ההנהלה של בארסה: מה יהיה עם הפייר פליי?

אני פוחד שלקחו את מי שניהל את הבחירות בארה"ב לנהל את הבחירות בברצלונה, השמועות אומרות שהאפס מוביל בספירה של הדואר.

עד שלא יכריזו על לאפורטה אי אפשר להיות רגועים. המימסד והמחנה של ברתומאו ורוסל בעד פריישה. אם זה תלוי בהם…

אני שם הימור שפונט ינסה את מזלו בג’ירונה, שכזכור בבעלות סיטי פוטבול גרופ. לא אתפלא אם זה יקרה בשנתיים הקרובות.

לא יכול לחכות כבר לחדשות לגבי פעולות של לאפורטה במועדון. סקרן לראות את העבודה של מטאו אלמאן וג’ורדי קרויף.

כנראה שגם הסוסיוס בברצלונה מבינים סוף סוף כמה הבחירות חשובות הפעם.

https://twitter.com/barcacentre/status/1368594792087658498

מתי יצאו תוצאות רשמיות?

21:00 שעון מקומי בברצלונה ההצבעה תסתיים.

והתוצאות מתי?

בחירות קודמות זה היה לפני חצות. אני מניח שעכשיו בגלל כמות והקושי זה יגיע בשעות המאוחרות של הבוקר.

וזה בהנחה שהבחירות כשרות.

שידור ישיר של הבחירות

עוד מעט המדגם יגיע… להחזיק אצבעות…

אני בנייד אבל לפי המדגם של TV3 לאפורטה ניצח בענק עם 58 אחוז מהקולות!

רק שלא יעשו לנו שמעון פרס ומחר בבוקר נתעורר עם פריישה…

טוב בשלב הזה אחרי חמישים אחוז ספירה קולות לאפורטה מוביל די בביטחה. אפשר לברך את הנשיא החדש

https://twitter.com/barcacentre/status/1368673224788221954

בכל מקרה הבוטים של פריישה נכשלו כישלון חרוץ…

טוב עכשיו זה רישמי (סליחה נדב אל תכעס אליי)

ברכות לנשיא החדש. מ2008 מהרגע שרוסל נבחר המועדון שלנו היה בן ערובה אצל פושעים. לראשונה אחרי שנים, אני מרגיש שהמועדון חזר לאוהדים.

מילה טובה לסוסיו, אני לפני כמה חודשים כתבתי פה שאני לא מאמין יותר במודל של אוהדים ששולטים במועדון בגלל היאוש שלי מחוסר האונים שלהם. אבל החודשים האחרונים, מהאי אמון והלחץ התמידי שהם הפעילו על ברתומאו עד התוצאות של היום זה חגיגה לדמוקרטיה ולפחות בדבר אחד אנחנו יכולים להיות גאים בו. וזה המודל הדמוקרטי של המועדון.

2021 is gonna be a good year :heart_eyes:

האמת שלקח לי זמן להבין מה אני מרגיש ומה מדגדג לי בחזה, תחושה קטנה של תקווה וגאווה. בחיי שכמעט שכחתי איך זה מרגיש.

גורדי קרויף יום רביעי יגיע לברצלונה. אתם פאקינג קולטים? השם קרויף שוב הולך להיות מזוהה עם ברצלונה. פאקינג קרויף. נשבע לכם שזה מעביר בי דמעות בעינים! אחרי שנים שרוסל והמיניון שלו עשו הכל בשביל למחוק את קרויף ומורשתו מברצלונה ויותר גרוע לבזות אותו. והנה, הבן ומורשתו חוזרים לברצלונה ועוד בדלת הראשית…

ניסיתי לחפש תמונה של יוהן קרויף בשמים מחייך. אבל משום מה אני לא מוצא את התמונה הזאת. אבל אני בטוח שהוא מאוד גאה שם למעלה בגורדי לאפורטה ובכלל בברצלונה.

נ.ב יאללה זהבי בוא לברצלונה!

funny-celebrate-25 (1)

קראתי את הכתבה הזאת, והתגובה הראשונה שלי הייתה “אין לנו כסף לכיפלי בצל, מה הם מבלבלים את המוח”. אחרי שתי שניות פשוט עלה לי חיוך על הפנים.

זה לא משנה אם יש לנו כסף או לא, השמועות האלה אשכרה מבוססות על הצורך המקצועי שלנו כקבוצה. לא עוד אלפי קשרים ושחקני כנף. שני חלוצי 9 ובלם.

