ת'רד היריבות ::

דווקא פה לא מדובר על עיבוי סגל, אלא הגעה של חלוץ שחסר להם.
הפיכת הסגל שלהם מחלוץ 1 ל2 זה לא משהו מטורף. הקטע המטורף הוא כמות הקשרים התקפיים/שחקני הכאילו אגף שיש להם. במיוחד בהתחשב בכך שפפ מסב את ז׳סוס לאגף.

📝 — Cristiano Ronaldo has also been offered to Manchester United alongside Manchester City, with whom the Portuguese is close to reaching a contractual agreement #mufc #mujournal

[@Santi_J_FM / @footmercato]

— United Journal (@theutdjournal) August 26, 2021

אם אני לא טועה גם פבריציו דיבר על זה.

ובחצי יום הכל מתהפך : סיטי לא תצרף את רונאלדו ויונייטד בשיחות עם מנדש על מעבר :dizzy_face:

🚨 JUST IN: Manchester City will not be signing Cristiano Ronaldo. They considered the possibility but decided against the move #mufc #mujournal

[@sistoney67]

— United Journal (@theutdjournal) August 27, 2021

🚨 Jorge Mendes has approached Manchester United to propose a deal that would see Cristiano Ronaldo return to the club. Talks are ongoing #mufc #mujournal

[@skysports_sheth]

— United Journal (@theutdjournal) August 27, 2021

הלוואי שרונאלדו ינצח את סיטי במדי יונייטד.

אני מאוד מעריך את פפ, אבל ההתעקשויות שלו לפעמים פשוט הזויות, או קיין או כלום זו גישה שתוביל את סיטי למקום מאוד דומה לשנה שעברה, המון החזקה בכדור ללא רגל מסיימת מול הגנות חזקות. באמת שנראה לי שהוא המאמן האחרון שעוד לא הבין את חשיבותו של החלוץ. או של סקורר.
למישהו יש ספק שעם מסי או רונאלדו שאת שניהם יכלו להביא הם לא היו קבוצה טובה יותר מאשר בלעדיהם?

אולי זו התעקשות לנצח ללא כוכבי על כדי שהקרדיט ילך אליו?

אולי כי תואר עם מסי יחזק את גישת הפפ לא מצליח ללא מסי?
אולי כי תואר עם רונאלדו יגרום לדיבורים על כמה שרונאלדו ווינר ולא פפ?

תחושה אישית שלי שזה מאגו. אבל אין לדעת.

מעבר לאופי והעקשנות של פפ, שלא רוצה אישיות כמו רונאלדו בחדר ההלבשה שלו, אני חושב שפפ מסתכל על יובה שהגיעה לשני גמרים ב2015 ו2017, והביאו את רונאלדו כדי לעשות את קפיצת המדרגה, ועל מה זה הביא להם בפועל (איבוד אליפות אחרי 9 עונות ושתי הדחות רצופות בשמינית הגמר).

לרונאלדו יש יתרונות רבים, אבל בשנים האחרונות הוא דורש יותר ויותר מהקבוצה שלו כדי לתת אותם. לדעתי בריאל הבינו את זה ובגלל זה נפרדו ממנו למרות 3 גביעי אלופות רצופים. בטוח שביובה כבר הבינו את זה, ולכן הם נפרדים מרונאלדו גם כן. אין לי מושג אם יונייטד יכולה לשלם את המחירים האלה ולהיות תחרותית. יוצא מנקודת הנחה שהם מראש לא אמורים להיות תחרותיים ולכן לוקחים את הסיכון הזה.

בכל אופן, זה רק מעלה את קרנה של הליגה האנגלית. היא הייתה הליגה הכי מעניינת באירופה לפני, והיא תהיה עוד יותר מעניינת עכשיו.

