ת'רד הפציעות על שם פרלאן מנדי :: מגפת קרעים בצולבת

הוא גם די טוב באחד על אחד, עם נוכחות, ומתקל טוב.
וגם החיסרון הטכני שלו קצת פחות יורגש במרכז ההגנה לדעתי, שם המטרה היא בעיקר להזיז את הכדור הצידה ו/או להיעזר בקשרים שנמצאים קרוב, מאשר בהשתחררויות וביציאות קדימה מהאגף, שם נדרשת יכולת טכנית גבוהה יותר כדי להשתחרר לבד מהלחץ.

פדה: “דון, אני כאן לכל מה שתצטרך ממני. צריך גלגל? אני גלגל. מה צריך הפעם, בוס? אתה רוצה אותי הפעם קשר? שחקן אגף? מגן ימני? בלם?”

אנצ’לוטי: “כן.”

אם הוא היה גם מדליק, הוא היה ספיידרמן.

לא רוצה לצאת גזען אבל הוא מזכיר לי מישהו אחר ממארוול.

אני גם חושב שמנדי יכול להיות בלם לא רע. בעיקר בצד שמאל. בטח יותר טוב מאשר מגן, שם עדיף את קמא (מה איתו??)

הבעיה היא שלא יהיה לו זמן מספיק להכנס לזה.

הטעויות שמנדי עושה עם הכדור יעלו יותר מדי יקר באמצע, באגף האיבודים שלו, והמסירות הנוראיות שהוא מוציא מהרגל ששמים שחקנים במצבים גרועים, מעט פחות מורגשים.
באמצע כשהוא צריך לתת מסירות תחת לחץ… אני בחרדה רק מהמחשבה, מנדי יכול להיות בלם טוב בפיפא רק.

הפציעה של אלאבה רצינית או שיש סיכוי שהוא יחזור להפריע בהמשך העונה ?

צ’ומה ואסנסיו חייבים להיות הבלמים, לא רואה מישהו אחר יותר מתאים, לא שמדובר בהגנה מושלמת אבל זה הכי טוב האפשרי כרגע.

בדרבי ומול סיטי-

מנדי אסנסיו צ’ואמני פדה
4 קשרים

כדי לחזק את ההגנה וצמד הבלמים הרעוע

בשאר המשחקים -

גרסיה אסנסיו צ’ואמני ואסקז

ואסקז אני מבין,אבל איזה ערך מוסף מנדי נותן לנו שגרסיה לא יכול לתת?

מנדי חומה הגנתית, שחקן אחד על אחד הגנתי מצויין, מעדיף אותו מול פודן על פני גרסיה.
מנדי עם כמה טעויות בסגירות בעונה האחרונה אך המצב עם גרסיה יותר גרוע גם בעניין הזה.

אם רודיגר משחק אין בעיה עם גרסיה.

גרסיה שחקן הגנה טוב ממנדי, וזה מגובה בנתונים. ראיתי את זה כבר בכמה מקומות, אבל זאת לדוגמה השוואה הגנתית והתקפית קטנה שעשו בין מנדי, גרסיה, ומיגל גוטיירז בשבוע שעבר ב managingmadrid של SBnation. הנתונים מדברים בעד עצמם. ואגב גם במראה עיניים כשאני מנתק את השם שיצא למנדי ומסתכל לגופו של עניין, גרסיה זריז יותר, מהיר יותר, מצליח להסתדר עם שחקני אגף שעושים שינויי כיוון מהירים בצורה טובה יותר. מנדי פשוט מוותר מראש ונותן להם מטר.

Passing_Metrics

משווה ומעלה את הניתוח שלך עם הניתוח הבא -

שגורם לג’רארד מרטין להראות כמו הgoat מול מנדי.

הרגת אותי עכשיו.
גם את מנדי.

אשכרה, אפילו ההייפ ההגנתי פיקציה? רק כי הוא חזק וזהו נראה ככה.
אנחנו אשכרה מעלים שחקן בהרכב של ריאל מדריד שספק אם יכול לתרום בכדורגל ימי שלישי בשכונה.

אין מצב שזה אמיתי. מרטין מזעזע. אני לא מעריץ של מנדי, אבל עדיין.
מאיפה זה?

אתר בשם datamb.

לא מצאתי את ג’רארד עכשיו אז אולי באמת מדובר בבדיחה כלשהי…

הנתונים של מנדי אמיתיים לגמרי, למשל השוואה מול קונדה -

ככה זה מופיע באתר, לא אומר שזה אמיתי, המספרים לא הגיוניים לחלוטין, כאילו לא שיחק, אם אני במקומו מצליח לספק מספרים יותר טובים.

5 פעולות הגנתיות בלבד ?
10% הצלחה בפעולות הגנתיות ? גם מול מסי הצליחו יותר הגנתית, קונוסים עוברים את ה 10%

בכל האתרים הוא נמצא באחוזונים הנמוכים ביותר הגנתית, אז נסכים שלפחות הטיקט שלו כ"מגן הגנתי טוב" עף מהחלון, אתה צודק שהמספרים נראים קצת נמוכים במה שהבאתי.

שיהיה ברור, לא באתי אלייך בטענות, רק כלפי האתר :wink:

אני לא יודע לגבי ההשוואה הזו, קצת מוזר.
אתם בוודאי זוכרים את הקלאסיקו בו הוא חטף שבעה כדורים, נכון?

מנדי הוא מגן שהרבה יותר קשה לעבור אותו מפראן גרסיה, בדרך כלל אפילו לא מנסים.

סתם חיפוש טיפש ב fotmob, רואים שהוא מנצח יותר מאבקים מגרסיה

מנדי

גרסיה

צודק, מנדי הוא מגן פיזי בצורה בלתי רגילה, נראה שבנוי מאבן, בהרבה מאוד מקרים הוא פשוט שם גוף חזק על התוקף שכלל לא מצליח להשתלט או בכלל להגיע לכדור.
אתמול לדוגמא היו לו לפחות 4 מקרים שהוא בלי לגעת בכדור ובלי לתקל בכלל זכה בכדור, זה לא ירשם בשום סטטיסטיקה, כי זה לא תאקל שהוא זכה בו וזה גם לא נכנס לקטגוריה של duels won או של חטיפות, הוא רק חסם עם הגוף ונתן לכדור לצאת החוצה.

לא אוהב את מנדי, אבל הוא חומה הגנתית(שלפעמים עושה טעויות בסגירה ואז מקבל המון ביקורת יחסית לטעות כי אם לא עבודה הגנתית מה יש לו לחפש על המגרש), זוכר שראיתי לפני שנה סקר שעשו בלה ליגה איזה מגן שחקני ההתקפה לא רוצים לפגוש, מנדי היה בראש הרשימה.

אבל, כשיש הגנה שכוללת את רודיגר ואסנסיו אני מעדיף את גרסיה על מנדי.