לא ממש… חצי מהשחקנים ברשימה לא עשו כלום בקריירה לפני מדריד, החצי השני עשו את זה בקבוצות דרג ב’-ג’. אסנסיו הפציץ בליגת האלופות ומול בארסה ובכלל היה נראה מעולה גם כשלא כבש.
*חוץ מחסה כמו שטיטי כתב, שהסיפור שלו דומה לשל אסנסיו.
לצערנו על מנת להיות שחקן הרכב בריאל מדריד צריך יותר מכשרון, על זה יעיד גם האזר שבניגוד למה שכתבו כאן, הכשרון שלו בקצה הזרת הוא כנראה יותר ממה שיש לאסנסיו בכל הגוף.
לצערנו, שוב, הוא ממלא תפקיד של שחקן הרכב. ואני לא חושב שהוא יסכים לתפקיד של שחקן סגל אם אמבפה יגיע על לעמדה שלו בשנה הבאה.
הוא בשנת חוזה וחתימה על חוזה חדש כמחליף זו התחייבות לשעבוד לספסל עד לגיל 30. אני במקומו מנסה את מזלי באיזו טוטנהאם.
ברשימה הזאת רק אסנסיו וחסה הראו יכולות שגרמו לי להאמין שהם יכולים להיות כוכבי על, לצערי ולצערם שניהם סבלו מפציעה חמורה בברך שלא נתנה להם לממש את הפוטנציאל, עם חסה זה היה הרבה יותר גרוע כי הוא בנה הרבה יותר על מהירות במשחק שלו מאשר אסנסיו
הפציץ = משחקים בודדים בעונה מסוימת כמחליף?
זה באמת משהו שאי אפשר להגיד על שאר מי שרשמתי שם?
השאר בניגוד אליו הגיעו לריאל מדריד בגלל שהפציצו. הוא גדל במועדון, אם לא זה הוא כנראה שלא היה משחק דקת משחק בודדת.
שלא תבין לא נכון, היה לו פוטנציאל גדול.
אבל גם למי שרשמתי שם בתגובה היה.
כולם היו קשרי/בלמי/מגיני/חלוצי העתיד של הכדורגל העולמי.
אחרי רובם רדפנו ונלחמנו באריות היבשת עליהם.
כי הם לא גדלו בריאל.
על אותו מטבע אפשר להגיד שאסנסיו מעולם לא שיחק טוב כשחקן הרכב בעוד הם הובילו קבוצות דרג ב׳ בגיל צעיר מאוד. חלקם נבחרו לנבחרת העונה של הליגה ששיחקו בה (אגב, אחת מהן היא הליגה הספרדית של אסנסיו).
זה לא לגמרי מדויק, הוא נתן עונה סבירה באספניול, אך אלמלא ההיסטוריה שלו בריאל הוא לא היה חוזר.
הוא לוקאס ואסקז, ואפילו לא לוקאס משודרג.
רבים התלהבו מאודגור בסוסיאדד (נבחרת העונה של הליגה להזכירך, גם אותו הפציעה ההיא הרסה).
דנילו עם עונה מצוינת בפורטו בהחלט היה מרשים.
אלביול כיכב בכל נבחרות הנוער והרשים לפני שהגיע לריאל. לא סתם בנו עליו לעתיד.
מי יותר ומי פחות, זה לא העניין. וכמובן שנושא הפציעה משמעותי. אני רק אמרתי שאלה דברים שקורים לשחקנים ובגלל זה אני לא אסתכל על שחקן צעיר כשרוני באותה צורה שאסתכל על כוכב כדורגל שמוכיח את עצמו עונה אחרי עונה בצ׳לסי.
האמת שיותר התכוונתי שהוא ליטרלי הפציץ(הבעיטות שלו מרחוק היו מדהימות), אבל ברור שכן.
בעונת הבכורה-באיירן בהארכה, יובה בגמר, סיבליה בסופר קאפ, בעונה אחר כך באיירן שוב, הצמד מול ולנסיה בתחילת העונה, בארסה X2 כמובן. זה יותר שערים במאני טיים מכל האחרים שציינת ביחד.
נקנה ממאיורקה עונה לפני שהושאל לאספניול.
מעורבות ב14 שערים בקבוצת תחתית זה יותר מסביר.
לא מסכים איתך, בכלל. מנטלית הוא לא מתאים להוביל בקבוצה כמו ריאל אבל מבחינת כשרון נטו הוא לגמרי היה הReal deal. הפציעה הפכה אותו משחקן מוכשר ואבוד ללוקאס #2(לדבריך) אבל היו לו רגעים של הגדולים.
אחרי הצמד מול ולנסיה אני כבר הייתי בטוח שהוא בדרך לטופ.