יש סיכוי יותר מסביר שמסי לא ישאר בברצלונה, ושלא יהיה לנו מספיק כסך כדי להיות אפילו חלק מהתחרות על האלנד. אבל המועדון בדרך הנכונה.

ואם איכשהו נצליח להנחית את השלישייה הזאת, עם השמועות על נגלסמן של לייפציג, אנחנו עוד יכולים לחזור בשנה הבאה להיות אשכרה מהטופ של אירופה.

אתה מאוד עף באופטימיות שלך שזה שאני חושד ש @Josepe השתלט לך על היוזר…

בכל מקרה, אם האלנד לבדו (אני אפילו לא אומר השלישיה) יגיע לברצלונה שנה הבאה, אני מודיע בזאת שאני קונה חולצה של מדריד ויצעק מביתי האלה מדריד שכל פתח תקווה תשמע… יש יותר סיכוי שפפ יגיע…

אבל אתה צודק בדבר מאוד מרכזי, סוף סוף הדיסקט התחלף ולפחות לפי השמועות, אנחנו נפסיק לשמוע על כל מיני עסקאות מפוקפקות בברזיל. ימים עצובים לסוכנים שם אה… (כן ואני זוכר שגם ללאפורטה היו כמה נפילות שם בקדנציה הראשונה אין צורך להזכיר לי את זה) אבל לפחות לפי הלך המחשבה שהולך במועדון עכשיו, אנחנו בכיון הנכון. במיוחד שיש כוונה לקדם ולהאריך חוזים לכישרונות מהלה מאסיה. אחרי משהו כמו תשעה שנים של פסימיות וכעס כלפי ההנהלה, אני סוף סוף אופטימי באופן יחסי אלי, שזה כבר הישג.

אני לא חושב שאני מגזים. לראשונה זה עשור יש לנו אדם נקי כפיים שיודע לעשות עסקים, ואוהב את המועדון הזה.

יש לנו שחקנים כמו דמבלה, קוטיניו וגריזמן שכל מועדון בעולם ישמח לקבל ב30-40 מליון. ועוד כל מיני פיאניץ’, לנגלה פירפו ובריית’וויט שמועדוני ביניים ישמחו לקבל ב10-20 מליון.

קון ואלאבה שחקנים חופשיים, ועם מכירה מאסיבית של שחקנים, אנחנו יכולים לפנות משכורות מעל ומעבר מה שהם ידרשו.

האלנד זה חתיכת פרוייקט, אבל ללאפורטה יש קשר טוב עם הסוכן שלו, ובוא לא נשכח שבמידה ומסי מחליט להישאר, ברצלונה היא היעד מאוד אטרקטיבי בשביל הנורווגי, שיכול לסיים את 2-3 העונות הבאות עם 50-60 גולים כל עונה מבישולים של מסי.

אם לאפורטה דואג לנו לחלוצים, ההתקפה שלנו מסודרת. הקישור זו בערך החולייה היחידה שאנחנו מרוצים ממנה, ובהגנה אני חושב שאראוחו ראוי להזדמנות לצד בלם נורמלי.

תן לנגלסמן את ההרכב הבא:
מסי, האלנד, פאטי;
דה יונג, בוסקטס, פדרי;
דסט, אראוחו, אלאבה, אלבה;
טר שטגן.

כשעל הספסל מחכים: נטו, רוברטו, פיקה, אלנייה, פוץ’, טרינקאו, קון.

ואנחנו לגמרי מועמדים לזכות בצ’מפיונס.

האם הסיכויים קלושים? לגמרי. כתבתי את זה כבר. מסי יעשה בשכל אם יתאחד עם פפ, ויעזור לו להפוך את “הליגה התחרותית בעולם” לגרמניה2. המצב הכלכלי שלנו עלול להתגלות כהרבה יותר גרוע, עכשיו כשללאפורטה יש גישה לכל מה שברתומיאו הסתיר, ובאופן כללי אם המועדון לימד אותנו משהו בשנים האחרונות הוא שפסימיים צודקים יותר.

אבל, וזה חתיכת אבל… יש לנו את לאפורטה. ולראשונה אחרי הרבה זמן, לחלום זו כבר לא מילה גסה.

אני דווקא חושב שהגזמת. על דמבלה אני עוד יכול להסכים איתך שיכולות להיות קבוצות שירצו אותו תמורת 30-40, אבל גריזמן וקוטיניו במצב שונה, אף קבוצה לא תהיה מוכנה לשלם להם את השכר המוגזם שלהם וזאת הבעיה. אני גם לא חושב שלאפורטה ירצה למכור את גריזמן (לצערי).

