ת'רד הפציעות על שם פרלאן מנדי :: מגפת קרעים בצולבת

ויאריאל גם עם הנוער תוציא נגדנו תיקו בליגה.

למעשה חזר שוב מהפציעה. עד המשחק מול ויאריאל יש כמה ימים, באיזה מהם הוא שוב יפצע?

לא מבין איך אחרי כל מה שעברו איתו עוד נותנים לו להחליט אם הוא ישחק או לא,זו לא אמורה להיות החלטה של הצוות הרפואי? בכח רוצים שהוא יפצע שוב?
הוא ילד בן 18 שחתם בריאל מדריד לפני חצי שנה ועוד לא עשה הופעת בכורה,כמובן שהוא ירצה לשחק.

עשו פאדיחות פעם קודמת כשניסו להאיץ את החזרה שלו. רוצים לוודא שהוא מרגיש טוב סובייקטיבית כדי לחזור למשחק תחרותי. זה לדעתי מצביע לא מעט על הדינמיקה שהייתה בניסיונות הקודמים להכשיר אותו.

בסופו של יום מדובר בהימור ובכל זאת מרגיש לי שאין מישהו בהנהלה שבאמת לוקח את הרכישה הזאת ברצינות.
לטעמי אין מה להתלבט, הגיע הזמן לגלות אם מדובר בחתול או מטבעות בשק ורצוי לפני שכל הפצועים חוזרים לסגל כי אז , תחת אנצ’לוטי, הוא יכול לחלום לראות דשא.
אין טעם סתם לשחוק שחקני מפתח במשחק ידידות.

בכל מקרה צריך לזכור שמדובר בשחקן בן 18, צעיר מניקו פז לדוגמא.
בין אם ישחק ויהיה מדהים לבין לא ישחק בכלל לבין ישחק ויהיה תת רמה זה עוד מוקדם מאוד לקבוע משהו לגביו. ובכל אופן אין מה לפתח ציפיות מוגזמות ממנו לעונה הנוכחית.
בתכלס מדובר על רכש שמראש תכננו להשאיל/ שישחק בקאסטיליה אבל כחלק מהתנאים שנסגרו איתו נסגר שישחק בקבוצה הראשונה.

אין לי בעיה שלא ישחק השנה, הסתדרנו בלעדיו.
יהיו הזדמנויות בהמשך.

מעל כל זה, זה בעיקר רכש שנועד לתקוע לבארסה אצבע בעין, אחרי שלאפורטה הדביל ניסה לשבור בקיץ כל קוד ג׳נטלמני בין המועדונים.

הגיע הזמן…

זה אנדריק שם בא לבקש ממנו חתימה או שאני סתם גזען? :wink:

טשואמני חוזר לסגל, אולי אפילו יפתח מול ויאריאל. קרבחאל וגולר קרובים לחזור. ויני וקמא כבר מתאמנים עם הכדור אבל אין עדיין לא מדברים על חזרה.

דיווח היום של חפ"ד שויני למעשה החלים מהפציעה, אבל הצוות הרפואי החליט לקחת את הזמן איתו והוא עדיין ישאר מחוץ לקווים עד המשחק מול אתלטיקו ב10 לינואר. המשחקים שנותרו עד החזרה שלו הם ויאריאל, אלאבס ומאיורקה.

זה פה, “ויניסיוס עף בקצב ההחלמה”. לפי המארקה. והפציעה מרגישה כמו היסטוריה כמעט אבל בריאל מדריד רוצים שקט. באורח פלא אחר שהתחזיות דיברו על חודשיים עד חודשיים וחצי בחוץ, הברזילאי כבר מתאמן לבד על כר הדשא (שלושה שבועות אחרי קולומביה) ורוצה לשחק לפני סוף השנה. ריאל מדריד לא רוצה. זהירות מתבקשת…

רעיון טוב, אין ברירה, ומעניין אם סתם נזרקים לאוויר כל מיני מספרים או תחזיות של זמן היעדרויות, בטח לגביו. זה קרה ככה גם בפציעה הראשונה שלו כשהוא קיצר את משך ההחלמה.

גישה מאוד נכונה מצד ריאל. הבעיה עם פציעות המסטרינגס זו לא רק ההחלמה (יש קרע או אין קרע), אלא האחוז הגבוה של הקרעים החוזרים. הפער בין המסטרינגס תקינים, לכאלו שיכולים להמשיך לפעול במספר גבוה של ספרינטים ושינויי כיוון הוא גדול.

אז עוד צולבת?

לא פוסל, אבל עדיף לחכות לעדכון בשני. למישהו אגב יש סרטון של הרגע של האימפקט?

אין צורך לחכות

קמא, קרבחאל וגולר חזרו מהפציעות שלהם ויהיו זמינים למשחק הקרוב מול מאיורקה. ויני ימתין משחק נוסף מחוץ לקווים עד לסופר קאפ מול אתלטי.

הפצועים שנותרו הם השלושה עם הצולבת בלבד. קורטואה, מיליטאו ואלאבה.

אומרים שוויניסיוס ג’וניור אפילו יקבל דקות נגד מאיורקה במשחק הקרוב אחרי החזרה מהפגרה - אני לא בעד, לחכות, לא בוער, לתת לו עוד קצת זמן. זה עדכון מהיום, אתמול עלתה כותרת ברוח ה-“חמש הרכישות” של ריאל מדריד בחודש ינואר (כמעט אדן הזאר הסתנן לשם). את ארדה גולר אני פשוט לא לוקח ברצינות בינתיים.
אגב, מפתיע מאוד: נאצ’ו הורחק רק ממשחק אחד. וועדת התחרויות של הליגה הספרדית החליטה שהוא יפספס רק את המשחק הקרוב נגד מאיורקה על אף שזה אדום שני שלו העונה ואדום שני ישיר. דווח ב-AS.

מהפציעה של פרלאן מנדי לא התבאסתי מעולם, כמו שלא הייתי לחוץ כשקפה נעדר. חייבים ויניסיוס לעומק ההתקפה ולרענון ואת קמאבינגה לקצת אתלטיות בקישור למרות שהסתדרנו יפה.

באופן פרדוקסלי, דווקא החזרה של ויניסיוס לסגל תקטין את העומק ומרחב האפשרויות בהתקפה.

איך זה אפשרי? תשובות אצל אנצ’לוטי

אני משוכנע שהבנת את כוונתי. ויניסיוס ג’וניור זכה לכבוד להיות אחת מאכזבות העונה מבחינתי יחד עם דויד אלאבה. אני מקווה שנראה אותו רעב ומתעסק רק בכדורגל קודם כל, אחרי איזה חודשיים במצטבר של פציעה. ויניסיוס הוא עוד שחקן כדורגל טופ עם המון כישרון שיכול לנצח משחקים לבד ולייצר מצבים. גם לי לא יהיה קל עם ספסולו המתמשך של ברהים דיאס כתוצאה מכך. אני עדיין מאמין בוויני.