ההנהלה של בארסה: מה יהיה עם הפייר פליי?

האם דורטמונד הייתה מתייחסת אליו אותו דבר במצב כזה?
אז כן הוא היה מקבל דקות ויחס, אבל לא כמו שקיבל, כלומר ברצלונה הייתה מחזירה אליה כישרון, אבל לא את אחד השחקנים הטובים בעולם באותה עונה ככל הנראה.
לצורך השוואה תראו את היחס אל רינייר שמושאל לדורטמונד השנה.
ובכל אופן, איך זה קשור לטענה שלי? בגלל שברסה הייתה יכולה להביא שחקן כלשהו במחיר זול יותר עונה קודם והיא לא עשתה את זה אז לא שווה לה להביא אותו בכלל?

בגדול, גם לא הייתי מצפה מלאפורטה לעשות כך.
אבל לאף אחד אין סיבה לעשות כך (מלבד גריזמן וקוטיניו, שלהם יש רק סיבות לרצות שמסי יעזוב, אבל זה נאמר בהומור כי אני לא מאמין שהם עומדים מאחורי זה).
אז לאף אחד אין סיבה אבל המעשה בכל זאת נעשה, כלומר אני צריך לנחש למי יש את הסיבה הכי טובה לעשות זאת.
ברטומאו:
רווח: זוכה לנקמה
הפסד: נחשף לתביעה, מלכלך את השם שלו, ומציג לכולם בצורה הרבה יותר ברורה את הכישלון שלו.
בנוסף הוא יהיה החשוד הראשון (כמו שקורה בדיוק).
לאפורטה:
רווח: מרוויח את אמון והבנת האוהדים, תירוץ לכך שבשעתו כנשיא הקבוצה תהיה ככל הנראה גרועה יותר מכל תקופת ברטומאו, ומכין את הקרקע להנחלת מדיניות שכר הגיונית יותר על ידי השיח בנושא השכר של השחקן הטוב בהיסטוריה.
הפסד: נחשף לתביעה, מלכלך את השם שלו.

אז סלחו לי שאני לא מבין מאיפה אתם כל כך בטוחים שברטומאו הוא המדליף.

לא באמת טענתי שלאפורטה עשה זאת (לפחות לא מה שניסיתי לומר). פשוט לא הבנתי מאיפה האליבי כשהוא המרוויח הגדול מכל הסיטואציה (יחד עם גריזמן).

האמת גם מה שדמיטרי אומר מאוד הגיוני, מישהו ניסה למכור סקופ בשביל כסף. בהחלט יותר הגיוני מברטומאו.

ואוסיף גם שהמצב הקשה אליו נקלענו קרה בין היתר בגלל ״כוח עליון״. שהרי אם לא הקורונה, המצב היה גרוע אבל נסבל. על כל פנים, לא היינו מדברים על פשיטות רגל וכו׳.

בהנתן העובדה הקטנה הזו, אני חושב שהרבה מאוד אוהדים היו ועדיין גאים בכך שמסי הוא המשתכר הגבוה ביותר בעולם הכדורגל.

מי שמעלים עין מהתחרות בינו לבין כריסטיאנו גם בהיבט הכלכלי, טומן את ראשו בחול לדעתי.

בכלל, כשאני שומע כמה כסף רץ בפורמולה 1 או בענפים אחרים של ספורט, עמוק בלב אני תמיד רוצה לדעת שמסי מרוויח יותר מכולם.

אז ליפול עכשיו על החוזה שלו זו בעיני סתם צביעות ולא יותר…

דימטרי, סיד לואו אומר את זה בוידאו. שרואים איך הכתבה מנוסחת . הוא אומר שם במפורש שחוץ מלשים קרניים על התמונה של מסי הכתבה מתארת אותו לבד כמי שאשם בלעדית במצב של ברצלונה. ואת מי “שוכחים” לציין ולהוסיף? את אלו שבאמת אחראים למצב של ברצלונה

ברתומאו מבין שהמצב נוראי והוא צריך להוריד ממנו את האשמה ומסי יש לו חשבון פתוח. זה התחושה שלי. זה בטח לא קשור ללאפורטה.

