמה היא ע״י הסוסיוס ולא ע״י אסיפה של חברי ההנהלה - אחרת בטוח שאף הנהלה לא הייתה מפילה את עצמה אם היו משאירים את זה לידיים שלה, לא?

כמובן, צריך לגייס 66% מבין המצביעים, וכמו שרשמתי, כנראה שנדרש גם איזה מינימום של מצביעים.

כן אתה צודק, משום מה, התבלבלתי, מתוך בארסה סטורי (לא יודע איך להעתיק את הפוסט הזה)

“אם אחרי הבדיקה, מאושרים לפחות 16,521 טפסים, ממשיכים לשלב השני של ההצבעת אי אמון: ההצבעה עצמה, בה יש שני פתקים – ‘כן’ בהצבעת אי אמון (כלומר להדיח את ההנהלה) ו’לא’. ההנהלה תהיה מחוייבת לקיים את ההצבעה תוך 10-20 ימים (ועד אז ברור מה יקרה בכלי התקשורת בברצלונה, נכון?) ובה הסוסיוס של המועדון יצביעו כשיש צורך בהשגת יותר משני שליש מהקולות כדי להדיח את ברתומאו, כלומר 66% + סוסיו אחד אם ממש לדייק. כמו כן, צריך שלפחות 10% מהסוסיוס ישתתפו באותה הצבעה.
לצורך הדוגמא, אם 100,000 סוסיוס משתתפים בהצבעה, צריך ש-66,667 מהם יצביעו בעד הדחת ההנהלה כדי לשלוח את ברתומאו הבייתה. אבל היסטורית, אף פעם לא מגיעה כמות כזו להצבעות. בניסיונות הכושלים להדיח את ז’וזפ לואיס נונייס ב-1998 ואת לאפורטה ב-2008, כ-40,000 סוסיוס השתתפו בהצבעה, אבל זה כמובן לא היה בימי מגיפה. אם הפעם ישתתפו 30,000, רק לצורך הדוגמא, צריך ש-20,001 יצביעו בעד הדחת ההנהלה”

עדיין זה מאשר את זה שהקורונה בצורה ביזארית עוזרת לנו. (יהיה ממש מצחיק אם פתאום ברתומאו יהיה בעד הצבעה אלקטרונית… אחרי שנים שהוא ורוסיי עשו כל מאמץ כדי למנוע את זה. אני מודה שאני ממש אבל ממש יתפקע מצחוק)