אהלן
אני שי ואני עוקב פה אחרי הפורום כבר כמה שנים (עוד מהפורום הישן! אבל זאת פעם ראשונה שאני כותב
בן 23(עוד בצבא…) ואוהד ריאל מאז שאני זוכר את עצמי - העונה הראשונה שראיתי זאת 2007 האגדית אז זה מגיל די קטן
קצת על ההשוואה בין חסה לאסנסיו, לדעתי לא היה פה פוטנציאל ככ גדול כמו חסה, גם לא אסנסיו בתקופה שהוא פרץ
אסנסיו היה נהדר אבל מבחינתי לחסה היה הכל והיה בדרך להיות אחד השחקנים הטובים בעולם - מיקום נהדר בהתקפה, מהירות, פריצה וצעד ראשון, דריבל טוב וחוש לשערים ברמה גבוהה מאוד, הקבלת החלטות שלו בכדור האחרון תמיד היתה טובה והיה ככ חבל לי עליו
אסנסיו היה כשרון ענקי, אבל בכלל לא ללבל של מה שיכל להיות מחסה
מתוך מספר השערים שכבש בשנתיים הראשונות שלו בקבוצה - 21 - אחוז נדיר מהם היו נגד קבוצות גדולות\במעמדים גדולים. מה שכן, אם יש משחק שחשבנו שהוא יכול לקחת על עצמו את ההובלה זה אכן ה-2:2 בברנבאו נגד ולנסיה - ערב בו כריסטיאנו עוד היה מושעה בגלל הסופרקופה, בנזמה החמיץ בלי הכרה ובייל סתם היה בינוני. מה שכן, השער שלו בגמר הוא פרט פיקנטי ותו לא - בישול אדיר של מרסלו בתוספת הזמן כשהתוצאה הייתה כבר 1:3. אם כבר שער הניצחון בחצי הגמר נגד באיירן עם קרח בוורידים, סיומת אדירה לרחוק - זה משהו שהייתי מציין.
הקבוצה פתחה את העונה לא רע עם ז’ולן לופטגי ועדיין אסנסיו היה חלש. יש עונות לא טובות אבל הוא נעצר אשכרה על שער ליגה בודד(!!) נגד אספניול. הוא לא היה צריך לשנות את הקבוצה מקצה לקצה, הוא לא היה יכול - אבל אפשר לומר שהוא ניסה לקחת על עצמו כמו ויניסיוס ג’וניור למשל? מחצית מהשערים שלו היו בגביע המלך! (שלושה מתוך שישה). מבחינתי מה שעשה באספניול ומאיורקה לא רלוונטי, זה לא שהוא על הכוונת עכשיו. הוא קיבל מספיק הזדמנויות ומהפציעה עבר זמן רב (נניח שלגבי העונה שעברה החלטנו שהיא לא רלוונטית). הוא מסיים משחקים שלמים בלי לבעוט לשער.
לאסנסיו זוכרים כמה שערים בפריצות יפות, נניח זה בגביע נגד סביליה שהוא כידרר ממחצית המגרש שלנו וזה נהדר. אבל הוא לא היה סילון אף פעם. חסה היה כוכב אמיתי או לפחות עם אופי של כוכב, הוא ‘לקח’, הוא ‘דרש’.
אני לא חושב שצריך להצביע רק על טייטל של ‘שחקן צעיר’ ולהגיד שאף אחד לא מצליח לפרוץ אצלנו גם אם המדיניות קצת קלוקלת. זה משנה כמה הם משחקים. ראול אלביול למשל מה הוא רלוונטי? שחקן שצריך להגיד תודה לאלוהים כל בוקר שריאל רכשה אותו אחרי כמה שנים לא רעות בוולנסיה וזהו-זה. הוא בקושי היה מתאים לנו כבלם מחליף. הוא לא שיחק כל הקריירה כמו בוויאריאל למשל…
חדשות טובות בעירבון מוגבל - מדברים על מבחן כשירות אחרון לקאסמירו ודויד אלאבה (מחר הרי האימון המסכם) שעדיין לא ממש מתאמנים על כר הדשא - הסתפקו באימון אישי חלקי בלבד - זאת בניגוד לפרלאן מנדי שעבד כרגיל עם חבריו ויהיה כשיר למשחק. “במירוץ נגד הזמן” ו"בספק רציני" זה מה שנאמר על הברזילאי והאוסטרי. איסקו הוא השחקן השדה היחיד שלנו שלא שיחק העונה אף דקה בליגת האלופות, אפילו למריאנו יש 13 דקות (כמחליף נגד אינטר) ולחסוס ואייחו פירורים נגד שחטאר דונייצק.
תמיד מפחיד אותי כשמדברים על מבחן כשירות או ניסיונות להכשיר. הם כמעט אף פעם לא נגמרים טוב ולפעמים אף מחמירים את הפציעה. הדוגמה הטובה ביותר היא של דייגו קוסטה בגמר ליגת האלופות מולנו, לא זוכר איזו מהן, אבל דיברו על כך שינסו להכשיר אותו והוא עבר את מבחן הכשירות, והוחלף אחרי כעשר דקות כשלא יכל להמשיך. אם לא רוצים ללכת כל כך רחוק, בנזמה שהיה בספק למשחק בפארק דה פראנס, עלה לשחק והיה נראה כמו הצל של עצמו במקרה הטוב.
מקווה שאם הם לא כשירים, שלא ישחקו. עדיף מאשר שישחקו בצורה מוגבלת ויהוו נטל, למרות שבמקרה של שניהם, אין לנו מחליף הולם.
לדעתי גם מי שכשיר 70 אחוז חייב לשחק, אין לנו כבר מה להפסיד, אנחנו חייבים תוצאה סבירה שם ולהעביר את הלחץ לברנבאו. סיטי עדיפה עלינו בכמה רמות, יש סיכוי יותר מסביר שהם ייגמרו את העבודה במשחק הראשון כבר.
מקסימום שאלאבה וקאסי יחמירו פציעה ויסיימו את העונה, גם ככה תוצאה רעה שם והעונה גמורה מבחינתנו.