ת'רד היריבות ::

שמישהו יסביר לי איך לעזאזל דה בריינה לא מורחק אחרי עבירה כזו על גיי - ביסאקה עף ישר החוצה על חצי מזה בשבוע שעבר .
דרך אגב אני מבין גם שזה אותו שופט בדיוק :dizzy_face::dizzy_face:

ביסאקה זה ביסאקה, דה ברויינה זה דה ברויינה ואין מה להוסיף.

image

משחק מאוד מרשים בין ליברפול לסיטי.
סלאח זה המניה הכי בטוחה בליגה העונה , המשחק שלו על שטח קטן מדהים ומשום דבר הוא עשה לליברפול גולים.
פפ יתאכזב מהמחצית הראשונה , זה היה חייב להיגמר בכמה חתיכות .
ואצלנו יש את המנג’ר הכי פראייר בליגה , התוצאות הולכות בכיוונו והוא פשוט מפשל בכל הזדמנות - הוא עוד יצטער על פתיחת עונה כזו.

סיטי וליברפול שוב ברמה אחרת מיתר הליגה, וכשמסתכלים עליהן לעומתנו מבינים שגם פער הנקודות הקטן יחסית בין הקבוצות מקרי לחלוטין, ופערי היכולת עצומים. רק שהשנה אי אפשר לתרץ את זה בנחיתות סגל. אנחנו כבר לא עם אנדראס פריירה ודרמיאן, ולמעט מרכז השדה ההרכב שלנו לא נופל מאלו של ליברפול וסיטי. הפערים לא צריכים להיות כל כך גדולים. הם נובעים רק מהפער העצום בין האנשים על הקווים וזה לא הולך להיפתר בקרוב.

סלאח עושה זאת שוב, איזה שער !!! ועוד אחרי בישול גאוני למאנה במחצית הראשונה.

סלאח אולי השחקן הטוב בעולם כיום, מאנה נראה וחוזר לעצמו לאט לאט, ההגנה התייצבה, נראה ליברפול מול סיטי עד הסוף.

חברים סליחה שאני מתפרץ לת’רד שאני זר בו, אבל האם אפשר להצטרף רשמית לרכבת התיעוב לליברפול? איזה מועדון מסריח.

מאבדים יתרון מבטיח בקלות, אליסון מציל אותם מלרדת למחצית בפיגור אחד או שניים, במחצית השנייה כמעט סופגים עוד ונראים אומללים עד ההרחקה של גריזי (אני מת שבכדורגל יכניסו השעייה ל10 דקות כמו ברגבי… כך לא יהרסו לנו משחקים נפלאים), ולמרות ההרחקה אתלטי המשיכה להגיע לרחבה שלהם, הם מקבלים פנדל רך מדי משופט עלוב שלא נותן לאתלטי פנדל כמעט דומה לשלהם… ואז עלובי הנפש האלה, כורעי הברך הצבועים (אגב, אני סופר גאה בשחקנים שלנו שלא השתתפו במצג המבחיל הזה ובאוהדים שלנו ששרקו להם בוז) וחסרי עמוד השדרה מתלוננים על אוטובוסים?? בערב שהם כמעט יצאו מובסים בו??

ועכשיו לקרוא את התגובות של האוהדים הסנובים שלהם שמרגישים כל כך מיוחדים וחשובים כאילו היו מינימום תל אביבים… איך בכלל העזה אתלטי לשחק ולהילחם מול המועדון המיוחד והנפלא שלהם בדרך שהיא שיחקה?? אוי כמה תיעוב.

והכי מצחיק שהאוהדים הקטנים האלה מתבכיינים שצ’ולו לא לחץ לבכיין הראשי שלהם את היד אחרי המשחק… הם לא יודעים שצ’ולו רץ לחדר ההלבשה מיד אחרי השריקה בכל משחק??

בונוס לסיום: כך אני אוהב לזכור את האוהדים המצחיקים שלהם

אתה מוציא את העצבים שלך מההפסד על אוהדי ליברפול?

כל ההחלטות של השופט היו נכונות, במקום 10 דקות הרחקה גריזמן צריך לקבל 10 משחקים בחוץ, היה יכול להרוג את פירמינו.
ומזל שיש var כדי לבטל את הפנדל ההזוי שנשרק לזכות אתלטיקו כשהתוקף זורק את עצמו ללא כל בושה כדי לסחוט פנדל, ועוד מתמסכנים על זה שלא קיבלו פנדל על התחזות מגעילה. בלי ה var ההתנהגות השערורייתית של סימאונה וההשתוללויות על הקו עוד היו מביאים נקודה.

