אני גר ממש ליד הטיילת בת"א ואוהב לעשות הליכות קצרות זה מרגיע אותי. אחרי המשחק בין ארגנטינה לאוסטריה והצמד של דיוס הייתה ממש חגיגה. משדרים שם את המשחק במסכים גדולים אבל אתם יודעים זה לא באמת בר ספורט וכאלה. ועדיין כמות האנשים שראיתי עם חולצות של ארגנטינה וכולן של ליאו מסי ללא יוצא מן הכלל - חלק עם זו מהמונדיאל הראשון ב-2006, חלק עם החולצה של הזכייה במונדיאל הקודם וחלק החדשה - זה מדהים. היו גם הרבה בחורות שחלק מהאירוע.
בחיים לא ראיתי כל-כך הרבה חולצות של שחקן אחד ובטח בכדורגל נבחרות וזה לא שאולטראס ארגנטינה עושים שם מפגש, הייתי צריך לתעד.
יכול לספר לכם שאני גם מאמן כדורגל בחוג בבית ספר יסודי בו גדלתי, הילדים מתוקים ממש כבר בכיתה א’ בעניינים. איזה 5-6 הגיעו עם חולצה של מסי ואחד היה יוצא דופן עם חולצה של כריסטיאנו רונאלדו.
מה אני אגיד לכם, אני שמח שהוא לא יריב שלי כבר, זו הייתה תקופה קשה מדי (ובאותה נשימה כן רציתי שיסגור מעגל אצלכם כמחליף לחצי שעה כי יש משהו שהוא מעל היריבות הספורטיבית גדולה ככל שתהיה - זו אהבה למשחק). לא באמת הצלחנו לעצור אותו אף פעם. ב-2006-07 בברנבאו הסתדרנו ואז הוא שם שלושער בקלאסיקו השני. הקבוצה של 2011-12 נניח שאני מחשיב אותה כאחת מהטובות ביותר שהיו לנו - והוא הבקיע בכל משחק גם כשפפה וראמוס לצידו וצ’אבי אלונסו ולעתים ארבלואה.
לא יכול להגיד שאני שמח עבורו או אוהב אותו אבל באמת מגיע לו. ומה שהוא ממשיך לעשות - אני באמת שמח עבור כל אחד שאוהד שרוף כמוכם ועבר איתו דרך. לא עבור אלה שלפני חודש ידעו שמסי שיחק פעם בברצלונה וחוץ מזה כלום. פחות אוהב את עניין הטרמפיסטים.