האם יש סרט שהוא מתפטר? סיטי לא יפטרו אותו בחיים (בצדק), אבל כל מאמן אחר היה מסיים את דרכו בנקודה הזו עם הסגל הזה. פפ אף פעם לא נתקל ב"משבר" כזה בקריירה, ועם כמה שזה אתגר גדול לצאת ממנו ואולי הדלק שווינר אמיתי צריך, זה מגיע אחרי תקופה כל כך מוצלחת שקשה להאשים מישהו בסיטי על שהוריד את הרגל מהגז.
אני מבין שהוא חי את המשחק ותשוקה ובלה בלה אבל התגובות שלו על הקווים ומצב הפדחת בסוף משחק זה הרבה מעבר לקו הבריאות. אני כמובן מייחל למפלתה הנצחית של סיטי אפילו לפני ליברפול ונהנה מכל רגע, אבל אני לא פחות סקרן לראות איך פפ יתמודד עם הסיטואציה הזו.
ההפסד של ליברפול בגמר גביע הליגה מצטרף להדחה שלה מליגת האלופות בשבוע שעבר ולהדחה מהגביע בחודש שעבר. למעשה הם די גמרו את העונה, וזו הולכת להיות אחת האליפויות הכי מעפנות מאז וואלורדה אצלנו.
זה אני או שהכדורגל האנגלי נחלש מאוד בשנה האחרונה? לא יצא לי לצפות בכדורגל העונה עד לאחרונה, ומרגיש לי שפספסתי איזשהו שינוי דיי משמעותי. זה לא רק סיטי, גם ארסנל שגבוה בטבלה הרשימה אותי לרעה, גם צ’לסי.
כעת יש משחק של סיטי וסגרתי כבר אחרי 20 דקות. פשוט כדורגל ברמה נמוכה.
פעם ראשונה שאני רואה משחק כדורגל מזה מי יודע כמה זמן, ובהחלט היה עדיף שלא הייתי שובר את הרצף כדי לראות דווקא את ארסנל. את זה שריאל לא בשיאה הבנתי מהפורום, ואני גם לא אמור להיות מאוד מופתע שארסנל קבוצה פח אם היא הצליחה לעשות רק תיקו מול יונייטד, אבל רבע גמר צ’מפיונס, ציפיתי למשהו קצת יותר מעניין מאתלטיקו לעשירים. חוסמים שחקנים של ריאל מלהוציא חוצים, מגנים עם 10 שחקני שדה כל המחצית הראשונה ורוב השניה כשהם ביתרון 3-0, מגיעים למצבים אך ורק ממצבים נייחים או כשהמשחק גמור לגמרי (נדמה לי שזה נכון לשני המפגשים ולא רק להיום, אם כי את המשחק הראשון לא ראיתי במלואו). בסדר, לא צריך להתגרות בריאל מדריד בברנבאו בליגת האלופות, אבל מה זה הגועל נפש הזה? עלק קבוצות עם יומרות לאליפות. ממש עוד קצת והם יזכו בתואר, רק חסר הטאץ’ האחרון ואז הפיניש ואז הליטוש ואז הקצפת ואז הדובדבן שבקצפת. איך ליברפול ימח שימם לא בטורניר והמסריחים האלה כן אני לא יודע.
כמו כן, מקטריאן ודרמיאן, שני השחקנים ש’לא מספיק טובים למנצ’סטר יונייטד’, בחצי גמר ליגת אלופות שני. שניהם בני 53 פחות או יותר. מישהו יכול לתאר שיונייטד הייתה מצליחה לגבור על באיירן מינכן בשני מפגשים? אני בטוח שאם היו לוקחים את החולצות של יונייטד, מלבישים לשחקנים של אינטר ונתנים להם לשחק הם היו מפסידים רק כי זה מה שהלבוש מכתיב. בית קברות לשחקנים.