יש פה מישהו שבאמת חשב שאפשר לטחון שחקן בגיל 33 כל כך הרבה.
הטימטום זועק לשמיים. אספניול הקבוצה עם החזקת כדור הכי חלשה בליגה. למה לא לעשות רוטציה במשחק כזה שברור שבקושי יגיעו מולנו למצבים
פעם אחרונה שנפצעו לנו ככה הבלמים המובילים - סיימנו עם דאבל, לקרלו בטח יש הפתעות בשרוול
עם כל הביקורת על אנצ’לוטי, זה על פרז.
לא יתכן שקבוצה שמאבדת את כל חוליית ההגנה הפותחת שלה לא תביא חיזוק.
זה שערורייתי בכל קנה מידה אפשרי , בטח לקבוצה כמו ריאל מדריד. אפילו קייל ווקר בחינם לא בא בחשבון, ואנחנו מדברים על קבוצה שהשאילה את קפה הזוועתי אחרי הפציעה של קורטואה.
אני פסימי מאד לגבי אחוזי ההצלחה שלנו מול סיטי למרות שההגנה שלהם זוועתית לא פחות.
ההבדל הגדול זה שאז ‘הבלמים המובילים’ שנפצעו היו אלאבה ומיליטאו מה שאפשר “לגלות” את הבלמים המובילים האמיתיים שלנו - רודיגר ונאצ’ו דאז, והפעם נפצע הבלם המוביל האמיתי שלנו, מה שמשאיר אותנו (לשיטת דון קרלו, כמובן, שלא יספור לרגע את אסנסיו) עם חור שחור (ואני לא מדבר על צבע עור) של הגרסה המבוגרת יותר והפצועה של אלאבה, יחד עם טשואמני.
תיאום וכיסוי הדדיים של מרכז ההגנה אלאבה את טשואמני - אילוסטרציה:
אני דווקא מבין טוב מאוד למה המועדון לא עושה רכש ולא מעבה את הסגל. במילא אנצ’לוטי לא עושה רוטציות ומשתמש רק ב-11 שחקנים ומודריץ’. אפילו החילופים שלו מאוחרים בטירוף. למה לבזבז כסף? כשיהיה מאמן נורמלי שיודע להשתמש בסגל הרחב שלו אז אפשר יהיה לבוא בטענות על רכש.
העונה שלנו נגמרה השבוע בכל מקרה. גם אם היו מביאים בלם בינואר עד שהוא יהיה מתואם עם ההגנה כבר יהיה מאוחר מדי. “מתואם עם ההגנה”… התחלתי לצחוק כשכתבתי את זה
מחשבות של רגע אחרי הפציעה של אנטוניו רודיגר.
1.געגועים לנאצ’ו. קפטן למופת ואחלה שחקן. אוף. כל פעם כשהועדפו על פניו שחקנים אחרים זו בושה.
2.פלורנטינו פרס ישן בעמידה הקיץ. בהחלט. גם כשכולם היו בריאים. כאילו אף אחד לא רוצה לקחת אליפות, שאננים ומסתמכים על המזל.
3.קרלו אנצ’לוטי היה חייב להתנהל אחרת. לתת לרודיגר יותר לנוח. ולמשל לפתול עם ראול אסנסיו.
4 דויד אלאבה+אורליאן טשואמני=ראול בראבו+אלבארו מחייה. צמד הבלמים הכי גרועים שהיו כאן 20 שנה כנראה. כן יודע טשואמני לא בלם. יגידו לנו ש-Plan C הוא פרלאן מנדי או פרננדו היירו.
5.זה אולי לא יספיק אבל אם אסנסיו ישחק אין לי ספק שנהיה גאים בו והוא ילחם עד טיפת הזיעה האחרונה, יטרוף. לא יהיה לאף אחד קל מולו. הלוואי נקבל את ואראן 2013 בגרסת 2025 ככה פתאום
אולי זו הייתה פציעה אחת יותר מדי והעונה “התחרותית” שלנו בסכנה ענקית. לא כל יום פורים. אנחנו הולכים לגמור את העונה תוך 20 ימים, ממש מרגש
רודיגר ייעדר בסך הכל 3 שבועות. במקסימום נאבד את אירופה, מה שהיינו מאבדים השנה מתישהו גם איתו. בליגה אנחנו חזק בתמונה.
