רוג’ה מילה ששיחק במונדיאל בגיל 42? לא בטוח שהיה וורלד קלאס, אבל חתיכת הישג.
פיטר שילטון שוער נבחרת אנגליה בגיל 40?
לא יודע אם קונצנזוס, אבל השחקן ברמה הכי גבוהה שאני זוכר בגילאי ה35-40 הוא חאבייר זנאטי
לוקה מודריץ’ היה אחלה בעונת 2021/22 שלנו עם היילייט במשחק הגומלין נגד פריז סן ז’רמן ובישולים אייקונים כמו נגד צ’לסי. אומרים שהוא בירידה כבר חמש שנים ואין מה לעשות כמה שהוא מיוחד ולא נפצע אף פעם (טפו-טפו-טפו) - גם הוא דועך פיזית עוד ועוד, אבל הוא אחלה. באותה עונה הוא היה בן 36.
מלדיני שיחק במילאן עד גיל 41 באןתה אינטנסיביות של גיל 21.
מהצד השני של העיר כבר אמרו את זנאטי
גם גיגס שיחק ביונייטד עד גיל 40 והנה טוב
לא יודע אם זה נחשב, אבל אריין רובן נראה בן 47 מאז גיל 20 בערך, ובכל זאת הצליח להחזיק ברמות הגבוהות ביותר למעלה מעשור.
סקולס היה טוב ביום הפרישה שלו בדיוק כמו עשר וחמש עשרה שנים מוקדם יותר.
לא יודע לאיפה זה מתאים, אבל הייתי חייב לשתף.
ברור לי שהוא ליצן, למרות שהוא משהו נדיר בתחום הליצנים, אבל עדיין… אחי תשחרר.
מה שהכי פתטי זה שמסי הכין 2-3 כדורים שעם שחקני כדורגל נורמליים היו מתורגמים לגולים. אחד הטובים על המגרש, למרות התוצאה.
בחיי שאם לא הייתי יודע מי הליצן הזה הייתי בטוח שזה איזה ילד מאונן.
כל מי שמבקר את מסי הוא אידיוט. דיי. הוא לקח הכל, פשוט צריך לתת לו כבוד ולסתום.
שיבוא אלינו, הוא לא צריך כסף… שרק יבוא.
הוא אמר כמה פעמים שהוא היה רוצה לשחק בקאמפ נואו החדש אבל זה היה נשמע כמו רצון למשחק פרידה ולא ממש לחזור כשחקן ברצלונה.
גם היחסים עם לאפורטה כנראה שלא שוקמו.
הייתי שמח מאוד לראות אותו חוזר למרות שאני לא יודע אם זה נכון מקצועית שלא לדבר על הבלגן של מספר 10 עם לאמין…
לפעמים צריך לדעת ׳לשים את אחוריך בעבר׳ כמו שאומר פומפה.
אני רוצה שיבוא בתור מנטור, וכשהוא יעלה בדקה ה 70 להרוג משחקים ולהניף את הגביעים בתור קפטן זה יהיה חלום.
ודווקא ללא 10 על הגב, ללא הסחיבה הראשית אלא רק בתור חותם.
אני גם לא חושב שמשחק פרידה ראוי לו, אולי עונת פרידה ראויה יותר.
פנטזיה של אסטבן אדול, שום דבר מעבר לזה.
מניח שישאר בארהב ויחתום במיאמי
זה יכול להיות מטורף. יותר מנוסטלגיה ורומנטיקה. כל פעם יש חלום לקאמבק של אגדה. אבל מסי הרבה יותר מזה והפרידה שלו הייתה כלכך רעה ולא הוגנת - חוסר אונים. ממש לא הגיע לו ולאוהדים ולאף אחד. הוא יחזור לקבוצה בריאה שלדעתי רק העונה באמת יצאה מהדיכאון. החיבור הדורי עם לאמין ימאל והקסם שעדיין יש כפליימקר ומעבר לכך. הוא כלכך גדול שאי אפשר לצפות ל"קצת" או לכתוב שאין ציפיות. אבל אני בטוח שמסי מסכים לשחק תפקיד יותר משני. עכשיו כוחות הטבע צריכים להתאחד. ואם לאפורטה ירים טלפון זה ניסיון תיקון. בהצלחה
הוא טוען שזה נאמר לו מהמשפחה.