ההנהלה של בארסה: יש פיירפליי, מה עם ויקטור ואולמו?

לפורטה אומר שההכנסות של העונה יהיו בסביבות 950M והוא בטוח שזה יספיק להיות בתול הכלל 1:1.
התקציב היה 893M, כך שזה יותר מהצפוי.
השאלה כרגיל מה לפורטה הכניס לתוך החישוב ומה לה ליגה לא תכיר כהכנסה לצורכי הפייר פליי.

עוד אמר לפורטה שהתקציב לעונה הבאה יעמוד על יותר מ 1000M.

בנוסף , לפורטה אמר על פרנקי שבארסה לא רוצה שחקנים שנשארה להם שנה אחת בחוזה. רמז עבה לו, ואולי גם לכריסטנסן.

היה פעם דוקו על לאפורטה והקדנציה הראשונה שלו בברצלונה . דוקו של bbc

אני מוצא רק חלקים של אותו דוקו, וזה חבל כי בדוקו מתואר איך לאפורטה (יחד עם רוסל כן אני יודע שזה הזוי אבל הוא ורוסל בהתחלה הקדנציה היו חברים לדרך ורוסל היה הסגן שלו…) הציל אז את ברצלונה. זה מזכיר המון את הקדנציה הנוכחית של לאפורטה, באופן הזוי הייתי אומר שזה כמעט על העתק הדבק.

עריכה:

איכשהוא מצאתי סוף סוף את הדוקו. מומלץ לצפות בהכל. יש כל כך הרבה דברים דומים בין שתי הקדנציות של לאפורטה.

החלפה של הנהלה כושלת ומושחתת, ברצלונה במשבר ספורטיבי וכלכלי עמוק, ריאל מדריד אחת מוצלחת ווינרית, ההתחלה היא קשה ושנראה שכולם מאוכזבים מלאפורטה ואז מגיע הבום, רונאלדיניו הגדול בעזרה של רוסיי … ( אדגר דוידס האגדי) והשאר היסטוריה

בנתיים זה הולך בצורה מאוד דומה לקדנציה הראשונה שלו הייתי אומר…

סרט שני מאוד מומלץ על כל הפוליטיקה בברצלונה מעלה שאלות על מודל הניהול של ברצלונה ומוסיף פרטים על השחיתות של ברתומאו ורוסל…

מה שאני לוקח ממנו זה את השאלה אם המודל הניהולי של ברצלונה שבו המועדון נשלט ע" החברים מתאים לכדורגל המודרני והתחרות עם מועדוני הנפט או שכדאי לנו ללמוד יותר מהיריבה הגדולה ואיך שפלורנטינו מנהל את הענינים שם אומנם בדיקטטורה אבל ביעילות ובהצלחה מרובה…

דקו נתן ראיון. הוא מדבר ברמזים, אני אנסה רק להביא את רוח הדברים בקצרה ולא תירגום מילולי.