אולי אני מגזים, אולי אני סתם עם אובר הייפ, אבל בחיי שאסנסיו נראה לי כמו בלם על לא פחות ולא שנמוך מרודיגר.
מהיר בטירוף, חזק, טכניקה משובחת, מיקום מצויין, משחק ראש נקי, אופי של מטאדור, בלם להרכב כבר עכשיו.
אסנסיו נראה בלם להרכב לפחות.
מהיר מאוד, אגרסיבי, פיזי, נראה שיש לו מיקום טוב, צעיר, רעב ומדרידיסטה שיורק דם כשצריך.
לא ברור למה הוא לא משחק יותר.
ורודיגר? לא משחק ראשון שלו שהוא משחק עם חבישה ברגל, לא יודע אם הפציעה היא באותה רגל או לא, אבל זה לפחות רמז לעובדה שצריך לתת לו לנוח!!
אנצ’לוטי דוגל בשיטה הפולנית: ינוחו כשיפצעו.
זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לנו והציל את קרלו.
נעלה עם בלמים אמיתיים מקסטיליה
שחקנים לא יודעים לחזור מפציעות בריאל… משהו לא טוב קורה במרפאה בהיבט אחר…
אסנסיו בדרך לכתוב את המורשת שלו בלבן בחודש הקרוב… ולתקוע יתד בהרכב. כמו שקרלו הבין שרודיגר הוא הבלם הטוב בעולם רק מחוסר ברירה שמיליטאו ואלאבה נפצעו, גם עכשיו אין לו ברירה והילד באנקר.
אני לא מבואס (אני חושב שהמשחק מחר נגד לגאנס למשל היה קלאסי עבורו כדי לפתוח בהרכב אבל לבטח לא מעבר) , פחדתי שהוא ישחק על חשבונו של ראול אסנסיו, למרות שאני עדיין דואג מכל מיני חארטות כמו פרלאן מנדי כי האמון של קרלו אנצ’לוטי בצעירים שווה לאפס. זה כן אירוני בכל מקרה, מעניין מה קרלו חושב.
אגב לא קראתי הרבה כאן על פרלאן מנדי הבלם, אני חושב שזה רעיון גרוע מאוד. הוא לא חיי את המשחק, הסגירות שלו לאלכסון וכו פעם היו טובות יותר. הוא סובל מרגעים כאלה של ניתוק ואם כמגן שבר את הנבדל כל כך הרבה למשל. זה לא מספיק שהוא כאילו טוב באחד על אחד וגם יש את עניין הגובה
הבעיה העיקרית היא שלקרלו יהיה תירוץ למה הפסדנו בדרבי והודחנו מול סיטי… למרות שבפציעה של רודיגר הוא צריך להאשים גם את עצמו.
מעדיף שילוב של שני בלמים מקסטיליה כמו אסנסיו וראמון מאשר אילתורים והצבת שחקנים לא בעמדה הטבעית שלהם. כמובן שאין לי ציפיות שזה באמת יקרה. היו משחקים שאנצ’לוטי אפילו שם את קרבחאל בעמדת הבלם. לא ברור האנטי שלו כלפי שחקנים צעירים. רחמים על גולר ואנדריק שנפלו על מאמן שלא עושה רוטציות או חילופים לפני דקה 80.
וואלה אני ממש לא נגד, ולא פוסל בכלל.
בעיניי יש פוטנציאל גדול לזה שמנדי בלם >> מנדי מגן שמאלי.
ואם בטווח הארוך יותר זה גם יגרום להנהלה להביא מגן שמאלי נורמלי סוף-סוף - רק נרוויח מכל זה.
רוב האוהדים בעולם כשנפצע להם שחקן הגנה בכיר שרק חזר מפציעה ארוכה:
אוהדי ריאל מדריד כשנפצע להם שחקן הגנה בכיר שרק חזר מפציעה ארוכה:
הוא מהיר,חזק ו…זהו.
מסכים עם דור,הוא לא עומד נכון הרבה פעמים,הוא לא שחקן אינטליגנט שיודע לקרוא ממש מהלכים וסיטואציות ומסתמך בעיקר על הפיזיות שלו,שלא נדבר על היכולת שלו להניע כדור תחת לחץ,מלחיץ אותי רק לחשוב על זה.