אגב לא שזה קשור אבל ההצגה של בבאיירן הייתה בדיחה. לקחו אותו לאיזה גג של בניין נראה כמו איזה מרפסת של בר.
רק אותי זה תפס?
אגב לא שזה קשור אבל ההצגה של בבאיירן הייתה בדיחה. לקחו אותו לאיזה גג של בניין נראה כמו איזה מרפסת של בר.
רק אותי זה תפס?
מהלכים מעניינים של צ’לסי : סטרלינג תמורת 50 מיליון יורו וקוליבאלי מנאפולי תמורת 38 מיליון יורו .
תמיד רציתי את קוליבאלי ביונייטד , תג המחיר היה בעיה רצינית והנשיא שלהם לא היה מוכן למשא ומתן יותר מדי .
אמנם הוא כבר לא ילד ( בן 31 ) אבל הוא נראה מתאים מאוד לפריימרליג עם הפיזיות שלו .
גריליש הוא חתיכת באסט , לא תורם כלום לסיטי - רבע מהשחקן שהיה באסטון וילה .
ההגנה של סיטי לא מרשימה , במיוחד הגנתית באגפים .
ראיתי רק מדקה 60.
האאלנד נגע בכדור בכלל כל המשחק?
התנועה של נונייז נראית טוב.
נונייז היה מצויין, הגיע בחצי שעה ל 4 הזדמנויות והבקיע. לא מפסיק לנוע.
האלאנד למרות משחק פושר יבקיע המון שערים בסיטי, אבל מבחינת סיגנון משחק כבר אפשר לראות שהוא צריך ללמוד עוד הרבה כדי ממש להשתלב, מקווה שלא יסתדר, גם כאוהד ליברפול וגם כאוהד ריאל
סלאח לפי המשחק הזה נראה שחזר לעצמו אחרי המפלה בגמר אפריקה והירדה בכושר בעקבות אותו טורניר.
חולי אלבארז…זאת רק ההתחלה
נונייז היה דיי חלש, החמיץ כמה הזדמנויות וגם בפנדל שיצר נגח עקום לגמרי. יכול להיות שזה פשוט חוסר ביטחון.
גם האלאנד נראה דיי לא משהו בינתיים, אבל מאמין שזה ישתחרר לו…
אגב, רק אני לא תופס מלואיס דיאז? יצא לי לראות אולי 5-6 משחקים שלו מאז שהגיע לליברפול ובכולם הוא היה נראה לי דיי חלש. מסירות לא מדויקות, קצת חסר טכניקה… מרגיש קצת אוברייטד.
Marc Cucurella to Chelsea, here we go! Full agreement in place between Chelsea and Brighton for more than £50m. Levi Colwill on the verge of joining Brighton soon. 🚨🔵 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 3, 2022
Personal terms already agreed, no way for Man City. Cucurella will become Chelsea new signing, done. pic.twitter.com/5Rw6CvDT1l
מחיר הזוי , מעל 50 מיליון פאונד למגן בינוני וזה כבר שיש להם את צ’ילוול שעלה אותו מחיר בדיוק .
זה כרגיל חוסר הפרופורציות של האנגליות
בוא…אתם שילמתם טריליארד על מגוויר
לא שאני מצדיק את הסכום ששולם על מגוויר אבל לפחות הייתה לו עונה מרשימה בלסטר , במקרה הזה אני לא ממש מבין את הסיבה לקנייה הזו - לצ’לסי חסר בכלל רכש בהתקפה והשחקן שהגיע אפילו לא נחשב לאחד המגנים הטובים בליגה.
מרקוס אלונסו לא שווה אפילו את העשרה מיליון שבארסה ככל הנראה ישימו עליו, יש להניח שבצ’לסי מסתמכים על העסקה הזו ולכן הרשו לעצמם לנצח את סיטי במירוץ הספציפי הזה, מבחינתם מדובר בשתי ציפורים במכה.
יונייטד שמו 70מיליון יורו על בלם מהליגה ההולנדית, אז 50מיליון פאונד על מגן מחליף שהוא כולבויניק אז זה יחסית סביר.
ארסנל מובילה את הליגה
צ’לסי ממשיכה בטירוף, הצעה של 70 מיליון פאונד על פופנה מלסטר שנדחתה .
Chelsea have submitted a fresh proposal for Wesley Fofana on Friday in excess of £70m. Leicester have turned down the proposal, Rodgers also insists he's not for sale. 🚨🔵 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 6, 2022
...but Chelsea are determined to try again for Fofana.
The player would be 100% keen on the move. pic.twitter.com/u8ccvb9p4D
נונייז זה חתיכת פספוס שלנו , הוא יבקיע המון גולים העונה - לא מתרגש מהפיזיות של הליגה ורואים עליו שהוא סקורר.
לא ציפיתי שליברפול תשמוט נקודות אבל פולהאם נלחמה ומיטרוביץ’ נתן משחק גדול .
כיף שאנדראס פריירה כבר לא פה
https://twitter.com/ActuFoot_/status/1555829715381911552?s=20
הליגה הטובה בעולם בלשפוך כסף על שחקנים והריסת השוק.
אני מאמין שהוא ימכר בסביבות 90-100 מיליון יורו. מקווה בשביל צ’לסי שהוא לא יהיה פלופ השנה כמו מגוויר וזה אשכרה מראה כמה צ’לסי מטומטת. ויתרה על קונדה כי היא לא הייתה בטוחה לגביו, אבל הולכת על שחקן ששיחק 7 משחקים בפריימרילג עונה שעברה.
קרדיט גדול לקונטה , הוציאה את טוטנהאם ממצב של קבוצה רופסת ועכשיו זה נראה טוב מאוד.
לא התפשר והתעקש על רכש מול לוי הקמצן , נראה שפגע בול עם קולוסבסקי ( יובנטוס זה ממש בית קברות לשחקנים ).
שיגיד תודה לפראטיצ’י שחירב את יובנטוס והביא לטוטנהאם את כל השחקנים שבעצמו שלח לקבוצות שונות במקום שיככבו ביובה (קולוסבסקי, רומרו).
איך שהאלאנד ונונייז נראים עד עכשיו הפער בין ליברפול וסיטי לבין שאר הליגה רק יגדל.
נונייז עם שער וחצי בישול אתמול בחצי שעה והאלאנד כבר עם צמד.
עד כמה צ’לסי זה בית קברות לחלוצים?
ורנר כבש את ה1-0 במשחקו הראשון בלייפציג.
לוקאקו כבש את ה1-0 במשחקו הראשון באינטר.