ההנהלה של בארסה: מה יהיה עם הפייר פליי?

tenor (13)

tenor (14)

רק בשביל להבין אפילו שהוא מתפטר הוא חייב לסיים את הקדנציה שלו שהוא משקר. רק אתמול נשבע שהוא לא יתפטר.

וזה התשובה לדורון. הוא ידע שאם האי אמון יתבצע הוא יודח. כנראה גם חברי ההנהלה שסביבו הסבירו לו שאם הוא לא יתפטר הם “יאלצו” אותו להתפטר.

אין, אבל אסור לשכוח את הקבוצה האמיצה של האנשים שהתחילה את הכל.

ויקטור פונט והקבוצה הזאת. אסור לשכוח את זה

Cor Blaugrana

https://twitter.com/ElCorBlaugrana

והאדם השני, זה ליאו מסי. אפשר לבקר אותו . אפשר הרבה דברים, אבל אסור לשכוח שעד שהראיון איתו שודר. ההצבעה התקדמה באופן מאוד איטי ולאט. לא מגזים לחשוב שבלעדיו , זה לא היה עובר.

מזל טוב.

חייב לומר - לדעתי הוא היה צריך לעשות את מה שהוא עשה הרבה לפני.

לא משנה, העיקר עשה את זה. תחשוב מה היה קורה אם האי אמון היה נכשל, ברתומאו ממשיך ואחריו מגיעה ה"בובה" שלו. ועכשיו תגיד תודה :slight_smile:

זוכרים את התקופה ההיא שברתומיאו היה נשיא? :joy: :joy: :joy: :sob: :sob: :sob: :joy: :joy: :joy:

tenor (15)

אל תדאג, אתה הרבה זמן תזכור אותו. לצערי שהחגיגה תיגמר והנשיא הבא יכנס . שחור בעינים יהיה לו.

אני לא צוחק שאני באמת מקווה שיוצאו לו צו עיקוב מספרד. צריך לתבוע כל שקל ממנו.

image

מתוך טיקי טכלס

רישמי תם עידן רוסל ברתומאו

https://twitter.com/barcacentre/status/1321182320880164867

הודעה רשמית של המועדון -

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1321182487582810112?s=19

לפני כמה שבועות מרוב יאוש , כבר הנפתי ידים וחשבתי שהמודל של מועדון בבעלות אוהדים נכשל כישלון חרוץ. אני מודה בפה מלא שטעיתי. כיף לאכול את הכובע בדברים כאלו. לרגע אחד צריך לשכוח מהביקורת ולהבין מול כל כך הרבה קבוצות בבעלות של אולגריכים ואנשי עסקים צינים המודל הדמוקרטי שלנו עבד. גם אם זה נראה כמעט עד הסוף שהוא נכשל , בסופו של דבר המודל הצליח. ניצחנו חברים!

https://twitter.com/navidjaaan/status/1321189412408086534

דבר ראשון מזל טוב מאוהד יונייטד שיודע מה זה הנהלה מחורבנת ומקווה לחדשות דומות.
יש מצב שנראה שיפור ביכולת בטווח המיידי בדומה לאפקט החלפת מאמן שלפעמים רואים? או שבעיקר מדובר בשינוי כיוון לקראת העונות הבאות?

אולי מסי יתעורר… אבל לדעתי לא. הסגל יותר מידי חלש לדעתי. אולי רק בספרד שכמו שאנחנו שמים לב הליגה באמת חלשה.

שינוי שנראה כמה שנים קדימה. אין ניסים בדברים האלה (או בכללי), רק עבודה קשה.