דרך אגב , לא פוסל שזה עובד אקראי או טוסקטס. הכל רק השערה שלי וספוקלציה

הקשבתי לסיד לואו ולכן הגבתי.
ברור שלברטומיאו יש אינטרס להאשים מישהו אחר.
אבל אם הוא מאשים את מסי בחוזה מפלצתי, הוא בעצם מאשים את עצמו כי הוא זה שנתן לו אותו. לכן זה לא נראה לי הגיוני.
זה שהכתבה מגמתית ומטומטמת זה ברור. גם ברור שברטומיאו אשם במצב. אני לא מתייחס לזה, אלא לסכומים ולמי הדליף.

אם אני מבין משהו בטבע האנושי זה שלצייר אותך בתור המסכן והקורבן הניצחי לפעמים זה מצליח.

תשים לב, שכל שונאי מסי יוצאים מהחורים שלהם ופתאום ברתומאו נשכח. שוכחים מי החתים את מסי על החוזה. הוא לא שכח ולא סלח על הראיון ההוא שמסי נתן ותשאל את לאפורטה וחברי ההנהלה הקודמים שלו , כמה רוסי וברתומאו הם טיפוסים נקמנים ולא סלחנים במיוחד. חלקם זה עלה בבריאות.

אבל אני מסכים עם המשפט שלך שזה יכול להיות גם עובד זוטר. פשוט כל הניסוח של הכתבה זה מסריח מהראש שלו, כי אם זה איזה עובד זוטר אז מה אינטרס שלו להוציא את ברתומאו “נקי”?

גם צריך לזכור שהכתב של הסיפור באל מונדו נחשב פרו ברתומאו. כמו שהתמונות ששמתי למעלה מוכיחות את זה.

אני אשמח שתסביר את עצמך. אני לא רואה איך זה הרווח של לאפורטה מהדלפה כזאת. אתה יכול להגיד לי את מי לאפורטה צריך לשכנע שמדיניות הרכש והשכר צריכות להיות צנועות יותר בשנים הבאות? אני לא מכיר אוהד אחד שלא יודע שנצטרך לעשות המון “פשרות” ושכל זה באשמת ההנהלה היוצאת, לא הנכנסת. איך הוא מנסה להגן על עצמו עתידית ע"י ההדלפה? זה פשוט לא מסתדר.

דרך אגב, אני לא חושב שברתומאו הוא המדליף אבל זה מצחיק אותי שלאור ההיסטוריה של שניהם (ברתומאו ולאפורטה) אתה פוסל על הסף את ברתומאו אבל משאיר את לאפורטה כאופציה. מזכיר לך שזה נשיא שליכלך על שחקנים בקבוצה שלו תוך כדי כהונתו כנשיא (גם בזה אין שום היגיון אבל עובדתית קרה). בקיצור אני מאמין שטוסקס או מישהו בסביבתו הדליף. אין הנהלה, יש בלאגן וזה אחד הדברים שיכולים לקרות בכאוס כזה, אבל אם זה רק בין לאפורטה וברתומאו (לצורך הדיון), אין לי ספק מי המדליף.

לאפורטה לא הדליף וצריך להפסיק להזכיר אותו פה בהקשר הזה.

דרך אגב, אני לא חושב שהנהלת הליגה הספרדית קשורה לזה. לא צריך להגיד לכם אם מסי עוזב את הליגה הספרדית איזה הפסד כספי ותדמיתי זה יגרום לליגה.

אם אני צריך לשים את הכסף שלי, אז ההדלפה מגיעה מהסביבה של פונט. לא אוהב אותו, נשמע לי כמו אדם מסוכן שאומר לכולם את מה שהם רוצים לשמוע, ובפועל המעשים שלו מראים דבר אחר לגמרי.

בניגוד ללאפורטה, שמאוד אוהב אישית את מסי (גב, שתדע שיש שמועות שבין פתקי החתימות של לאפורה נמצאים שני אלמוניים בשם ליאונל ואנטונלה) וכן ירצה להשאיר אותו בכל מחיר, פונט מבין שבמצב של ברצלונה, היא לא יכולה להרשות לעצמה להחזיק את מסי, גם אם הוא יסכים לקצץ המון בהארכת החוזה.

ברתומיאו הוא גם תמיד אופציה. הוא כבר עשה מעשים מטומטמים יותר, ככה שמי שאומר שאין היגיון בלחשוף חוזה שמעמיד אותו תחת ביקורת לא מכיר את פועלו של האיש.

אני שם רגע בצד את השאלה “מי הדליף” ואני רוצה להגיד שאני בהלם שיש אפילו אוהד ברצלונה אחד שמעז לדבר נגד הסכומים של מסי. בא לי להקיא מהאוהדים שלנו.

