מחר המשחק מול סלטיק לא ישודר,נפלנו על יום של מכבי חיפה+נבחרת ישראל בכדורסל ואפילו ליאל עבדה לא עוזר לנו לקבל זמן מסך,אם למישהו יש אתר טוב עם שידורים טובים הוא מוזמן להניח כאן,תודה😄
משודר אפילו ב 4K
או שהכוונה לא משודר בחבילה הבסיסית ?
רק עכשיו קלטתי שיש ערוץ כזה 5סטארס…
כרגיל עם ספורט 5, גם כשיש להם מוצר טוב הם מוצאים דרך להרוס…
בכל מקרה לינק לאתר שאני משתמש בו, בדרך כלל עובד מעולה.
ממליץ בחום. אפילו ויניסיוס מודה שיש לו בעיטה גרועה
והדירוגים של פיפ’'א פשוט הזויים - מעניין לראות את התגובות של השחקנים לזה.
לאחר מעל עשר שנים ומאות פעמים, בשבת יהיה זה הסוף. שלוש שנים לאחר פרישתו ממשחק פעיל, ביום שבת בשעה 21:00 יותיר אחריו ג׳רי פיקה גם את תפקידו החשוב בעם היהודי כשיערוך את הבר מצווה האחרונה של בהתמודדות נגד ג׳ירונה.
תודה, ג׳רי. היית ענק.
הביטולים ההמוניים לא איחרו להגיע למשרדי איסתא. מיטב סוכני הנסיעות ההמומים התקשו להרגיע את האבות המאוכזבים. קריאות ‘בוסקטס לא פחות כריזמטי’ ו-‘תפוצה בכרטיס להופעה של שאקירה’ לא הועילו.
לא היה כדבר הזה
https://twitter.com/3gerardpique/status/1588223512917184512?t=HGe6JDd5-inOfl_Nurp2oQ&s=19
הצחקת אותי למרות שהודעה ברוח דומה כתב @sh4rky שמישהו ביונייטד נפצע (לא זוכר מי זה היה).
בכל אופן, תיקון קל - המשחק נגד אוסאסונה.
הרגע הזה שאתה מוצא ענתיקות מפעם…
מישהו יכול לעזור לי מאיזה עונות החולצות האלה?
מתנצל אם זה לא בת’רד הנכון, לא מצאתי יותר מתאים מזה.
זאת של ראול מ2007/2006
של רונאלדו 2004
למישהו יש לינקים להיום במקרה?
שלחנו כאן כמה אתרים
ליאור לא צחק עם ה’מדד מובטח’.
כל הודעה שחצי קשורה לנושא - ישר זוכה בלייק.
@Raulito-7 בתור הנציג שלנו בפודקאסט קלאסיקו,אני מצפה ממך שאם יש מולך ילד בארסה מניה שמתחיל להטריל ולהגיד שריאל ושופטים ובלה בלב לפחות תשלוף אפילו במרומז את קלף הנגריירה.
ובלי שום קשר וואוו איזה אדם בלתי נסבל,מהעברית הקלוקלת ועד ההקנטות של גיל 12,לא יכלו למצוא שם מישהו איכותי?
האמת מאכזב.
עם כל הכבוד לזה שאביב עבד בברצלונה, הבן אדם פשוט לא קולח, מתנסח כמו אוהד בארסה מאניה טיפוסי בן 13, לא נותן שום ערך מוסף מקצועי. אין בעיה עם עקיצות אבל לפחות שיהיו עם קצת תכלית.
בטוח שהיו יכולים למצוא מישהו מתאים יותר לייצג את ברצלונה בפודקאסט מסוג זה.
לא עצה טובה בעיני. אפשר למצוא דרך להעמיד אותו במקום גם בלי לרדת לרמה שלו.