על אותו משקל אפשר גם לומר מה אכפת לכם מאיזו קבוצה בספרד. אנחנו אוהדים, וכשמטנפים לנו על המועדון זה מעניין אותנו. מגוחך בעיניך? תגחך. גם בעיניי מגוחכת ההתבכיינות של אוהדי שחקני ואף נשיאי ברצלונה על השיפוט 24/7. הכל בסדר.
עוד לא עברו 24 שעות וככה אתה מדבר?
זה בהחלט נכון.
בהינתן שאתה ישראלי זה באמת לא טריוויאלי שתאהד מועדון ספרדי או קטלוני.
אבל, בהינתן שאתה ישראלי שאוהד מועדון כזה, אז זה ממש הגיוני שתתעסק בנושא הזה, שהוא חלק דיי משמעותי מהזהות של המועדון…
גם אתה מדבר שטויות. ואין ספק שכך הרמה בפורום עולה ככה אבל לא נראה לי שמישהו אכפת. גיפים בעוד 3…2…1…
מצטער, להתעלם מאמירה כזו של נשיא ברצלונה זה מגוחך וגם לא להתייחס לנושא הזה בכלל מבחינת זה שמדובר במשהו כשר אבל מסריח. למה ריאל מדריד לא הייתה צריכה כל מיני ‘ייעוצים’ כאלה ואחרים?
אהמ אהמ:
שטות מוחלטת ששומטת את הקרקע מתחת לכל האהדה שלנו לקבוצות. רובנו המוחלט התחיל לאהוד לפני שלמדנו ללכת אז בהחלט איפשהו רובנו חשים קצת ספרדים/ארגנטינאים/יותר-מקטלונים/אנגלים כאילו נולדנו שמה.
Have said that, הווטאבזם של לפרוטה ממש לא נראה טוב.
בסדר התבגרתי. מודה. מעניין לי ת’תחת היום אם ריאל הייתה הקבוצה של פרנקו או ברסה. בשורה התחתונה, פיקה יכול לדבר עד מחר, וגם לאפורטה, וגם אני וגם דור רומנו. בסוף ריאל זה המועדון המפואר בהיסטוריה וזהו. מה זה אמור לעניין אותנו בפועל?
“מדרידיסטאס - יש לנו הפתעה עבורכם מחר”, נכתב בפוסט בחשבון האינסטגרם הרשמי של ריאל מדריד אתמול. אז ההפתעה היום. אחד האוהדים הגיב: “הלוואי שזה יהיה כריסטיאנו רונאלדו” - קורע.
כל מיני הימורים נזרקו להאוויר, אני מניח שמדובר בהכרזה על החוזים החדשים, אולי לא של כולם אבל של טוני קרוס, לוקה מודריץ’ וקארים בנזמה.
ההפתעה הכי טובה שהם יכולים לתת כרגע זה להכריז על הסרת היוטה המעצבנת הזו מיציע העידוד מאחורי השער.
ההפתעה היא שאלאבה נפצע וייעדר מהמשחק הראשון מול סיטי? אני סקרן…
לפעמים-לפעמים, ככה בשקט-בשקט, הייתי רוצה (ואני יודע שאולי זאת בקשה קצת מוגזמת), שבמקום שבכל פעם לפני משחקים גדולים, אני אצטרך לייחל ולקוות לפציעה של שחקנים מסויימים מהקבוצה שלי - הייתי יכול פשוט לסמוך על זה שהמאמן של הקבוצה שלי, יבחר את השחקנים הטובים והמתאימים ביותר להרכב הפותח.
אבל כנראה שבאמת הגזמתי הפעם.
לוקה נפצע ובספק לסיטי ולגמר הגביע. @titi_camara לשיטתך זה טוב לנו, לא?
https://twitter.com/InfiniteMadrid/status/1651877039094263808
לגמר הגביע לא כ"כ משנה, נגד הסיטי זה מצויין, הלוואי שלא יהיה זמין גם לגומלין.
לא מכה כל כך חמורה.
בואו נגיד שבסדרת השחקנים הפותחים שאני מוכן שיפצעו, קרוס ומודריץ’ במקום הראשון.
יש לנו מחליפים טובים מאוד עבורם שאפילו עדיפים עליהם.
הבעיה פה היא שזה יחייב פחות רוטציות לפני ואחרי
להגיד ששחקן פצוע זה אחלה זה קשקוש, קודם כל זה לא יפה, שנית פתאום עלולה להתעורר עוד פציעה ככה מבלי שנחשוב על זה בכלל. אני חושב שלוקה מודריץ’ חשוב יותר מטוני קרוס לצורך העניין. האמת שרציתי ‘להאשים’ את קרלו אנצ’לוטי כי לוקה כלל לא היה צריך לשחק נגד ג’ירונה, זה היה מיותר, וצריך להכיר את היריבות ולדעת מתי יש להן שחקנים מהירים והן מפעילות לחץ גבוה, אבל אחרי פגרת הנבחרות הוא נשחק פחות ממה שחשבתי:
עד העונה היה, החל מתחילת העונה קרוס הרבה יותר טוב ממודריץ’.
בקבוצה בה ההרכב הכי חזק פותח זה נכון. אם פציעה של מודריץ’ תחייב את קרלו להעלות את קאמבינגה, סבאיוס או טשואמני בקישור, זה לדעתי יעשה לנו טוב. נצטרך יותר אינטנסיביות מול סיטי.
פחות לוקח קשה את הפציעה של מודריץ’. כן יהיה חסר ברוטציות של לפני המשחק מול סיטי וגמר הגביע העתיד להתקיים כמה ימים קודם.