ליאו מסי :: אלוף עולם

כשרונאלדו עבר לסעודיה הוא הרס לעצמו. כשמסי עזב את ברצלונה הוא הרס לנו.

אבל איפה הוא יקבל 20 מיליון לשנה, או אפילו חצי מזה?

הוא לא צריך כסף, הוא צריך כושר ורמה כי החברות הורודות במיאמי מורידות את הרמה התחרותית שלו… זו לא הכנה למונדיאל - אם אתה מתכונן לשחק שם.

לדעתי כולנו מפספסים את הנקודה ולא מבינים שהאופי של מסי שונה. מסי הוא בנאדם מאוד ריגשי. הוא לא באמת רצה לשחק בפריז, הוא לא רצה בכלל לעבור מברצלונה לשום קבוצה באירופה. הסיבה שהוא הלך לפריז זה לא אתגר מקצועי, ולא כסף, זה פשוט המקום היחיד שהוא ידע שהוא יסבול בו פחות ואולי ירגיש ״נוח״ כי ניימאר שם.

למסי אין את הדרייב להצליח באירופה אם זה לא בברצלונה. אין לו את התשוקה הזאת, אין לו את הרצון להוכיח. גם בארה״ב לדעתי הוא משחק חצי קלאץ׳ בשביל דבר אחד בלבד שיש לו תשוקה עוד-הנבחרת. הוא רוצה לשחק במקום רגוע, לא אינטנסיבי, לא תובעני, לשמור על כושר משחק בשביל הבמה הגדולה ביותר שהוא עוד מרגיש שם את הזיק הזה.

בנינו, מסי היה חוזר היום לברצלונה אם הוא היה יכול כי רק בברצלונה בבמה האירופאית הוא היה רוצה לשחק. זה כבר לא משנה אם הוא יכל מבחינה מקצועית או לא, הוא לא רוצה וזה גם לא אתגר עבורו. מבחינתו הוא סיים באירופה, אין לו מה להוכיח.

אישית, הלב אומר 3000 פעם כן. המוח אומר שלא, הגיע הזמן לעבור הלאה.

ד"ש מליאו הלילה, שער בטעם של פעם:

הגול הראשון פסיכי לביצוע גם במגרש ריק.
אני רואה את זה ועצוב לי בנשמה כי א. למה זה קורה בארצות הברית ולא במדינת כדורגל מתוקנת ב. זה עומד להיגמר ולעולם לא נראה דבר כזה שוב.

אוף.

היום הגעתי למסקנה שהפער בין מסי לשני אחריו (נקרא לו X) הוא בדיוק כמו הפער ביני לבין X.

אני לא מגזים and I’ll die on this hill!!

ואני שמח שמסי מתחיל להתניע לאט לאט. הוא מעלה הילוך ונכנס לכושר. הוא עדיין מסוגל לתת חודש חלומי.

הגול הראשון זה הזיה. זה אשכרה מהלך של פיפ״א, זה הזוי כמה טכניקה, מחשבה ודיוק יש שם. כמה ״שלם״ הוא.

מקבל כדור עם הגב לשער מחוץ לרחבה, עוצר בחזה בקלילות, מדלג מעל שחקן אחד מהאוויר בהקפצה קטנה, זורק את השחקן השני ואז נותן פס (!) מסובב בדיוק לנקודה שהשוער פשוט לא יכול להגיע אליו. בחוזק המושלם, בדיוק המושלם. לא יותר ולא פחות.

הטוב בהיסטוריה.

נ.ב

גם הגול החמישי מייצג את מסי בצורה המושלמת. פשוט 0 אגו.

מסי מאריך רישמית את החוזה באינטר מיאמי עד 2028.

חלומות על עונת פרישה בבארסה כנראה יצטרפו לחבריהם על חוליאן אלברז.

נ.ב. כבר היו מקרים ששחקנים חזרו מארה״ב לאירופה בהשאלה בחורף (הנרי בארסנל למשל).

כולכם ראיתם את התמונה של מסי בקאמפ נואו.

