ת'רד הפציעות הארור: הנאחס של מיליטאו נמשך, גם גולר גמר את העונה| מחכים לטיבו

אפשר לדבר על “הפיל שבחדר” כמו שאומרים? שלא יישמע חלילה שאני מתרץ אבל ריאל מדריד נראית כמו חר”פ. זה עניין של הרופאים, של מאמני הכושר, של צוות האימון, אולי של שחקנים שחלק רוצים לתרום אבל הם קצת חסרי אחריות או מבלפים?

ג’וד בלינגהאם מצביע על שריר הירך האחורי כבר בחימום. הוא נפצע בדקה התשיעית אחרי ספרינט ובחוץ לחודש. אלבארו ארבלואה אחרי המשחק: “מה פתאום, הוא היה יכול לשחק”.

זה משחק בית נגד ראיו וייקאנו בתחילת פברואר, אמנם אווירה מתוחה מסביב אבל זו לא באיירן מינכן. יש כאן חוסר אחריות.

זה ממשיך לזה ששחקנים נכללים בסגל כנראה סתם כשהם לא בריאים לשחק וזה קרה עם טרנט אלכסנדר-ארנולד, ועם דין האוסן, וראול אסנסיו נראה מתפרק הוא משחק כבר כמה שבועות עם פציעה, ואנטוניו רודיגר שחזר אחרי פציעה בת שלושה חודשים - שיחק שבעה-שמונה משחקים ברצף ואיזה קטע - נפצע שוב ומאז גמר הסופרקופה נעדר.

יש עומס, יש שחקנים שהם פציעים - נניח דויד אלאבה ופרלאן מנדי ואפילו דני קרבחאל לצערי, אולי גם אדוארדו קמאבינגה. אני גם לוקח בחשבון שאו.קיי האוסן משחק באינטנסיביות אחרת וריאל היא לא בורנמות’ ויש גם משחקים בנבחרת, אבל לדעתי משהו עקום ורקוב. מצב כמו בשנה שעברה שרודיגר משחק כל העונה כמעט חבוש ומדצמבר היה ברור שמתישהו הוא קורס - לא אמור לקרות, לא אמור להיות מצב חירום. ואם אין בלמים שיעלו מישהו מהנוער.

אגב בהקשר זה אני כן מעדכן מדי משחק בדיון הסטטיסטיקה גם את הפציעות וכמה ואיזה משחקים מפסיד כל שחקן. בריאות לכולם