אתם משחקים מגעיל, זה לא רק אוהדי ליברפול אומרים זאת, כל אוהדי הכדורגל בעולם באותה דיעה, זכותו של צ’ולו לשחק איך שהוא רוצה, כמו גם שזכותו של קלופ לספר שזה כדורגל מגעיל ומסריח.
אנחנו אוהבים כדורגל בגלל מאמנים כמו קלופ וסוג הכדורגל שליברפול משחקת, אתלטיקו מעניינת אותנו רק כשהיא משחק נגד הקבוצה שאנחנו אוהדים.

שורה תחתונה, ניצחון חוץ שלנו, עכשיו תמשיכו לבכות ולצעוק.

האם יש מישהו בכל העולם שסובל את אוהדי ליברפול? אוהדים של רבע שיר בהתחלת המשחק ואז בית קברות אחד גדול. רק מלראות את הפרצוף שלהם בבר הזה אני מקבל פריחות.

אף אחד לא אומר שגריזי לא היה אמור להיות מורחק, רק חבל שעל הדרך הוא לא שבר את השיניים של המכוער הברזילאי.

מבחינתי שני הפנדלים לא היו אמורים להישרק.
ומה בדיוק עשה צ’ולו שלא היה נכון? בכל משחק הוא מתנהג בצורה הזו וחיי אותו יותר מהשחקנים שלנו. אני יודע שזה יכול להיראות המוני ונחות בשביל המעונב הבריטי הממוצע אבל הוא לפחות אותנטי וזה הרבה הרבה הרבה יותר עדיף על ההתנהגות המלוקקת והצבועה של מאמני הפרימר.

לא מעניין אותי מה אוהדים בעולם אומרים. רובם המוחלט סתם אוהדי אינסטוש שהיו בעד אופ"א בסיפור הסופר ליג כאילו מדובר בגוד גייז. אין פה הרבה הבנה.

ואם אתה באופן אישי חושב שהכדרגול שלנו מגעיל אז

1. אתה לא רואה מספיק את אתלטי
  2. רואה ולא מבין בדיוק מה המהות של המועדון הזה (ועל זה נגיד: No Lo Pueden Entender)
  3. אתה מזכיר לי את אוהדי ברסה שבזמן הפיק שלהם העזו לדבר על ה" דרך הנכונה לשחק כדורגל" והשתמשו בביטויים כמו “אנטי כדורגל” ו “להחנות את האוטובוס”. חברה טובה להיות בה.

קלופ שאני מאוד אוהב כמאמן כנראה שתה טוב טוב את הדיאנאיי של המועדון שלכם והפך לבכיין בלתי נסבל. אשכרה כאילו ממש גדל על האגדות שלכם. בחיי

בנתיים רק ניצחתם אותנו בעזרת אדום ופנדל רך וכמעט חטפתם חמשייה מקבוצה שרק יודעת להחנות את האוטובוס למרות שאתם הכי טובים בעולם בכל כמובן, ואני אומר שתיהנו כי אתם ממילא לא תזכו בשום תואר העונה.
ואני אמשיך להנות מהעובדה שכשהיה ממש חשוב, העפנו אותכם מהאלופות והחזרנו אותכם לקוטן טבעי.

דיי בנות. המועדונים של שניכם מגעילים באותה המידה.

משחק מצויין של קייטה, מקווה שהתיקול המכוער של פוגבה לא גומר לו את העונה, אין לשחקן הזה מזל, כל פעם שנותן משחק גדול מיד נפצע.

היינו הרבה יותר טובים מהיונייטד בכל עמדה ובכל דקה, היה יכול להיגמר בהשפלה יותר גדולה אם לא היינו מורידים את הרגל מהגז.

עכשיו נשאר רק להפסיד בכוונה לפורטו ומילאן כדי לגרום לברברים האלה לעוף כבר מהבית המוקדם, היה אפשר להחזיר אותם הביתה עם חמישייה קלילה, חבל שלא עשינו זאת, אבל שמרנו כוחות לליגה.

האמת שאתמול הייתי בהלם מרוב שהיינו פתטים:
ספגנו שני שערים מקבוצה שמשחקת בהילוך ראשון, לא הראינו שום רוח לחימה, לא נסינו לטרוף את הדשא, לירוק דם או להצדיק את החוזים המוגזמים של השחקנים… אבל הדבר הכי משפיל שקרה זה שהמסריחים מליברפול פשוט הפסיקו לשחק אחרי השער השני… הייתי מעדיף לקבל שבעייה מאשר רחמים.

חבל שאפילו כשהתחלנו לכסח לא עשינו את זה כמו שצריך… היה עושה לי טוב על הנשמה לאשפז אה מאנה וקלופ.

אני מרגיש דרך התגובות שלכם שנוצרה מין איבה לא ברורה בין המועדונים. מישהו יכול לשפוך קצת אור על מה ולמה?

