ת'רד הפציעות הארור: מיליטאו, מנדי ורודריגו ייעדרו לזמן רב

כנראה. אבל ההחלטה להמשיך ולשחק איתו התבררה בדיעבד כמו עוד טעות שהוא עשה. יש לך שחקן שמחובר בסלוטפ? הוא כל כך חשוב לך? אתה כבר מבין שאתה מסכן אותו? אז פשוט אל תעשה את זה.

אני בכל זאת אשמח לעצור את זה פה, להתחיל את הדיון מחדש ולדבר נטו על כדורגל. אולי כדאי שאתמקד בטענה אחת בכל פעם ואולי נוכל להגיע לאיזושהי הבנה.

הטענה הראשונה שלי היא כך:
כולם מבקרים את ויניסיוס על כך שהתגובה שלו לחילוף בקלאסיקו בעצם פיצצה לנו את העונה. משם התחילו בעיות והתחילה היכולת הרעה. הטענה שלי היא שמי שהוביל את המצב לשם הוא אלונסו בעצמו בכך שהוא לא התנהג נכון עם ויניסיוס. ויניסיוס שחקן בעייתי שצריך צומי וליקוקים, מתוסכל תמידית, וזה היה ידוע עוד לפני שאלונסו הגיע לפה. התגובה של ויניסיוס לא הגיעה משום מקום, במשחקים שלפני כן הוא הוחלף קבוע, לעיתים אפילו פתח על הספסל כמו במחזור שלפני הקלאסיקו, שאז עלה מהספסל מול חטאפה וסחט שני אדומים.

אלונסו ניהל לא נכון את המצב הזה. במקום להוציא מהשחקן הזה את המקסימום, הוא הוביל אותו להיות מתוסכל. במחצית השניה של העונה, תחת ארבלואה, ויניסיוס פרח ולמעשה סיים את העונה עם שורה סטטיסטית דיי קרובה לשנים הקודמות, כשהוא מדביק את הפער, וזאת למרות יכולת קטסטרופלית של הקבוצה כולה.

בנוסף לזה, כמו שאנחנו עדים לאחרונה, יש עוד שחקנים שממש לא היו מרוצים ממנו והדברים בפסקה הקודמת נכונים גם לפדה, למשל. יש שחקנים שהוא מחק לגמרי, כגון אנדריק וברהים, והעדיף שחקן מאוד צעיר ולא מוכח כי סימן אותו כשחקן “שלו” למרות שהסריח את הדשא שבוע אחרי שבוע. אלו בדיוק הדברים שמובילים למתיחויות ולפיצוצים בקבוצה.