נפרדנו מרונאלדו מהסיבה שנפרדנו מראמוס - השחקן הנתנהג בחזירות יתר. פלורנטינו בשני המקרים עשה חישוב קר והעדיף שלא להיענות לדרישות המוגזמות של שחקנים בני 34-35. הטעות שלו הייתה אי הבאת מחליף, אבל בכל מקרה רונאלדו הפתיע ויזם את העזיבה. לדעתי הוא מתחרט על החיים שלו, בדיוק כמו ראמוס.

לגבי התקופה שלו ביובנטוס, אכן איתו הקבוצה הצליחה פחות, אבל לא הייתי ממהר להפיל את זה עליו (גם מסי “הוביל” את ברצלונה בשנתיים האחרונות לשפל חדש).
ליובה יש סגל בינוני מאוד, בטח בהשוואה לזה מ2015 וגם 2017. ייתכן שהתקציב לרונאלדו שתה את היכולת של יובה לחזק את הסגל - בפועל הוא נתן את הגולים שלו עם צוות מסייע מאוד בינוני.

איך אתם מקבלים את זה/חושבים שאוהדי יונייטד ייקבלו את זה שרונאלדו יצר מגעים עם סיטי תחילה ואז יונייטד? מעניין אותי אם רונאלדו בכלל הולך ליונייטד בלית ברירה, אופציה ב’.

דעתכם?

אתה לגמרי מוציא דברים מפרופורציה.
מאז הגעתו של דה יונג לברסה הם בשפל, האם זה כי פאוליניו עדיף עליו או כי קרו דברים נוספים במשחק של 11 על 11 שהם מעבר לשחקן בודד?
הסגל של יובה ב2015 וב2017 פשוט הרבה יותר טוב משל יובה השנה עם ובלי רונאלדו. הם נפלו גם בעמדת המאמן ורק השנה החזירו את אלגרי.

בשורה התחתונה פפ חייב חלוץ, סיטי היא הקבוצה הטובה בעולם בכל חלקי המגרש (הגנת ברזל, הקישור הטוב בעולם בפער, באגפים המחליפים של המחליפים יפתחו כמעט בכל קבוצה), למעט עמדת החלוץ.

בין אם הוא לא האמין שהוא יצליח לגרום לזה לעבוד ובין אם פשוט רצה את הקרדיט, כך או כך זו תעודת עניות עבורו שהוא לא יודע לעבוד עם כוכב בסדר גודל כזה.

אצל יובה הנזק נבע במידה רבה מהמגבלות שהמשכורת של רונאלדו יוצרת, בעיה שלא היתה קיימת אצל סיטי ובארות הנפט שלה. את טיעוני חדר ההלבשה והצורך להתאים את כל תורת המשחק אליו כדי שיצדיק את ההשקעה אני מקבל יותר, ובאמת סביר יותר שהכריעו.

לאוהדי כדורגל יש זיכרון קצר , מזכיר לי לפני כמה שנים שרוני לא רצה לחתום על הארכת חוזה ודרש לעבור לצ’לסי , היה הרבה כעס בקרב האוהדים עליו - זה נגמר בהארכת חוזה עם שכר עתק ועונת שיא שלו מבחינת שערים , מיותר לציין שרוב האוהדים שכחו לו את הסאגה.

הכתב של העיתון המקומי :

📝 — Just gone 2pm on Friday, Man City communicated that they had ended their pursuit of Cristiano Ronaldo. The truth was that Ronaldo's interest ended the moment Manchester United contacted him #mufc #mujournal

[@samuelluckhurst]

— United Journal (@theutdjournal) August 28, 2021

רחמים על ארסנל .
רבע שעה של כדורגל ( גרוע של סיטי ) והם בפיגור של שני שערים - זה יכול להיגמר בחמישייה.
חלון העברות הזוי של התותחנים : ביזבזו מעל 100 מיליון פאונד על שחקנים כמו רמסדייל , בן וייט , אודוגור וכמה צעירים שלא יתנו להם כלום.

נגמר בחמישיה.

