ת'רד היריבות ::

ואני כבר חשבתי שמויס השתנה , same loser .
פתיחה מצוינת של ווסטהאם ואז מסואקו הזכיר שהוא אידיוט כשבעט בלי סיבה בסלאח בתוך הרחבה .
אם היו מחפשים לתקוף מאמין שהפטישים היו יוצאים נשכרים , החליטו על בונקר ובסוף חטפו .
נראה מי תתחרה בליברפול, אולי טוטנהאם אם תתייצב הגנתית.

ליברפול בלי הגנה ובלי קישור מאוד פגיעה, לשמחתנו ווסטהאם שיחקו בדיוק כמו שצריך כדי להפסיד, במקום ללחוץ גבוה והרבה כדורים לרחבה שלנו הם הפכו את המשחק להגנה מול ההתקפה שלנו, במשחק כזה הם תמיד יפסידו.

כל ניצחון כזה עם הסגל הזה מקרב אותנו לינואר המיוחל בלי לשלם על החיסורים.

מתקשר קצת לדיון אחר. חשבת שאולי זה לא רק הבחירה בשחקן הנכון אלא שבקבוצה שמשחקת כמו קבוצה שחקנים ישחקו טוב יותר מאשר בקבוצה שמשחקת כאסופת בודדים?

לא אומר שאין פה פגיעה ברכש, אני רק אומר שזה לא רק הפגיעה ברכש

בתחילת העונה הייתי מסכים איתך, כשקלופ החתים את ג’וטה היינו מופתעים, אם כבר שחקן מוולבס למה לא טראורה ? ואם כבר משלמים 45 מיליון על ג’וטה למה לא וורנר שמאוד רצה להגיע ב 50 מיליון והתקמצנו על המשכורת שלו ?
אבל אז אמרנו שזה קלופ והוא יודע מה הוא עושה, היינו בטוחים שמגיע שחקן מחליף מצויין לשלישייה ההתקפית.

אבל אז הבחור התחיל לשחק, וכל מי שראה אותו יספר לך שמדובר בשחקן שיהפוך תוך זמן קצר לכוכב, יש לו כל מה שנדרש, מהיר מאוד, טכני בטירוף ויודע לבשל ולהבקיע, נכנס בליברפול ליד סלאח ומאנה ולא מתבייש לבקש את הכדור ולנהל התקפות, ביטחון כאילו הוא כאן 4 עונות, כל הזמן יוזם ומשחק לעומק וכבר בישל 2 שערים והבקיע 4(2 שערי ניצחון) בכמות דקות מוגבלת.

נראה שמדובר בעוד סלאח או מאנה לא פחות, רק מקווה שימשיך להראות את אותה יכולת.

בהתחלה חשבנו שקלופ הביא עוד רול פלייר שיעשה את שלו וינצל כפי שאתה מציין את היתרונות של קבוצה שמאומנת ע"י קלופ ויתן דקות טובות ויתן דקות מנוחה חשובות לסלאח ומאנה, כרגע נראה שקיבלנו את הכוכב הבא שיבקיע 20 שערים ומעלה, לא פחות.

בקיצור, הבחור התבזבז בקבוצה שעושה הגנה רוב המשחק ומנסה לעקוץ במתפרצות, בקבוצה יותר טובה שמשחקת התקפי שומרת ומניעה את הכדור הוא יצליח, גם אם זה לא ליברפול של קלופ, כי מדובר בשחקן מצויין, כך זה נראה כרגע.

ג’וטה ממשיך להפתיע כל פעם מחדש, מתחיל להזכיר את תחילת העונה הראשונה של סלאח אצלנו. ניצח את המשחק כבר במחצית הראשונה עם הקפצה שכולה טכניקה מהרמה הכי גבוה.
סלאח ומאנה כמובן ונתנו את ה 2 שערים למשחק שלהם, וג’וטה השלים שלושער, כבר עכשיו נראה שמדובר בגניבת העונה עם 45 מיליון יורו ששולמו עליו.

טוטנהאם עם ניצחון דרמטי בדקות הסיום עולה למקום ה-1 זמנית , יש שפע כישרון בהתקפה אבל הגנה לא בשביל אליפות.
אני מקווה בשביל פפ שהוא בא מפוקס , יש לו פה הזדמנות להצהרת כוונות- ההגנה של ליברפול בלי ואן דייק זו לא הגנה של אלופה , ההתקפה של סיטי צריכה לעשות מטעמים מזה.
אם אני לא טועה אגוארו בחוץ .

קשה לעשות מטעמים מההגנה של ליברפול כשמהצד השני יש לך 3 סילונים סופר טכניים שיודעים לשים את הכדור ברשת, כל איבוד כדור בניסיון להבקיע יכול להסתיים אחרי 9 שניות בכדור ברשת של סיטי.
מאטיפ חוזר בזמן, הנדרסון ווינאלדום יצטרכו לתת 130% במקום ה 110% הרגילים שלהם, ועדיין במשחק הזה יהיו הרבה שערים, כ"כ הרבה כישרון התקפי מטורף על מגרש אחד, הקלאסיקו החדש.