זה כבר לא כיף לשנוא את ברצלונה כמו פעם. אז הם “ממציאים” יריבות שלא באמת קיימת

אם כבר יריבות, אחרי עוד סבב של צ’מפיונס לא ברור לי איך קיימים אוהדי יונייטד שחושבים שהקבוצה שלהם יכולה לעשות משהו בליגה האנגלית. מקום רביעי יהיה הישג עם כל מאמן.

איזה אוהד יונייטד חושב שאנחנו יכולים לעשות משהו בליגה? אני לא מכיר.
אגב, להביא ראיה מהיכולת של הקבוצה כשהמאמן לא מאמן זו לא חכמה גדולה…

עדיין לא הצלחנו לעקל את ההדחה מולם לפני שנתיים, ובית שחשבנו שיהיה בית מוות הפך לבית די משעמם אז מתעסקים במה שמסביב כדי שיהיה קצת אקשן.
תוסיף לזה שהקבוצה השנייה שלי היא ריאל, וכפי שכבר ציינו קשה לשנוא את ברצלונה העונה.

מבחינת האוהדים שלנו זה התחיל פה:

הטיפש הזה, שרגיל לאוהדים ששרים שיר אחד ואז הולכים לישון בזמן המשחק, העליב את האוהדים שלנו שהעזו לחגוג אחרי שניצחנו אותם במשחק הראשון במטרופוליטאנו.
הבור לא ידע שהאוהדים שלנו חוגגים את כל מה שקשור לאתלטי, גם אם זה ניצחון קטנטן על קבוצה חסרת שם, בניגוד לאוהדי ההצלחה של המועדון שלו. זו התרבות של המועדון שלנו שצמחה בצורה הזו גם בגלל המועדון האחר בעיר.

רק תראה איך הוא מדבר בזילזול, סנוביות וחוסר כבוד לקבוצה שרק לפני 5 דקות ניצחה אותו. הוא לחלוטין מייצג את תרבות המועדון שלו.
הקשבתי לכמה פודקאסטים של אוהדי ליברפול בישראל ובעולם על המשחק ההוא. כולם כולל כולם לא התייחסו לאתלטי ולא כיבדו אותה. אותה סנוביות של רוברטסון. זו כנראה התרבות במועדון שלהם.

ואז, אחרי שרוברטסון ראה שאנפילד הפך למגרש המשחקים הפרטי של פאקינג מוראטה, בא הבכיין הגרמני ללמד את העולם מוסר מה הוא עם השטות הזאת:

כאילו מה?? רק עכשיו העפנו את התחת שלך מהאלופות במשחק הגון והירואי ואתה מעז לרדת על המאמן והשיטה שלנו?? מאוד הזכיר את אוהדי ברסה שקראו לכל מי שלא משחק את הכדורגל הנוח בשביל השיטה שלהם “אנטי כדורגל”.

צ’ולו ככל הנראה לא סלח לבכיין על מה שהוא אמר, שהוסיף שמן למדורה כשהתבכיין על זה שלא לחצו את היד בסוף המשחק.
תוסיף את האנטי הבריא שיש בכל העולם לאנגלים הסנובים ולחשיבות העצמית שלהם שמתבטאת בזה שרק מי שמשחק בפרימר ליג “מוכיח את עצמו על אמת”, כרעית הברך המאוסה והמלאה בחשיבות עצמית קדושה כאילו היו מנימום איזה שחקן הוליוודי שבא ללמד את העולם מוסר בזמן שהוא מפרסם מוצרים שנוצרו למעשה על ידי עבדים או טסים במטוס פרטי בכל העולם כדי לדבר על ההתחממות הגלובלית.

ורק תחשוב שליברפול היא כל מה שהזכרתי למעלה על סטירוידים.
מועדון מסריח.

ו @mos56 ידידי היקר, גם אם תשחקו בליגה א ותהיו עוד יותר פתטים ממה שאתם עכשיו, תמיד נשנא אותכם ונהיה שמחים לאידכם. זה טוב לבריאות.

מרביצים ובוכים ולא מבינים למה שונאים אותם :sweat_smile:
מבזבזים זמן כאילו היו קבוצה מהליגה השלישית שמשחקת נגד ריאל ולא כמו אלופת ספרד ומבקשים שיכבדו אותם.

השינאה שלי כלפי אתלטיקו מגיעה בעיקר כאוהד ריאל ומשחקי הדרבי, כאוהד ליברפול לא באמת מעניינים אותי, סתם עוד קבוצה מגעילה שבאה לבעוט ברגליים ומנסה להפריע לנו לשחק כדורגל, לא הרגיש שמשחקים נגד אלופת ספרד.

וואלה חביבי, עם זה אני מסכים אבל לא בגלל אתלטי אלא בגלל כל הליגה שהפכה לגרועה מהאיטלקית.