אני שוב יחסוך ממכם את נאום הנבל. גם בנאום הפרידה שלו הוא מסרב להודות ולקחת אחריות. יותר מזה, הוא מאשים את הממשל בקטלוניה וטוען שאיימו עליו ועל המשפחה שלו (כמו השקר שרוסל סיפר שהתברר שהוא שיקר והתפטר בגלל קייס ניימאר")

ודרך אגב בעוד אחת מההחלטות השערוריתיות שלו הוא אמר שהוא נתן אישור לברצלונה להצטרף לאיזה סופר ליגה אירופאית. וזה שהוא יודע שהנשיא הבא צריך לקחת את ההחלטה הזאת.

האיש הזה נבל. אני מאחל לו רק רע.

לא יסתיים היום בלי סיכום של בארסה סטורי :

" הם היו 18. רק 18. אבל נמאס להם לשתוק אז הם החליטו לעשות מעשה. ב-2017 הם הגיעו לקאמפ נואו, נעמדו ליד הכניסה עם שלט גדול והחלו למחות. המטרה שלהם הייתה ברורה. קוראים לה ז’וזפ מריה ברתומאו.
וגם אם הוא לא ידע את זה, זו הייתה תחילת הסוף.

פאסט פורוורד ל-2020 ופתאום הם קצת יותר. במקום 18, הם יותר מ-18,000. 20,687 אם ממש מתעקשים. “בוטים”, קראו להם, אז הם פשוט הדיחו את הנשיא הגרוע בהיסטוריה של בארסה ואולי גם בכלל בתולדות הספורט. ואחרי מהפיכה יוצאת דופן. כזו שהחלה – וזה די משעשע – דווקא ברשתות החברתיות. בטוויטר ובפייסבוק ובאינסטגרם. ואז פרצה את גבולות המסך גם לרחובות ברצלונה.

במסגרת המגבלות ובימי קורונה, הם שברו שיא מועדון והראו שאפשר גם אחרת. שגם כשהשליט לוקח את המוסד שהוא עומד בראשו למחוזות שרואים בדרך כלל בצפון קוריאה או אפילו במקומות אחרים ובתקופות אפלות, יש עדיין תקווה לדמוקרטיה. ולחוק.

ולא שהיה צורך בעוד דוגמא, אבל שוב הוכח שהכל מתחיל בדבר קטן. רק תשאלו את מארק דוק. מי? בדיוק. הוא היה אחד מאותם 18 ב-2017, ובשבועות האחרונים הוא היה הדובר של ההצבעת אי אמון המוצלחת בתולדות בארסה. כי גם אם היסטורית, ברתומאו נחלץ מהכוכבית הזו של הנשיא הראשון של המועדון שהודח בהצבעת אי אמון, לכולם ברור שזו הסיבה.

ודוק וחבריו הגיעו להישג המטורף הזה נגד כל הסיכויים, עם התעלמות תקשורתית מכוונת, בימי מגיפה ובלי משחקים עם קהל, אבל הם הצליחו. בגדול. ואחרי עשור (כולל סנדרו רוסל) – זה עדיין בלתי נתפס – הם סוף סוף שיחררו את בארסה מהאחיזה של צמד נשיאיה האחרונים.

ובזמן שברתומאו מרח את הזמן בכל טריק אפשרי, להם לא ניתנה שום ארכה לאיסוף חתימות. אז בזמן המוגבל שעמד לרשותם, הם הקימו עמדות בברצלונה, מדריד, מוסקבה, מונאקו, מינכן, ציריך וסנטיאגו, אספו חתימות וניהלו את הכל בתיאום מושלם כדי לעמוד בזמנים. ומה עושה בתגובה ההנהלה של בארסה? מתלוננת שאין לה מספיק זמן לארגן את ההצבעה – כבר שבועיים. רמת אמינות: עוד דקה נשוב.

ולא פחות ראוי להערכה מהאירגון המופתי של יוזמי ההצבעת אי אמון, זו ההתנהלות שלהם. אותו מארק דוק למשל, שגם אחרי אינספור ראיונות לתקשורת בזמן ההליך כדי לעורר מודעות, זה מה שהוא כותב כדי לסכם את התקופה הזו: “זה יום גדול לבארסה. לא לי, לא לחברי האירגונים (שיזמו את ההצבעה), לא למועמדים לנשיאות. לבארסה. המועדון חזק יותר וחי יותר מאשר היה לפני חודש. ביחד הפכנו את בארסה לגדולה יותר, תודה לכולם”.