מסי חתם על הארכת החוזה ב2017. קצת אחרי שניימאר דפק שפשף לפריז. למישהו יש ספק שהפריזאים היו מעדיפים להכפיל את דמי ההעברה של ניימאר כדי לקבל את מסי במקום?

ברצלונה בעצמה בזבזה סכום של כמעט חצי מיליארד על דמבלה, קוטיניו וגריזמן כולל (המון) בונוסים, ואני לא מדבר על שכר. מישהו חושב שיש קבוצה בעולם שהייתה מעדיפה את השלישייה על פני מסי?

מסי רצה לעזוב בתחילת העונה, ולשחרר את ברצלונה מבתחייבויות כלכליות של בערך 150 מליון אירו כלפיו. הוא אפילו ניסה לסדר הצעה של בערך 100 מליון מסיטי, ולכסות כמחצית מהחוזה.

אוהדים כפויי טובה, שלא מגיע להם שמסי נשאר פה כדי להציל ספינה טובעת. היה צריך לעבור כבר עכשיו בינואר.

יש לי שני הסברים אפשריים.

1. כתבה נוסח “תראו איזה אידיוט ברטומיאו” תמכור פחות עותקים ותמשוך פחות קליקים מכתבה נוסח “תראו איזה שטן מסי , הרס את ברצלונה”. עניין כלכלי מצד העיתון, יוצרים סקופ כדי למשוך תשומת לב.
  2. זה עיתון מדרידאי וכנראה שונא את ברצלונה. לפגוע בתדמית של ברטומיאו לא ייפגע קשות בבארסה, כי הוא כבר לא שם. לעומת זאת, לפגוע בתדמית של מסי , ליצור קנאה ותככים בחדר ההלבשה ובהנהלה העתידית משרת את המטרה של שונאי בארסה.

אני בעיקר התכוונתי לומר שאני לא מבין למה לברטומאו לעשות זאת ולכן למה הוא החשוד המיידי.
הצגתי לכם דוגמה שלגיבור של כולכם יש הרבה יותר סיבות לפרסם דבר שכזה.
האם הוא באמת עשה את זה? כנראה שלא, פשוט בסופו של דבר יש לו יותר סיבות לעשות זאת מברטומאו שכולם פה היו בטוחים שעשה זאת עד שכתבתי את ההודעה שלי.
יכול מאוד להיות שזה לא ברטומאו, אולי זה באמת פונט, אולי עובד זוטר ואולי הסוכן של גריזמן. אני פשוט רציתי להגיד שבעיני ברטומאו הוא האחרון ברשימת החשודים, פשוט כי אין לו מה להרוויח מזה בניגוד ליתר.
זה אולי קונספירטיבי אבל באמת שאני חושב שלאנשים כמוהם יש מספיק יועצים ומספיק ניסיון בעסקים כדי להבין מתי לחשוב מהראש ולא מהרגש. עבר מספיק זמן מאז אותו ראיון ככה שאם ברטומאו היה נוקם לטעמי היה מדובר בנקמה מוצלחת יותר.
סתם זורק רעיון לנקמה מוצלחת יותר שאני חשבתי עליה עכשיו:
לא לפרסם את השכר אלא לפרסם את התנהלות הארכת החוזה ב2015 שהביאה לשכר הזה, לפרסם סיפורים על מסי של מאחורי הקלעים ואיך הוא מתנהג. לצייר אותו כדיקטטור אולי.
וזה רק מה שאני, אוהד ריאל, שלא יודע את הלכלוך שברטומאו ככל הנראה יודע, חשבתי בדקה אחת (כשלברטומאו היו כבר כמה חודשים).
מאמין שברטומאו ויועציו היו מוצאים דרך טובה יותר לנקום אם היו רוצים בכך.

בכל אופן לא באתי להגיד שלאפורטה רע, סתם להציג את דעתי שלא מבין למה ברטומאו ממשיך להיות החשוד המיידי בכל דבר רע שקורה. תפנו אתבע מאשימה למי שבאמת עשה זאת, תמצאו אותו, כנראה שיש לכן נחש אחר עכשיו במועדון אם זה פורסם

זה לא לאפורטה ולא פונט , מספיק כבר עם הבולשיט הזה.

1. ברתומאו
  2. טוסקאטס.
  3. עובד זוטר בברצלונה או במנהלת הליגה שעשה את זה על דעת עצמו.