האשמות של ויקטור פונט - אני תבעתי אותו. כשחתמתי בבארסה, עזבתי את כל החברות שבבעלותי, ואני יכול להוכיח זאת.
לאמין - PSG שאלו לפני שנה, השנה לא. ריאל לא שאלו והשנה אף אחד אחר לא. בארסה היא הקבוצה הכי טובה בשבילו. לאמין לא ביקש להיות המרוויח הגדול בקבוצה.
ניקו וויליאמס - אנחנו קודם כל מחפשים פתרונות בבית. השנה ניקו קצת נסוג. שנה קודמת רצינו גם אותו וגם את אולמו. אולמו הראה רצון להגיע מהרגע הראשון, אבל ניקו לא. לכן הוא לא הגיע.
דה יונג - אי אפשר להאשים את פרנקי במה שהוא מרוויח. לפעמים החוזה הוא כזה שמרוויחים מעט בהתחלה ואז הרבה בסוף. הוא שחקן חשוב מאוד, ואמרנו לו שרוצים שיישאר.
חיזוק להתקפה - אנחנו קודם כל מסתכלים על מה שיש לנו בבית. קודם כל חידושים לגאבי, פדרי, אראוחו, ראפיניה, קונדה. אולי יגיע חלוץ עם פרופיל שונה ממה שכבר יש לנו.
אראוחו - אני חושב שהוא מאושר בבארסה.
ויתור רוקה - הוא עלה 30 מיליון פלוס משתנים. לא שילמנו משתנים אז זה לא שילמנו הרבה יותר מ 30 מיליון (דמיטרי - אז למה לא בדיוק 30 מיליון?)
מחליף ללבנדובסקי - יש לנו פתרונות פניממים כשלבה לא זמין. פראן, אולמו כ 9 מדומה. יש קבוצות שמשחקות בלי 9 כמו PSG או ארסנל.
פייר פליי - אנחנו בחסרון לעומת קבוצות גדולות אחרות. אנחנו לא יודעים אם אנחנו חייבים למכור לפני שקונים. אבל קודם כל נחדש חוזים למי שכבר נמצא כאן.
ברנאל - כשיהיה בן 18 ב 27 למאי, הוא יקבל חוזה חדש ומשודרג.
אריק גרסיה - הוא שחקן חשוב מאוד, והסוכן שלו איוון דה לה פניה הוא חבר.
פאטי - יש לו חוזה, היו לו פציעות. אם הוא רוצה יותר דקות ולהשתפר, נשב ונדבר איתו.
עומס - אני מבין מה פפ אמר (דמיטרי - בהקשר שהוא לא רוצה סגל גדול). לדעתי הסגל צריך להיות 20 שחקנים פלוס 4-5 צעירים.
עזיבה - אני עוזב כשלפורטה עוזב.

בארסה ביקשה לשחק 4 משחקים ראשונים של העונה הבאה בחוץ.
לפי מארקה , לה ליגה אישרה רק 3 ובבארסה לא בטוחים שהקאמפ יהיה מוכן בזמן.
המחזור הראשון של הליגה יהיה ב 17 לאוגוסט.
בבארסה מתכוונים לעשות פיילוט עם מספר מוגבל של צופים בגביע גאמפר שיתקיים שבוע לפני כן.

חברת מורנינגסטאר, שמתמחה בניתוח נתונים פיננסיים והמלצות למשקיעים, פירסמה דו"ח חיובי מאוד עבור בארסה.
הם מציינים שב 2023 החובות של בארסה היו 1.5 מיליארד. אבל עכשיו לקראת החזרה לקאמפ הם מעלים את דירוג האשראי של בארסה מ stable ל Positive.
הם מצפים שבארסה תגיע להכנסות של 1.1 מיליארד ב 2027, בהשוואה ל 761 מיליון ב 2024.
הם מזהים שבארסה מורידה את הוצאות השכר, וצופים שהיחס המשכורות להכנסות ירד מ 70% ל 55% עד 2029.

לפורטה אמר באסיפת הסוסיוס שסוגרים את העונה עם הכנסות בסביבות 950 מיליון.
בדקתי, התקציב היה 893 מיליון, כך שזאת הפתעה נעימה מאוד.
עוד אמר שהתקציב לעונה הבאה יהיה מעל מיליארד יורו.

גם אמר שחזרנו ל 1:1, אבל זה קשור לאשכול הרכש.

לאפורטה החליט לצפר בבונוס את העובדים של המועדון שזה מחמם את הלב . רק מקווה שיש לו כסף לזה חחח

כל הכבוד!

The club staff and employees will receive double pay plus an extra incentive for their efforts.

https://x.com/BarcaTimes/status/1936424335880638967/photo/1

שי לחגים בברצלונה - כל עובד מקבל שובר 0.01% בעלות על בארסה סטודיוס.

לאאאאא, כל עובד מקבל 0.1% מה capital gain על מכירת לבנדובסקי בקיץ הבא.

כל עובד מקבל חברה שבעונה הבאה תכנס כספונסרית, ובנוסף תקנה 700 מושבים ב20 מיליון לעונה.
תחשבו לאפורטה.

1000143423