על פיאניץ’ וכו’ אתה לא תקבל יותר מ5-10 במקרה הטוב ואם אתה שואל אותי גם 5 אתה לא תקבל. קון הוא אופציה ריאלית לחלוטין, מאמין שהוא יסכים לקיצוץ רציני בשכר. אלאבה זה סיפור אחר לחלוטין כי עם כל הכבוד לזה שלאפורטה בקשר טוב עם הסוכן שלו, אני לא חושב שהוא יירד מהשכר שהוא מבקש, בטח לא באופן משמעותי.

גם אותי מאוד משמחת העובדה שלאפורטה הנשיא ואני מאמין שהוא יעשה לא מעט דברים טובים למועדון, פשוט אני חושב שזה תהליך שייקח הרבה יותר זמן משנה שנתיים. בטח שלא נחזור להיות מאריות אירופה אחרי הקיץ הקרוב.

קודם כל המשימה הכי קשה והכי חשובה של לאפורטה זה המצב הכלכלי, ואחרי זה זה לבנות קבוצת כדורגל.

החלק השני לא יכול להצליח בלי שקודם כל החלק הראשון יתוקן. ביום שני לאפורטה יקבל שליטה מלאה (יש קטע מנהלתי שקובע שרק אחרי הפקדת ערבויות הוא יכול להתמנות רישמית בתור נשיא) ולדעתי ברגע שהוא יקבל את התמונה המלאה יהיה לו שחור בעינים.

אבל הדבר הכי חשוב ולזה אני מסכים, שסוף סוף יש לנו נשיא שאוהב את ברצלונה ולא מחפש להשמיד אותה.

כל ילד יכול להגיד שלמכור שחקן ספסל שמקבל משכורת גבוהה זה מה שנחוץ. לא צריך כתבות בשביל זה. נשאר רק את הדבר הקטן הזה של למצוא קבוצה שתסכים.
מי תסכים לשלם לגריזמן 35 מיליון? או 15 לאומטיטי?
אז אם כל הכבוד לראיון של לנקות את הסגל , זה לא הולך לקרות בגדול. ברטומיאו לא פה, אבל ממשיך לדפוק את בארסה.

כל ילד גם יכול להגיד שלהביא שחקנים טובים בחינם זה דבר טוב. גם בשביל זה לא צריך כתבות. אבל אלאבה דורש 25-30 מיליון ברוטו, אגוארו גם אחרי שיוריד חצי מהמשכורת יהיה שחקן יקר, וגם דפאי ידרוש כמה מיליונים. וזה לא בדיוק חינם, יש מענק חתימה ועמלת סוכן. בקלות 20-30 מיליון לכל אחד.
ואז יש את האלנד. זה שחקן שכדאי למכור את כל הסגל בשבילו. גם הוא וגם ראיולה וכל אירופה יודעים את זה, והמשכורת תהיה בהתאם. כמו שזה נראה, אין לנו כסף כזה, גם אם נמכור איזה פיאניץ’ או ברייטוויט.

אני חושב שאנחנו לא צריכים חיזוק בשום עמדה במצב הכלכלי שלנו. צריכים להיפתר מכמה שיותר שחקנים עודפים, לקדם צעירים ולקוות לטוב. לא להעמיס את הספסל בעוד שחקני ספסל מבוגרים ויקרים.
גרסיה יגיע, עם משכורת של 5 מיליון. יש כבר עכשיו מספיק קשרים, ואם מסי יישאר יש לנו גם התקפה טובה. לא צריך לבזבז הרבה משכורת על אגוארו או דפאי, או בלם מאוד יקר כמו אלאבה.
אז אין מגן שמאלי מחליף - שקומאן יאלטר.
היוצא דופן היחידי מבחינתי זה האלנד. זה שחקן שיכול להזניק אותנו לגבוהים עשור שלם.

לא מסכים איתך לגבי גריזי. הוא עדיין אלוף עולם ושחקן טוב , אם ברצלונה תרצה למכור אותו היא תוכל לקבל עליו יותר מ35 מיליון אירו. הוא לא קוטיניו ובטח לא אומטיטי.

לגבי השאר פחות או יותר אתה צודק.

נ.ב היום במצב של קורונה והנזקים הכלכלים, אני חושב שעיסקות של שחקן תמורת שחקן זה משהו שנראה יותר ויותר. לא שולל שגריזמן יהיה קלף כזה.