אהלן כולם.
אני ליעד, בן 40 ואוהד את בארסה מאז ימי פיגו וריבאלדו העליזים.
זה קרה די במקרה יום אחד כשחבר הביא איזה משחק שקוראים לו מנג’ר והייתה קבוצה אחת ששיחקה שונה מכל ה-442 שהקבוצות האחרות שיחקו. רק אח"כ למדתי על מהות השוני והמקור של הטוטאל פוטבול ונהייתי חסיד של קרוייף.
התקופה הרעה של ברצלונה וחוסר באוהדי כדורגל בסביבה הקרובה הביאו אותי לכתוב כאן בפעם הראשונה אחרי שנים שהייתי קורא מהצד. מחזק את דברי אחרים שהפורום הוא אי בודד של תרבות ספורט וכדורגל שבלתי אפשרי למצוא במקומות אחרים.
מקווה להיות שותף פעיל בכתיבה תחת אילוצי החיים והקורונה
נתראה בפורומים
נעים להכיר ליעד! יצא לך גם לקרוא בספורטאנטר המיתולוגי?
ברוך הבא!
אכן זקן מספיק בשביל לקרוא ולזכור את ספורטאנטר! זאת הייתה התקופה היפה של ברצלונה והדיונים לפני ואחרי משחקים היו מרתקים ומעניינים. זוכר אפילו יום שלם שישבתי וקראתי ויכוחים ב-“יש אלוהים”, רמה גבוהה מאוד של ידע וכתיבה. שמחתי שראיתי לא מעט משתמשים שעברו לפורום הנוכחי. תדעו שהכתיבה שלכם מאוד תרפואטית בימים הקשים האלה שעוברים על כוחותינו
היה לך כינוי שם?
דרך אגב אתה כמעט הכי “זקן בפורום”. אני מתחיל להרגיש שיש לי סוף סוף תחרות!
היי היי…
תן כבוד למבוגרים פה, על 40 אתה אומר כמעט הכי זקן?
אתה לא יודע שאופטימיסט זה בעצם פסימיסט שהתפכח?
לא, גם שם הייתי טרול (אבל צעיר)
אני שם את הגבול ב-50 כשממליצים לעשות קולונוסקופיה, עד אז אנחנו פרגיות עם בדיחות אבא
מקפיץ. לאחרונה מדלגים על הת’רד פה. יש דרך לנעוץ אותו?
Done
עשיתי במקום באנר. מי שרוצה משחרר את זה, ולא רואה זאת שוב ותמיד זה מופיע למי שלראשונה פה.
טוב אני כותב פה כבר תקופה אבל בכל זאת נעשה את זה רשמי
איך קוראים לך? יוני
מה אתה עושה בחיים? עובד בתחום המשאבי אנוש וכוח אדם, עתיד להתחיל לימודי פסיכולוגיה בקרוב
איזו קבוצה אתה אוהד? ריאל
איך התחלת לאהוד את הקבוצה? מילדות משום מה נתפסתי על ראול דרך משחקי פיפא ומשחקים אקראיים ששודרו בטלוויזיה - הקלאס הספרדי, שם ספרדי קלאסי שמתגלגל כיף על הלשון, גולים בצבע וכו’
באיזשהו גיל קלטתי שהוא משחק בריאל(עד אז מאוד חיבבתי את מילאן עם כל הכוכבים שהייתה ה-קבוצה שלי בפיפא 2004) והבנתי שזאת הקבוצה שלי
התחלתי לראות משחקים ב2007 בעונת הרמונטדות והתקופה הארורה של שמינית גמר ליגת האלופות
את הפורום גם גיליתי ב2007 שנים ארוכות קראתי באדיקות רק בפורום של ריאל אבל עם הזמן נפתחתי לכל העולמות והכותבים השונים שממלאים לי את היום בהרבה תוכן איכותי
הבעיה שהבאנר בדף הראשי לא כולל בתוכו שום לינק איפה לכתוב.
שווה לערוך את ההודעה הראשונה או משהו.
אין לי מושג איך להטמיע קישור שם… אנסה מחר למה היום הלך הראש כבר.
שלום לכולם, שמחתי לגלות בעזרתו של @Oleguer23 שיש לספורטאנטר פורום המשך.
בתור אוהד בארסה גדלתי עם הפורום הזה החל מקיץ 2003, זוכר לטובה את כמות המשתמשים האיכותיים ורמת הדיון הגבוהה מאוד(כזו שלא מצאתי במקומות אחרים).
וכבר עכשיו בהסתכלות קצרה אני רואה שיש כמה משתמשים עם אותם כינויים שממשיכים את הדרך וגורמים להנאה מקריאת ההודעות שלהם.
את הדרך שלי בכדורגל התחלתי בגדול עם מונדיאל 98’ ואת האהדה שלי לבארסה התחלתי כנראה דרך שילוב בין צפייה בריבאלדו בברזיל לצפייה בבארסה עם בן דוד אוהד. בלי ספק הפורום שהיה עזר לחדד את העניין.
מקווה שאוכל לתרום לחלק מהדיונים.
ברוך הבא!
היי ברוך הבא, מה היה הניק שלך?
אם כבר שמות חדשים @quidditchFan מוזמנת להציג את עצמך גם. יש לדעתי עוד חבר’ה חדשים בפורום של ריאל.
היי תודה, הניק היה Mutu על שם השחקן שאהב את איטליה, אבקות למיניהן ומורן אטיאס. אבל לא הייתי משתמש פעיל או תורם יותר מדי.
ברוך הבא.