אם פפ יהיה מספיק יצירתי הוא יכול לעצור את ההתקפה של ליברפול, דיאז את לאפורט מסתמנים כמרכז ההגנה הכי איכותי בליגה ועם 2 אחוריים כמו רודרי ופרננדיניו ביחד זה יכול להיראות טוב.
לעומת זאת אצל ליברפול לא הייתי שם את הז’יטונים שגומז יעצור את סטרלינג ושותפיו.

ליברפול לא עושה הגנה רק עם המגנים, ההגנה של קלופ מתחילה מסלאח ומאנה, מאטיפ אם הוא כשיר הוא בלם מצויין, גומז אכן מאוד בעייתי, בתבוסה הקודמת אצל הסיטי הוא היה נוראי.

ובכל מקרה עברנו את התקופה הקשה אחרי ואן-דייק והפציעה של פאביניו וטיאגו עם 0 איבודי נקודות בליגה ובצ’מפיונס, לא יהיה נורא אם נאבד נקודות היום שהוא המשחק ה-7 מתוך סדרה של 7 משחקים תוך 23 ימים כאשר 6 משחקים בלי ההולנדי וטיאגו, גם פאביניו לא היה ב-5 וחצי משחקים, ינואר מתקרב.

ועדיין הכסף שלי על 3-2 לליברפול

קלופ עולה עם 4 חלוצים במשחק חוץ נגד הסיטי…WTF ?
כמובן שפירמינו ירד קצת אחורה וישחק מתחת ל 3 החלוצים אבל זה חתיכת הימור מול קבוצה כמו הסיטי.

אבל כמובן שקלופ יודע יותר טוב מכולם.

אני משנה את ההימור שלי ל 5-4 לליברפול

קייל ווקר מול פאקינג מאנה , מה פפ חשב לעצמו.
ככל הנראה מדובר במגן הטיפש בליגה שמתאים יותר לקבוצת תחתית ובטח שלא לקבוצת צמרת

פפ חוטף במחצית הראשונה נוקאאוט טקטי , הקישור של סיטי נוראי ( רודרי וגונדואן מביכים שניהם ) ואגף ימין לא מתפקד לא התקפית ולא הגנתית .
כל התקפה מהירה של ליברפול זה חצי גול ,פפ חייב לעשות סדר בעמידה של סיטי.
סטרלינג זה אוברייטד רציני , מחמיצן כרוני עם מהירות - סגור לו את השטח והרגת אותו .

קלופ הפתיע עם 442 קלאסי היישר משנות ה-90, 2 קשרים, 2 קיצונים ו 2 חלוצים. בהתחלה זה הפתיע את סיטי אבל לאט לאט נכנסו למשחק והבקיעו את השוויון.

מאנה הראה את 2 הדברים שאסור לקיצוני לעשות ב 442 -

1. אסור להיכנס לאמצע כדי ללחוץ, הכדור מיד הגיע לווקר שהיה לבד ובלי שמירה ומשם התחיל השער.
  2. אסור, אבל ממש אסור לאבד כדור כשהמגן שלך עושה לך עקיפה, משם הגיע הפנדל.

לדעתי יש לחזור ל 3 בקישור, המערך מצליח כי מאנה וג’וטה עושים עבודה טקטית טובה(חוץ מהפעמיים הנ"ל) אבל זה בה על חשבון התרומה ההתקפית שלהם(בעיקר ג’וטה) ופירמינו בכושר הנוכחי שלו לא שווה להחליף מערך בשבילו.

קייטה במקום פירמינו ו 3 נקודות.

יש מצב שהקבוצה של פפ החמיצה הכי הרבה פנדלים באירופה בשנים האחרונות? אולי רק גריזמן יכול להתחרות בכמויות האלו

זה כלום, זאת רק הפציעה השבועית של שחקן מוביל וורלד קלאס, כבר רגילים בליברפול לדברים האלה.

כנראה קלופ ופפ סיכמו על תיקו במנהרה במחצית, אין הסבר אחר למחצית השנייה ברמת ליגת העל שלנו שראינו עכשיו.

עם טיאגו ופאביניו נהיה הרבה יותר טובים ויצירתיים.

ליברפול בסה"כ מרוצה.

פפ יצא פרייאר לחלוטין , לקבל את ליברפול בלי ואן דייק, טיאגו , פירמינו בחצי כח וגומז בלם זה הכי טוב שאפשר לקבל.
קלופ בכל מקרה מאמן יותר טוב ממנו , למזלו של פפ ליברפול חסרה מאוד העונה.
שיפוט נוראי היה , פאווסון הזה יכול לשפוט בליגה למקומות עבודה .

אתה מסתכל על ארסנל ושואל את עצמך: איך לעזאזל הפסדנו לקבוצה כזו? נאיבית ברמות , הגנה גרועה והתקפה לא פוגעת .
לוקח את גריליש על פוגבה , הלוואי וטרייד כזה היה אפשרי.

ג’ו גומז נפצע באימון הנבחרת. יש לקלופ בלם לשלוף?

https://twitter.com/ESPNFC/status/1326548332722835463

גם ארנולד שנפצע לפני כמה ימים נגד הסיטי ועכשיו גם גומז בחוץ, ומאטיפ כבר שיחק משחק אחד ויש לו רק עוד 180 דקות לתת עד שיפצע שוב.