ותודה גם לליאו מסי על ראיון עם ביצוע ברמה של בעיטה מושלמת לחיבורים. ומרגע זה, 27 באוקטובר יהיה לא רק יום חג עבור בארסה, אלא גם זה שבו השתנה דירוג השערים של מסי."

סליחה שאני הורס את החגיגה אבל אני דווקא ממש מאוכזב ממסי.

עד הראיון הזה הייתי בטוח שמסי ואנחנו (כלומר חברי הפורום פה וכל מי שטוען כבר שנים שההנהלה בראשות ברתומאו הורסת כל חלקה טובה), לא רואים עין בעין את המצב.
הוא האריך חוזה, נתן ראיונות כמה שהוא מרוצה ובמו רגליו הביא תארים.

אחרי הראיון, שברור לגמרי מה הוא חושב, אני פשוט לא מבין למה הוא חיכה עד גיל 33 אחרי שכבר הרסו כל חלקה טובה?
למה אחרי שנה אחת שהוא רואה שהדברים לא זזים בכיוון נכון הוא לא ׳שרף את המועדון׳ כמו שעשה עכשיו עם פקס פשוט ואיום עזיבה?

מאוד מאוכזב

אתה צודק לחלוטין באכזבה שלך. לטעמי הוא מזמן היה צריך לנקוט בצעד הזה. אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם.

שהיה ברור עד הראיון שהוא עשה, קצב הקולות היה איטי ומאכזב. לדעתי, בלי הראיון ברתומאו לא היה מודח. מהרגע שמסי דיבר הכל זינק למעלה. גם בסיקור התקשורתי. ברגע שהוא דיבר , לא ההנהלה ולא המשתפי פעולה בתקשורת יכלו לעצור את המפולת.

גם חשוב לזכור שהוא עשה את הראיון אם אני זוכר נכון בשבוע האחרון של ההצבעה.

אני מסכים איתך, אבל בסופו של דבר וגם אם זה היה ממניע טיפה אגואיסטי הוא עדיין הציל את המועדון.

שוב, אני איתך לחלוטין. אבל כמו שכתבתי עדיף מאוחר מאשר אף פעם. יש כאלו , אומנם בודדים, שעדיין לא מבינים איזה מצב קשה אנחנו עדיין נמצאים בו. אפילו ברתומאו רמז לזה שהוא אמר שאם לא יקצצו בשכר, המועדון נמצא בסכנה. בסופו של דבר הוא עשה את הדבר הנכון.

משהו חשוב מאוד לדעתי:
לפני שהתפטר, ברטומיאו חתם על הצטרפות לסופרליגה האירופאית.
זה מפעל חדש שאמור להחליף את ליגת האלופות. לקבוצות הגדולות של היבשת נמאס מהשחיתויות של אופ"א והן רוצות שהכסף הגדול יתחלק בינהן ולא יזלוג לקבוצות קטנות.
אופ"א נשארת עם ה *** ביד.
יש הרבה מאוד כסף בליגה כזאת ובארסה ושאר הקבוצות המשתתפות יכולות לקבל בוסט פיננסי גדול. יחד עם העובדה שברטומיאו לא יוכל לבזבז את הכסף על גריזמנים למיניהם, אלה חדשות מרעישות.
בארסה היא אחת מ 11 הקבוצות הקבועות במפעל למשך 20 שנים.
https://footballwhispers.com/blog/european-super-league-debate/#:~:text=The%20idea%20was%20for%20the,their%20own%20competition%20in%202021.&text=Of%20the%2016%20teams%20contesting,Super%20League%20for%2020%20years.