תבחרו אחד מהשלושה. כל שם אחר זה הנפצה קונספרטיבית שלכם שבאה יותר להראות דעה קדומה נגד מועמד מסוים. (מי שלא אוהב את פונט יצביע על פונט בתור קונספרציה.) אני גם לא אוהב את פונט עכשיו, אבל קונספרציות אני משאיר לטויטר.

חשוב להדגיש כי הדליפו את כל החוזה (לכאורה) של מסי ומי שמכיר חוזים כאלו יודע שהם מאוד גדולים ועם לא מעט דפים. שעובד זוטר מדליף הוא מנסה לצלם כמה דפים ואז לשלוח . פה זה חוזה שלם. מה שבעיני מחשיד שזה לא מישהו זוטר שעשה את זה.

דבר נוסף שכל הסכומים זה ברוטו ולא כולם שולמו כי לא התקימו כל הסעיפים, וזה כרגיל נופח מעבר לכל פורפורציה.

דורון הסביר לך מצוין למה זה לא , אז למה אתה כרגיל ממשיך עם זה? לאפורטה אין אפילו סיבה אחת עלובה לעשות את זה. בטח שהוא לא במרחק של חודש אחד מלטייל לזכייה שלו. הוא רק צריך להגיד את הדברים הנכונים ולא לעשות שטויות. אז הוא יסתכן בזה?

זה אולי היה נכון לפני עשור וחצי. היום הכל גם ככה דיגיטלי וסרוק, לא צריך גישה לעותק המקורי כדי להדליף.

לא יודע בכל מקום שומרים העתק חתום.

גב, זה שאתה אומר שכתבת סיבות לא אומר שהן סיבות טובות (כלומר שיש בהן איזשהו היגיון). אני הסברתי לך למה אני חושב שהסיבות שהצגת לא מסתדרות הגיונית (מכמה כיוונים), ואתה במקום להסביר איך הסיבות שציינת הגיוניות, פשוט חוזר על זה שללאפורטה יש יותר סיבות לעשות דבר כזה. זה כמו שאני אגיד שאח של מסי הוא המדליף כי יש לו סיבות טובות, לאו האח המוצלח יותר שכולם אוהבים והוא רק “אח של” ואחרי ההדלפה הוא יקבל יותר יחס מהמשפחה, אחלה סיבה. ברור לשנינו שאם נסתכל על הסיבה הזאת מבחינה הגיונית נפסול אותה על הסף.

שוב אחזור על זה, אם כבר אתה מנסה לתת סיבות בלי היגיון אמיתי מאחוריהן, אז ברתומאו זה האיש. אני אשמח גם להזכיר לך כמה דברים חסרי היגיון הוא עשה כנשיא אם שכחת (שוב, לא טוען שהוא המדליף). בכל מקרה כנראה שנסכים לא להסכים בנושא הזה.

אצלי בעבודה כבר מזמן לא. ומדובר בחוזים של מיליוני דולרים. הכל דיגיטלי, שמור בכמה בקאפים.

1. ללאפורטה יש לו מעט סיבות, שצוינו בהודעות קודמות.
  2. לאפורטה הוא דוגמה, דוגמה לכך שאני לא מבין למה אתם כל כך בטוחים שזה ברטומאו.

טוב אחי, בול באותה רמת היגיון.

תכלס, הטיעון של האח הקטן שרוצה לנקום, יותר מזכיר טיעון אחר שעלה פה…

אז אני אומר בוא נסכים שזו דוגמה רעה, בסדר?

נתתי סיבות הגיוניות בהרבה מהסיבות שלטענתכם ברטומאו עשה זאת.
שוב, אני לא טוען שזה לאפורטה, סתם הגבתי נגד ההאשמה המיידית של ברטומאו.

ברור שהוא עשה דברים חסרי היגיון, אך הוא עשה אותם כנשיא ברצלונה שלטענתכם ניסה לגנוב מהמועדון כסף והיה רע, לא סתם אידיוט.
אז תגיד לי רגע, ברטומאו סתם אידיוט או נחש? כי אם הוא אידיוט ועדיין שלט בברסה עשור אז לא יודע מה זה אומר על ברסה כמועדון ועל הסוסיוס שלכם (והאוהדים). ואם הוא נחש אז כנראה שהוא לא אידיוט (הרי הוא הצליח להשאר כנשיא הרבה יותר מאנשים חכמים מאוד).
אתם הרי התעקשתם שהקניה של הברזילאי שמתאים לליגה הישראלית היא עסקים מתחת לשולחן, לא משהו של איש טיפש אלא של גנב לא טיפש בכלל.
אעשה הקבלה לביבי. גם שונאיו הגדולים ביותר לא יגידו שהוא אידיוט. יגידו שהוא פושע, רשע וכו, אבל בטח שלא אידיוט. ידוע לכולם שהבן אדם גאון.
אגב אין פה אמירה פוליטית למען הסר ספק.