תצוגת אימים של השופטים היום באנגליה .
זה מתחיל בארסנל כשהשער השני של סיטי היה חייב להיפסל ( חתיכת פיצוץ לפרצוף של צ’יימברס ) , אחר כך ג’אקה חוטף אדום ממש מחמיר ( מעניין מה היה קורה אם זו לא סיטי משחקת ).
עכשיו פנדל מאוד שנוי במחלוקת לליברפול , ג’יימס נוגע בכדור בירך ומשם הכדור מוסט ליד שלו - השופט רואה את זה בואר אולי פעם אחת ומחליט על פנדל ואדום ישיר .
חבל שהשיפוט הורס ככה את איכות הליגה.

אם זה היה כמו שאתה מתאר אז אין פנדל, אבל הוא עושה תנועה עם היד כדי להוציא ולהרחיק את הכדור, כך שגם אם הכדור נגע לפני בירך הוא עדיין עשה תנועה מכוונת עם היד כדי להרחיק את הכדור.

וגם האדום של ארסנל זה אדום, לא משנה סיטי או לא, גלישה מסוכנת עם 2 רגליים קדימה זה אדום, וטוב שכך.

חייב להגיד שלא ראיתי בלייב (אבל כן בשידור חוזר), אבל מקרים כאלה חייבים להיות פנדל.
בסוף צריך שיקול דעת של השופט.
אם הכדור הוסט ליד ולא השפיע או השפיע בקטנה זה דבר אחד, אבל פה מדובר בהצלת גול.

אני חושב שכן היה מקום להתחשב ולא לתת אדום ישיר, שוב שיקול דעת ולא חוק יבש.

בסוף הבעיה היא ששופט לא יכול להחליט על דעת עצמו מה קרה. הוא צריך להגיד האם הנגיעת יד היא פנדל, ואם כן אז יד שעוצרת גול זה אדום. חייבים להתחשב בכוונה של השחקן ובדקה במשחק (במילים אחרות - שיקול דעת), בסוף הנגיעת יד הייתה לא מכוונת ובדקה מוקדמת יחסית ופנדל + אדום זו עבירה מעט חמורה מידי.

אבל חד משמעית שהגיעה פה פנדל!
בהנחה שפנדל וצהוב לא הייתה אופציה אז השופט קיבל את ההחלטה היותר הגיונית והיותר הוגנת.

מתווסף לדעה שלי שחייבים איזשהו עונש בין צהוב לאדום.

חיה רעה לוקאקו הזה , חזר מאיטליה חלוץ שלם מאוד.
צ’לסי נראית כמו קבוצה שתאבד מעט מאוד נקודות השנה , ההגנה התייצבה מאוד בזכות טוכל והם יעילים מאוד מקדימה .

צ’לסי אכזבה. היית מצפה מאלופת אירופה להרגיש לפחות שווה ולנסות יותר גם מול סיטי. האינטנסיביות של סיטי מסחררת אבל ציפיתי מצ’לסי הרבה יותר.

ראיתי את במשחק במקביל לאתלטי - אלאבס…מה אגיד לך, לא נראה אותו ספורט בכלל.
זה רגבי מול מונדיאל הנשים האהוב על קליקת הנאורים.

הכדורגל בספרד נראה כאילו בסלוו מושן. כל שחקן שמקבל את הכדור מפתח איתו סמול טוק קטן עד שמשחרר אותו. באנגליה זה נראה כאילו הם יוצאים למלחמה. גם אצלי שני המשחקים היו פתוחים במקביל, הספיק לי להרים את הראש פעם בחצי דקה למשחק של אתלטי להבין בדיוק מה קורה.

שמישהו יסביר לי איך לעזאזל דה בריינה לא מורחק אחרי עבירה כזו על גיי - ביסאקה עף ישר החוצה על חצי מזה בשבוע שעבר .
דרך אגב אני מבין גם שזה אותו שופט בדיוק :dizzy_face::dizzy_face:

ביסאקה זה ביסאקה, דה ברויינה זה דה ברויינה ואין מה להוסיף.

image