ליאו מסי :: אלוף עולם

משה קצת קשה לי בלי ציניות אבל זה שלי לא שלך. הרשיתי לעצמי דווקא בגלל שאני לא מרגיש שאתה במיעוט פה. לא התכוונתי להעליב.

אני חושב שאני היחיד שכתב על זה. לא בא אליך או לאחרים בטענות. זה הרגשה שלי. אם הוא לא היה עושה את הפוסט בצוק איתן הייתי מקבל את זה. אבל פאקינג עשה צעד אז. לא יכול לעשות צעד היום?

האוהד של ארגנטינה ששלח לו מכתב אישי קיבל 2 וי כחול שמסי קרא את המכתב?

אין לי עניין להגן עליו אבל כשיש לך ציפיות, תצפה בהן כריות.

לא זוכר מה היה איתו בצוק איתן, לא יודע עד כמה הוא מעורב במה שקורה פה עכשיו, מה שכן, ברור לי שאנחנו המיעוט הגדול מול הצד השני מכל הבחינות.

כל עוד שהוא לא התבטא נגדנו אין לי בעיה איתו.
עם יד הלב, גם אם היה מתבטא נגדנו לא הייתי כועס עליו אלא מבין שהוא לא מעורה ולא מבין.

אנשים משלנו נגדנו אז איזה שחקן כדורגל מהקצה השני של העולם?!

כל מי שמבטא בעדינו מפתיע אותי מאוד.

זה לא סתם אוהד זה אבא של ילד שנחטף.

@mos56 , איזה צד לקח מסי במלחמה בין ממשלת אתיופיה לבין הבדלנים הטיגרים?
מעל 100,000 הרוגים רק ב 2022, יותר מהמלחמה באוקראינה. תבדוק אותי.
למה אתה רוצה שייקח צד במלחמה שלנו?

אני גם סקרן לדעת איזה צד אתה לקחת במלחמה באתיופיה, ומה עשית למען הצד הצודק.

מה צד במלחמה שלנו? אני לא דורש ממנו לעלות על מדים להילחם בחמאס. רק להביע הזדהות עם אבא של ילד חטוף שבמקרה מאוד אוהבים אותו.

אני מצטער אבל לי באופן אישי אין השפעה בעולם, אתה לא יכול להשוות אותי אליו. אני מבטיח לך שאם אני יקבל מכתב של אבא אוקריאיני שיבקש ממני להגיד מילה טובה על הבן החטוף שלו לא תהיה לי בעיה עם זה

ומוזר שבצוק איתן הוא לא פחד להביע הזדהות על הילדים הפלסטינים. מזה כנראה יותר נוח להתעלם.

בדיוק מה שכתבתי למעלה.

אמרתי את שלי, כל אחד בדעתו. אין צורך להתגונן יותר מידי.

אתה לא יכול לדרוש מכדורגלן ארגנטינאי לקחת צד בכל מלחמה בעולם .
המלחמה שלנו היא קטנה יחסית , רק מסוקרת יותר טוב בטלויזיה.
אתה רוצה שיגיד משהו בעדינו כי ילד ישראלי כתב לו משהו? אז בעצם אתה תקבל בהבנה שהוא יגיד משהו נגדינו כל פעם שילד מוסלמי יכתוב לו משהו? לא נראה לי.

אני לא רוצה שסלבים בעלי השפעה יקחו צד אם זה לא מטעמים אידאולוגיים. מהסיבה הפשוטה שיש הרבה יותר מוסלמים בעולם.

אני שמח שאופ’'א ולהליגה אוסרות התבטויות פוליטיות ודגלים במשחקים. על כל דגל ישראל יהיו 100 דגלי פלסטין.
שהספורט יישאר מחוץ לפוליטיקה, וגם אשכול מסי בטוטאלפוטבול.

עד שזה נוגע להרג של שחור… או איזה מוסלמי בצרפת ואז כמובן שמותר לגייס את כל עולם הספורט ולצרוח Blm, או גזענות נגד מוסלמים או השד יודע מה.

מסכים שלא צריך לערב פוליטיקה וספורט. פשוט מרגיז שזוכרים את הכלל הזה רק שיהודים נטבחים אבל לדחוף לנו למסכים דגל אוקראינה בכל משחק זה בטח. הצביעות שלהם מטריפה דימטרי.

כן, דגל אוקראינה היה ביזיון.
אני חושב שזה יוצא דופן. לא זוכר עוד מקרים כאלה.

בספרד זה היה מצחיק במיוחד. דגל אוקראינה בפינה ליד התוצאה, ועל הגדר מסביב למגרש רצות פרסומות ברוסית .

הכי מעצבן אותי שבדיוק באותו זמן של מלחמת אוקראינה, הייתה מלחמה עם יותר הרוגים, ואני בספק שמישהו פה או בהנהלת להליגה שמע אליה.
האוקראינים יודעים לבכות לתקשורת כמו הפלסטינאים.

מעבר לזה שזה לקבור את הראש בחול כי הפוליטיקה מזמן בתוך הספורט. אני לא מכניס פה שום פוליטיקה. זה ההרגשה שלי והדעה שלי לגבי מה שאני חושב על מסי.

זה גם ההודעה האחרונה שלי בנושא.

פרץ נוסטלגיה שלא קשור לכלום וסתם קפץ לי ביוטיוב, אבל… פעם אלוהים התהלך בקאמפ נואו והפך גם את הרגעים הפשוטים לייחודיים.

רויסטון דרנת’ה האלוהים.
גם מסי הזה היה לא רע.

גוגל מכיר אותי הכי טוב, כל כמה זמן תמיד מקפיץ לי את השער הזה של מסי

אין משהו שאני אוהב בכדורגל כמו נגיעה ראשונה, פה 2 נגיעות מהירות של מסי כנגיעה ראשונה :heart_eyes:
הבקיע המון שערים, הבקיע שערים יותר מדהימים מזה, אבל מבחינתי זה השער הכי יפה של מסי ואחד הכי יפים מאז ומעולם.
להשתלט ככה על כדור קשה מהאוויר ו 2 נגיעות באוויר להמשיך בלי לאבד אפילו קצת מהירות, ביצוע ברמה הכי גבוה שאפשר.

אתה יודע מה מצחיק? כמישהו שחווה את מסי מאז היום שהוא עלה מהנוער ועד העזיבה, ראיתי את זה וחשבתי:

אה כן, נחמד. לא יודע כמה שחקנים יכולים לעשות מה שהוא עשה שם, אבל בסטנדרטים שלו- זה ממש לא דרמה.

זה סתם כי גוגל יודע שאתה גזען ששונא ניגרים :wink:

אני שונא נגרים.

אתה מקנא בנגרים.

לא בכולם.

פשוט גורם לי לחייך.

https://twitter.com/AlbicelesteTalk/status/1760485024153862321?t=09K5ceBmNiWJMa_KEw604g&s=19

למה הוא לא הוציא את הכדור החוצה כששחקן שוכב פצוע?