לפני תוצאות האי אמון, יכולנו אולי לחשוב שמסי לא מחדש כדי לתמוך בהצבעה.
היום, איזו סיבה יכולה להיות למסי לא לחדש חוזה, חוץ מזה שהוא באמת שוקל עזיבה בקיץ?
קשה לי לדמיין את מסי מחליט לעזוב את בארסה לקבוצה אחרת באירופה. אני יכול “לזרום” עם החלטה לעזוב לארגנטינה כבר הקיץ אם זוכה במונדיאל, ואז הוא לא מחדש חוזה כי הוא יודע שהנשיא היקר שלנו לא יסכים לשחרר אותו. זה לא נשמע מאוד סביר, אבל כל תרחיש של מעבר לקבוצה אחרת באירופה נשמע לי עוד פחות סביר.
האמת, חוץ מסיטי, אף מקום לא מרגיש לי כמו בחירה מוצלחת במיוחד, אבל אולי אני חוטא בסובייקטיביות יתר. לגבי סיטי, וול, כל התנאים שם. המאמן, הצוות המקצועי-ניהולי, השיטה, שחקנים טובים, ומאבק אפשרי אך קשה מאוד עם סטרלינג על ההרכב
יונייטד - שחקן כמו מסי יעדיף לעבור לכדורסל לפני שהוא יעבור לשחק תחת מוריניו.
צ’לסי - בעיקרון זו אופציה, אבל סגנון הכדורגל שלהם (דיי איטלקי) מרגיש לי רחוק מהסגנון שהכי מתאים למסי (הוא כמובן יסתדר בכל מקום, אבל יש יסתדר ויש יפרח ויהנה וכאלה).
באיירן - הם יהיו עם מאמן חדש בקיץ, אז זה לא מנייה בטוחה לחלוטין, ובכל מקרה צפויים חילופי דורות כאשר רוברי לא נעשים צעירים יותר.
יובנטוס - כדורגל כמו צ’לסי וחילופי דורות כמו באיירן.
פריז - אפשרי, ובטח יזרקו את ניימאר בשבילו, אבל אם הוא וניימאר באמת חברים טובים כמו שזה נראה, אז אני לא חושב שהוא ירצה לעשות לו את זה (למרות שאיזה חבר טוב מודיע לך בחתונה שלך שהוא עוזב את הקבוצה?).
מה דעתכם? מצליחים לדמיין את מסי בקבוצה אחרת באירופה?
עריכה: העיסוק המחודש בנושא הוא בעקבות הציטוט של רונאלדיניו שהדאיג את טובי בנינו @asafbarca , שהיו הראשונים לחזות שניימאר אכן יעזוב.
רונאלדיניו נשאל אם צריך להיות מודאגים בנושא הארכת החוזה של מסי: “זה קשה לי להגיד כי הוא חבר קרוב שלי. וכחבר קרוב, אני תמיד אחפוץ בכך שיהיה מאושר. אם הלב שלו אומר לו לעבור למועדון אחר, למרות שאני שגריר של ברצלונה - אתמוך בו, אבל אני רוצה ואני אשמח שיישאר בברצלונה (ויפרוש בקאמפ נואו). לא משנה איפה הוא ישחק, הוא יעשה את ההבדל עבור משחק הכדורגל”.