נירו, ההשוואה שלי לאיסקו היתה מעצם השאלה של dovi מה חשבתי עליו בתחילת הדרך. אני לא משווה בין יכולות המשחק של שניהם כי ברור שהם שני שחקנים שונים בתכלית, אבל במקרה של איסקו יכולת לראות אמנם את החסרונות, את האיטיות ואת חוסר התכליתיות והמסירות הלא מדוייקות, אבל עם זאת יכלת לראות גם שאת הפעולות שהוא כן מתיימר להוכיח שהוא יודע לעשות הוא כן מצליח בהן, ומשם עצם ההשוואה. סבאיוס מנסה יותר מדיי פעולות שלא מצליחות לו, יותר מדיי להעביר שחקנים, לפתוח רגליים או לעשות סיבובים על המקום. כאילו הוא משחק בשכונה. זה הדבר האחרון שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו כרגע. אם הוא היה מצליח בהן, בכיף. כל עוד שהוא לא עושה את הפעולות האלו בצורה חלקה והקבוצה במצב לא טוב, אז לא תודה.
אני לא מסכים שהוא יתן לנו כרגע יותר. אנחנו איתו נהיה פחות מסודרים במגרש, נשלוט פחות בכדור ובתקופה שלנו כרגע כשההגנה קטסטרופה אחת שלימה ואנחנו לא מפסיקים לספוג, לצאת בנס ממצבים מצויינים של היריבה ועם הצלות גדולות של השוערים שלנו, אני לא בטוח שהדרך הנכונה היא לוותר יוצר על הכדור ולהכניס עוד בלגן למגרש.
את סבאיוס אפשר לשלב במשחקים מאוד קלים שבהם הוא יהווה פקטור פחות משמעותי והטעויות שלו לא יהיו קריטיות. הבעיה שכרגע כל משחק הוא קריעת ים סוף עבורינו, ולכן אני לא חושב שזה הזמן שלו כרגע.
@Gev אני דווקא מהתומכים של קרוס וחושב שהוא צריך לשחק. אני לא חושב שהגישה שלו תמיד טובה ויש משחקים בהם הוא יורד לגליצ’ים ויוצא בספרינטים קדימה ואני שואל את עצמי למה לעזאזל הוא לא משחק כך כל הזמן, אבל את השאלה הזאת אפשר לשאול פחות או יותר על כל ההרכב שלנו למעט קסמירו ווראן.
גיא, ההערכה שלי לדי מריה הגיעה בגלל שהוא פיצה על חוסר אינטליגנציית המשחק ביכולת טכנית פנומנלית. הוא היה מהיר מאוד, טכני מאוד, מייצר מצבים בקצב ותמיד מפתיע את היריבה. סבאיוס לפחות כרגע לא מראה את אותן יכולות. לא את המהירות, לא את יכולת המסירה ולא את התחכום של די מריה.
Gev, לא אמרתי ש’היו לו שתי הברקות וחוץ מזה מה’. אמרתי שהוא נותן את ההברקה או שתיים במשחק תוך כדי שהוא מאבד הרבה יותר כדורים מאשר גורם לנו להיות מסוכנים לשער בסיכום הכללי של המשחק. זה יכול להיות טוב לבטיס, לא לריאל מדריד. או הוא היה נותן שתי הברקות במשחק וחוץ מזה היה לו משחק שקט הייתי באמת מקבל את זה בצורה טובה. גם אסנסיו לא מבריק יותר מפעמיים למשחק ואני עדיין עף עליו.
אם סבאיוס יעמיד מספרים כמו שרונאלדו העמיד (או אפילו כמו שדי מריה העמיד) אני אהיה הראשון לבקש אותו בהרכב.