ברוך שפטרנו מעונשו של זה.
לא האמנתי שיסכימו לשחרר אותו ולשלם את החוזה במקום לשלם מחיר מופחת בסוף העונה, העונה הזו הזכירה לי כבר את עונת מויס המאוסה עם כדורגל עלוב שמבייש את האוהדים.
מקווה שאף קבוצה לא תיגע בו , מה לא היה פה בקדנציה שלו- סכסוכים עם שחקנים בהווה ועם שחקני עבר, הרכבים הזויים, בכיינות בתקשורת ושלל אמירות מביכות ( המסורת של סביליה…) .
כמובן שיש עוד הרבה אחראים לכישלון הענק פה העונה אבל הוא היה חייב ללכת וכמה שיותר מהר.
מעניין מי יגיע.
רוצה את זידאן, לא פוצ׳טינו. קאריק עדיין לא בשל. וגיגס? לא יודע אם הוא האיש הנכון לטווח הארוך.
אני שם את הראש שלי שעכשיו נראה את סאנצ’ז מרסיאל פוגבה ואפילו הררה ועוד רבים בסגל יחזרו להיראות כמו שחקני כדורגל.
לא הייתי שם אפילו שקל אחד שזה מה שיקרה. אולי נראה הצגה במשחק הבא, אבל לא לאורך זמן. אני לא מאמין בשחקנים האלה ובטח לא בעקביות שלהם.
סאנצ’ז פוגבה והררה היו עקביים בקבוצות הקודמות שלהם.
ומרסיאל אני מאמין בו שיכול להגיע לטופ 5 עולמי. הוא חבילה מאוד שלמה מהרבה בחינות, רק צריך מאמן שיכוון אותו כדי לסחוט ממנו את מלוא הפוטנציאל.
על כל מקרה, ההקלה הזו שהרגישו האוהדים מרגישים פי 1000 השחקנים, וכשאתה מוריד את המשקולות מהרגליים השחקנים באופן טבעי ייתנו יותר.
זה כמובן לא יהיה יעיל לאורך זמן וצריך מאמן אמתי שיקח אותם ללבל הבא. אבל לפחות מתחילים עם משו.
אל תמהר להאמין שעכשיו פתרנו את הבעיות ופתאום פוגבה וסאנצז יהפכו לשחקני כדורגל. בעיניי הם פשוט שחקנים לא יציבים למעט הבלחות פה ושם אני לא מצפה מהם לכלום.
ההקלה עצומה, אני מאוד מקווה שאחרי 3 כשלונות וודוורד יעשה הפקת לקחים. יש לנו הזדמנות פז לעשות שינוי - רוב האוהדים נמצאים בשלב שהציפיות ירדו למינימום, מה ביקשנו פעם ? אליפויות וכל דבר אחר כישלון, לאחר מכן טופ 4 עם מאבק סביר על התואר, והיום ? תנו רק לראות כדורגל חיובי והכל בסדר. הגענו לנקודה שבה אף אחד לא מחפש הצלחה מידית, וזה השלב שממנו באמת אפשר להתחיל תהליך של שינוי שילך ויתפתח לקבוצת כדורגל איכותית בעוד כמה שנים.