לא יודע מה איתך, זה מה שניסיתי להשיג מההודעה הראשונה שלי בנושא.
הייתה כאן אקסיומה על כך שברטומאו עומד מאחורי זה ואני החלטתי לצאת כנגד זה.
לאפורטה הובא כדוגמה, ואם אמרתי שזה בהכרח הוא באיזושהי הודעה אז זו לא כוונתי ואני חוזר בי על כך, פשוט ניסיתי להראות לכם שזה לא בהכרח ברטומאו, שהרבה יותר סביר שזה לא הוא אפילו.

לא היתה אקסיומה ולא כלום. אתה פשוט כרגיל קורא משהו נגד ברתומאו וישר לוקח ללב…

ברתומאו הוא החשוד המיידי . לא אומר שהוא 100 אחוז מאחורי זה, אלא שהוא עומד בראש החשודים , ולא משנה איך תנסה לסובב את זה.

1. ראיון שמסי עשה ועלה לו ביוקר
  2. אחריות שלו למצב הכלכלי של המועדון (לראות איך הכתבה מנוסחת).

זה שאתה כותב את השם לאפורטה ופשוט ממציא סיבות זה לא אומר שאלו סיבות אמיתיות.

בנתיים מסי גם לא מאמין שזה בא מהכיון של לאפורטה וכנראה יתבע את ראשי המועדון וברתומאו. הולך להיות שמח.

https://twitter.com/barcacentre/status/1356938750496935938

אני גם חושב שהוא יתבע את אל מונדו והכתב שפירסם את זה.

תתפלא אבל הקשר שיש לי עם ברטומאו הוא נטו בראש שלך.
כבר שכנעתם אותי בעבר שהוא בהחלט נשיא נורא וחזרתי בי.

פשוט סלח לי אם אני לא רואה איזו סיבה יש לחשוד העיקרי בעבירה לעשות אותה.
נכון שהוא עשה עבירות דומות אבל הוא מעולם לא פגע בעצמו כדי לעשות עבירה סתם לשם העבירה.

לי נשמע מוזר שהנשיא היוצא, שגם ככה יוצא עם שם רע מהמועדון ירצה לקרוא בקולי קולות
״חברה בואו תראו עד כמה גרוע הייתי״, תוך כדי שהוא חושף את עצמו לתביעות.
וכל זה סתם כדי שיפתחו עיניים על היריב שלו.

עריכה:
רק להגיב על זה:

אני מתקשה להאמין שמישהו ישרוף את עצמו לגמרי רק כדי להכאיב טיפה למישהו אחר. מאוד אופתע אם ברטומאו מאחורי זה ואם כן אני בכלל לא אבין איך אדם כזה טיפש שרד כל כך הרבה זמן אצלכם.
אגב, מכיוון שהחשוד המיידי זה ברטומאו זה מצב מושלם לכל אדם אחר להדליף.
בכל אופן. רק ניסיתי לפתוח אתכם לדעה אחרת, לא קיבלת אותה וזו זכותך, אחרים כן הסכימו איתי שזה לאו דווקא ברטומאו.

ופה סיימתי להגיב בנושא.

אני עכשיו כתבתי לך 2 סיבות מאוד מרכזיות. אתה לא באמת קורא מה שאני כותב נכון?

הוא פשוט יודע שהמצב נוראי. הוא יודע שמדברים על פשיטת רגל של המועדון (דימטרי זה התדמית עזוב אם זה נכון או לא). ובונוס הוא גם רוצה להתנקם במסי.

סיד לואו אמר את זה מצוין " חוץ מלשים קרניים של שטן על התמונה של מסי האנשים שבאמת אחראים על המצב הרע של המועדון עשו הכל בשביל שיחשבו שמסי אשם".

מי שקורא את הכתבה מבין ממנה שמסי גרם לפשיטת רגל של ברצלונה. שחור ולבן זה לא קליק בייט ולא בטיח. יכול להיות שזה טוסקס או עובד זוטר. אבל זה פאקינג לא לאפורטה או פונט!

:joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

https://twitter.com/HoyEnDeportes4_/status/1357018125351477250/photo/1