ההנהלה של בארסה: לאפורטה עד 2031

מבחינת טיימינג זה בעייתי גם לפטנט כי בדיוק חוזרים לקאמפ נואו המשופץ. יש מה להגיד נגד לאפורטה, אבל יש איתו הישגים יפים הקדנציה ברמת הכדורגל, הפעולות הכלכליות וכמובן העובדה שהוא כנראה המועמד הכי כריזמטי.

אם בטעות מסי תומך בפורמט או מועמד נגדי בצורה כלשהי, פה הרבה יכול להתהפך. לא רק כי זה מסי, אלא כי מדובר על הפאלטה המשמעותית ביותר בקדנציה של לאפורטה. עזוב שאובייקטיבית ברור מאיפה ההחלטה באה, אבל יש פה את ה”איך זה קרה”.

יש אישור רשמי מאופ”א לארח את איינטראכט פראנקפורט בקאמפ נואו !

מופיע באתר הרשמי של ברצלונה, לא הנפצה.

רק שלא יתנו להם חצי איצטדיון הפעם.

אז חוזרים באופן מלא לקאמפ?

עוד לא עדכנו על גביע המלך…

𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: The Court of Arbitration for Sport (TAD) has now launched PROCEEDINGS against La Liga president Javier Tebas after he allegedly leaked Barça’s confidential financial details last summer, following a complaint by Miguel Galán, president of the Transparency and Democracy in Sport Association.

Tebas could possibly even face REMOVAL from office. Barça had accused him of violating confidentiality, and Galán filed the complaint. La Liga later removed the statement from its website and social platforms

טבטס נחקר באופן רישמי על זה שהוא הדליף לבילבאו בקיץ מידע כספי על המצב הכספי של ברצלונה.

אולי יש תקווה.

@dmitrys

יש מצב ששתחיל לקבל את הגירסה שלי שהוא פושע?

טבאס מואשם בשני סעיפים של גילוי מידע סודי. זה של בארסה שהצגת, ועוד משהו של ריאל מדריד.

לפורטה אמר היום שהוא לא מרוצה, שהיחסים עם טבאס השתפרו, ושהחדשות לא טובות.

אני לא יודע אם הוא פושע או לא, אבל לא שיניתי את עמדתי. למרות כל הרעש והצלצולים, טבאס טוב לנו.

הוא פוליטיקאי.

זה שהוא אומר את זה לא בטוח שזה מה שהוא חושב באמת.

לא משכו אותו בלשון. יכל להגיד משהו נייטרלי פוליטיקאלי קורקט כמו “בית המשפט יחליט”

ראיון מרתק בעיניי לגבי ההתייחסות של לאפורטה הפיטורים של אנשים בסדר גודל של אגדות במועדון. אני לא יכול לדמיין אף מועמד לנשיאות עושה דברים כאלו. על כל מגרעותיו, כל עוד לאפורטה נשיא, שחקנים לא יהיו מעל המועדון, וזאת ההיררכיה שצריכה להיות במועדון בריא.

כן הוא רק “שוכח” שהוא זה שדחק בצאבי להישאר (צאבי התפטר אחרי המשחק מול ויאריאל למי ששכח) ואחרי זה העביר אותו מסע השפלה עד שפיטר אותו באופן סופי.

כאילו שאי אפשר לפטר אגדת מועדון בצורה מכובדת וראויה.

בעצם מאשר את מה שדווח על הנושא בזמנו והסיבות להחלפתו.
רק לחשוב על ההבדל בין איך שצ’אבי ראה את הקבוצה למה שפליק עשה/עושה איתה.

זה לא רק פילוסופי/טקטי זה הבדל של רעב בין מאמן עם מניירות של פינוק, לאחד שרק רוצה לטרוף עם מה שיש.
רובנו כעסנו על לאפורטה, אבל הצדק איתו בנושא הזה.

פשוט לא נכון מה שאתה כותב, חושב ש99 אחוז הסכימו עם לאפורטה , יותר מזה, אף אחד לא הבין למה הוא לחץ על צ’אבי להשאר אחרי המשחק מול ויאריאל.

פשוט הדרך המגעילה שהוא פיטר את צאבי, על זה היתה הביקורת.

לא חוזר בי .

יש דרך ויש רפש.

אחרי שנערכה מסע’'ת שבה צ’אבי הוצג מחדש כמאמן, הפיטורים שלו נראו הזויים ביותר ומשכו המון ביקורת.
הצעד או הדרך, לא משנה לי, היה המון כעס על לאפורטה מהרבה אוהדים למיטב זכרוני.

גם אם הדרך לא הייתה לטעמך, לאפורטה עשה את הדבר הנכון עבור בארסה. ולא בגלל טקטיקה או אימונים, הוא זיהה אצל צ’אבי מנטליות שלא הייתה מביאה את בארסה להישגים.

אתה רוצה לצמצם את זה לדרך הלא יפה. סבבה, לא לשם אני חותר.

אתה הצגת את זה כאילו אוהדים כעסו על לאפורטה בגלל שהוא פיטר אותו זה לא נכון

הביקורת היתה על הדרך לא על המעשה עצמו.

רוב המשתמשים בפורום פה, איבדו את האמון בצאבי הרבה לפני שהאסימון נפל סוף סוף ללאפורטה.

באופן אישי אני חשבתי שהוא מגיב בצורה קיצונית לסיטואציה. בדיעבד הוא צדק.
אי אפשר להוציא את החשיבה שלו מההקשר לדרך שבה נעשו הדברים.

לרגע אני לא טוען שמקצועית היה טעות לפטר את צ’אבי.

ממתי הראיון הזה? אין שום דבר לא במארקה ולא ב MD.

או שזה ישן, או שזה מזויף. אני נוטה לחשוב שזה מזויף.

הנה הכותרות של היום:

אני חושב שאף אוהד ברצלונה בפורום לא חשב שזה טעות.

חוץ מאוהדי ריאל כמובן חחח

אבל זה לא עיסקת חבילה

אף מאמן לא צריך לקבל את היחס והפיטורים האלו, אני מניח שכולנו זוכרים איך הוא שלח את דקו ללונדון וכל השאר נכון?

בטח לא אגדת מועדון.

רציתי לשים את זה ביריבות

מעניין האוהדים שמטיפים לנו שאנחנו מועדון של “בכינים" מאוד שקטים היום

דרך אגב פלורנטינו מתכנן למכור איזה 10 אחוזים מריאל למשקיע חיצוני או משהו כזה אז זה הסיבה למופע הבכינות שלו היום

משה אני מקבל את הביקורת שלך על ההכללה שעשיתי.
באופן אישי, אני לא יודע להגיד אם בדיעבד אפשר לעשות את ההפרדה הזאת או אם זה משנה.
זה תלוי בעוד מידע שחסר ובעובדה שבדיעבד לאפורטה צדק.