מבחינת טיימינג זה בעייתי גם לפטנט כי בדיוק חוזרים לקאמפ נואו המשופץ. יש מה להגיד נגד לאפורטה, אבל יש איתו הישגים יפים הקדנציה ברמת הכדורגל, הפעולות הכלכליות וכמובן העובדה שהוא כנראה המועמד הכי כריזמטי.
אם בטעות מסי תומך בפורמט או מועמד נגדי בצורה כלשהי, פה הרבה יכול להתהפך. לא רק כי זה מסי, אלא כי מדובר על הפאלטה המשמעותית ביותר בקדנציה של לאפורטה. עזוב שאובייקטיבית ברור מאיפה ההחלטה באה, אבל יש פה את ה”איך זה קרה”.
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: The Court of Arbitration for Sport (TAD) has now launched PROCEEDINGS against La Liga president Javier Tebas after he allegedly leaked Barça’s confidential financial details last summer, following a complaint by Miguel Galán, president of the Transparency and Democracy in Sport Association.
Tebas could possibly even face REMOVAL from office. Barça had accused him of violating confidentiality, and Galán filed the complaint. La Liga later removed the statement from its website and social platforms
טבטס נחקר באופן רישמי על זה שהוא הדליף לבילבאו בקיץ מידע כספי על המצב הכספי של ברצלונה.
ראיון מרתק בעיניי לגבי ההתייחסות של לאפורטה הפיטורים של אנשים בסדר גודל של אגדות במועדון. אני לא יכול לדמיין אף מועמד לנשיאות עושה דברים כאלו. על כל מגרעותיו, כל עוד לאפורטה נשיא, שחקנים לא יהיו מעל המועדון, וזאת ההיררכיה שצריכה להיות במועדון בריא.
אחרי שנערכה מסע’'ת שבה צ’אבי הוצג מחדש כמאמן, הפיטורים שלו נראו הזויים ביותר ומשכו המון ביקורת.
הצעד או הדרך, לא משנה לי, היה המון כעס על לאפורטה מהרבה אוהדים למיטב זכרוני.
גם אם הדרך לא הייתה לטעמך, לאפורטה עשה את הדבר הנכון עבור בארסה. ולא בגלל טקטיקה או אימונים, הוא זיהה אצל צ’אבי מנטליות שלא הייתה מביאה את בארסה להישגים.
אתה רוצה לצמצם את זה לדרך הלא יפה. סבבה, לא לשם אני חותר.
משה אני מקבל את הביקורת שלך על ההכללה שעשיתי.
באופן אישי, אני לא יודע להגיד אם בדיעבד אפשר לעשות את ההפרדה הזאת או אם זה משנה.
זה תלוי בעוד מידע שחסר ובעובדה שבדיעבד לאפורטה צדק.