כמו מתוך סרט. גם פה, כמה צניעות ואהבה טהורה יש לבנאדם כשזה מגיע למועדון שלנו. שלו.

הוא אשכרה לא אמר לאף אחד, כמו אחרון האוהדים, הגיע לבקר בשקט. אני מתאר לעצמי איך האנשים שהיו שם הגיבו כשראו אותו, באיזה יראת כבוד. מי יגיד לו לא להיכנס? זה פאקינג המגרש שלו. הוא הבעלים של המקום למען השם. עד היום צועקים בשמו שם. נכנס למגרש בשקט, בלי טקס, בלי מאבטחים, בלי טקס, בלי תשומת לב. רק רצון לנשום שוב את האוויר ולהסתכל על המקום שעשה אותו ואת האוהדים מאושרים. לא סתם יש לו קעקוע של ברצלונה על הרגל, הוא אוהד אמיתי.

אני חייב להגיד, בשנים האחרונות לא ידעתי כמה אני רוצה את מסי בחזרה. היה איזשהו מאבק במוח שלי, בין ההבנה שמבחינה מקצועית אנחנו צריכים לעבור הלאה, לבין הרגש שרק רוצה לחגוג איתו עוד גול. עוד השחלה. עוד סלאלום קטן.

כשראיתי אותו במגרש, הכל הלך לפח. מצידי לסיים מקום עשירי ושיבוא לעונה אחת. לחצי עונה אפילו. רק שיחזור.

https://www.instagram.com/p/DQ6x8mfkvZg/?igsh=MTczbDI3dTc5Yml4aw==

האם באמת מתבשל משהו מעבר לביקור בקאמפ?

צריך לזכור שעם כל הביג רצון שמסי יחזור לבארסה הוא בדיוק חתם על חוזה חדש באינטר מיאמי עד 2028 שלוו ביח”צ מאוד גדול מצד מיאמי.

אז נכון שלמדנו כבר בעולם הכדורגל שחוזים נועדו להישבר ועם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול ל*יין תרנגולת רק שמסי על פניו לא שחקן חופשי ולמיאמי יש רצונות משלה לגביו.

רק שיחזור לקלאיסיקו השני מבחינתי.

:heart_eyes:

צילום מסך לחסרי האינסטגרם?

אני לא חושב שמיאמי ובקהאם יעמדו בדרכו, הם יבינו שזה גדול מהם ושהם לא רוצים להחזיר מסי לא מאושר. זה יהיה lose-lose עבורם. מסי במקום שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה.

אני פשוט חושב שמקצועית מסי סוג של ״עבר הלאה״ והחלום שלו הוא לא לחזור לברצלונה לקחת תארים, אלא לחזור להנהלה ולמועדון בתפקיד מקצועי כלשהו.

אני אהיה מאוד מאוד מופתע אם מסי יעשה צעד מקצועי לחזרה בתור שחקן כדורגל. אם זה יקרה, זה חייב להתחיל בסוג של לאפורטה מגיע אליו לבית עם ברכיים ומבקש סליחה. וגם אז אני בספק אם מסי יסכים-מסי הוא בנאדם של מילה ועיקרון. ברגע ששברת לו את האמון, אתה שרוף.

זה לא כל כל מופרך. כבר היו מקרים של חזרה להשאלה מארה״ב לאירופה בתקופת החורף.

לי זכור את הנרי שחזר לארסנל אבל היו עוד.

לצערי מסי כנראה לא יחזור בגלל הביף עם ההנהלה בכלל ולאפורטה בפרט.

אם הוא רוצה לחזור לברצלונה למה הוא האריך את החוזה במיאמי?

אם אין לו איזה סעיף שם , אז לא נראה לי שיש טעם לפתח ציפיה.

אם אני מבין נכון הוא מתכוון ‘‘לחזור’’ בקטע כללי, ולא לסגל.

גם אם כן, לבוא בהשאלה זה לדעתי כמעט בלתי אפשרי העונה בגלל פייר פליי, בקיץ אולי.

הוא התכוון לחזור לגור בעיר ברצלונה.

הוציאו את זה מההקשר.