פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

מקבל, הגזמתי עם הדוגמא.

כך או אחרת, אני עדיין חושב שפרנקי הוא הקשר הכי טוב שלנו.

זה שהוא נתן כמה משחקים לא טובים אחרי פציעה ארוכה לא משנה את זה.

יש 2 נושאים עיקריים בדיון בין אסכולת “פרנקי המלך” לזו של “פרנקי הביתה”, שניהם נרמזים בתגובה שלך -

יכול להיות, אבל זה לא בהכרח אומר עליו הרבה.
וגם - יכול להיות, אבל לא בכזה פער שבגללו שווה לשמור אותו, במקום ליהנות ממה שמכירה + השתחררות מהשכר שלו יביאו.

זו נקודת המחלוקת העיקרית. לדעתי זה לא שהוא נתן כמה משחקים לא טובים אחרי שהוא חזר מפציעה, אלא זה שההסתכלות שלי ושל אחרים אומרת שהוא נתן רק כמה משחקים באמת טובים ב-5 שנים.

אני חושב שדיי קולקטיבית כל הפורם עמד על הרגליים בהתנגדות כשהיו שמועות על מכירה של פרנקי בקיץ הקודם.

מוזר לי שפתאום, במקרה לאחר הבאמת כמה משחקים הפחות טובים שלו, כולם מדברים על זה שהוא לא טוב כבר שנים.

אותו הדבר נכון מבחינתי לגבי אראוחו וקאנסלו מצד אחד, שלהם היו כמה משחקים פחות טובים. ופראן ולבה מצד שני, שאחרי כמה משחקים טובים נשכח להם כל הגרועים (ועכשיו שוב כולם נזכרו כשהם חזרו להיות גרועים)

לא יכול לדבר בשם כולם, כי אני באמת לא זוכר מי הביע איזו דעה לפני שנה ולפני שנתיים, אבל בהחלט זוכר לגביי עצמי שתמכתי בעזיבה שלו. אומנם אז הייתי פחות נחרץ ב"אשמה" שלו, ויותר הסתמכתי על זה שצ’אבי לא ספר אותו וההזדמנות לקבל עליו אחלה כסף, אבל עדיין - זה ממש ממש לא חדש, וממש ממש לא קשור רק למשחקים האחרונים.

מאמין כמובן שזה מה שאמרת בקיץ, אבל אני עדיין חושב שלמכור את פרנקי, אלא אם בסכום מאוד גבוה, זו טעות.
הקישור שלנו נראה הרבה הרבה פחות טוב בלעדיו, ומאוד חלש.

במצב כלכלי נורמלי לא היייתי חושב על למכור אותו. כרגע, בגלל השכר הגבוה והמצב הכלכלי, הייתי אולי מוכר תמורת 100, וגם אז זו החלטה גבולית שתחליש את הקבוצה. אין שחקן טוב יותר, לדעתי, בשוק שיש לנו יכולת להביא.

ואני עדיין טוען שהזיכרון לגביו קצר מאוד כרגע.
גאבי חצי פורום רוצה להעיף, רוברטו בן 100 ובינוני, פרמין טוב אבל בוסרי וצריך ללמוד למסור, פדרי לא יציב ומאוד פציע, גונדואן בן 100, כריסטיאנסן בלם מומר.

עם הקישור הזה תצא למלחמה בשנה הבאה?
גם עם קש"א חדש, זה בעייתי מאוד.

פרנקי היה פה קונצנזוס רק בתחילת העונה.

נראה לי שהתבלבלת בציטוט (:

זה דיון פנטזיות אז אני ארשה לעצמי להגיב, אני מאוד מקווה שתמכרו את דה יונג, השחקן היחיד שלכם שיכול להחזיק כדור ולהניע אותו תחת לחץ.

אתה סתם אומר את זה כי אתה מקווה שנשתמש בכסף כדי להביא את מיליטאו.

תביא את כריסטנסן עוד אחד שכולם פה משחררים וקח את מיליטאו, רק לא להשקות את הדשא לפני אימונים, ראו הוזהרתם !

לא תסתדרו עם כריסטנסן בלי סטופיט.

ובקשר לדשא - אל תדאג, אסור להשקות אותו. אחרת לצ’אבי יהיה תירוץ אחד פחות.

לא הייתי ברור מספיק. התכוונתי שתעברו על הדיון, כמעט כל הפורום בחר את דה יונג, למעט טיטי שעכשיו הגיב פה ואמר למעשה שאתם צריכים אותו, וגם ככה הוא מדבר שטויות כמו שאנחנו רואים בהקשר של מיליטאו (אבל לא רק).

(אוהב אותך טיטי כמו שאתה 3>)

אני לא שינתי את דעתי מבחינה מקצועית על דה יונג. עומד מאחורי כל מילה טובה שכתבתי עליו.

השינוי היחיד זה סיבה כלכלית. אם למועדון לא היה במצוקה כלכלית. אני הייתי מתנגד מוחלט למכור אותו.

הם צריכים את דה יונג, לא אנחנו, יש הבדל בין הסגלים.

בהקשר של מיליטאו אל תדבר ברבים, זה איך שאתה רואה ואיך שאני רואה, התפקיד שלו אתמול זה המקסימום מבחינתי עבור מיליטאו, נכנס לעבות את ההגנה בדקות האחרונות.

אבל אשמח לראות אותו מחליק על בסיס שבועי בקאמפ נואו המחודש :smirk:

Marcel Brands (PSV general director): “The operation to sign Sergiño Dest is on the right track… Even though his injury doesn’t look good. We have to wait and see what happens, but we believe in Sergiño and he will return to fitness. We would like him to stay.”
דסט נפצע בצורה קשה באימון, מדברים על 9 חודשים בחוץ.
לא נשמע לי הגיוני שהם ירצו לקנות אותו במצב כזה.

מה הפציעה? יש מקור?

אני מגדולי המגינים של פרנקי פה בפורום, אבל הייתי מוכר אותו ב-100 מיליון.

לא כי אני חושב שהוא לא שחקן מדהים, אלא להיפך. אני חושב שהוא שחקן גדול עם פוטנציאל עצום, שהגיע לקבוצה בתקופה רעה שלה, ולאורך השנים הוא לא זכה למאמן אחד נורמלי שישפר וידייק אותו כשחקן. זה מאוד נכון מה שאמרו פה על זה שהוא all-arounder, וזה מבחינתי נובע נטו ממאמנים כושלים שלא ידעו לעזור לו להתפתח כשחקן ולקבע לו עמדה במגרש שבה הוא יוכל לנצל את היכולות שלו בצורה מיטבית.

בשלב הזה, עבור 100 מיליון אני חושב שעדיף להודות שהניסוי נכשל, ולתת לו ללכת לפרוח במקום אחר. אני מאמין שרק בקבוצה אחרת הוא יוכל להיות השחקן שאני ועוד הרבה מאמינים שהוא יכול להיות.

עם 100 המיליון האלה הייתי מחתים קשר אחורי, ומחזיר את תיאגו (מה יותר מתאים לנו מעוד פצוע כרוני) שמסיים חוזה בליברפול כדי לכסות את העמדה של פרנקי.

גם אני מת על פרנקי וגם אני הייתי מוכר ב 100 מיליון .
זה סכום ששמור לשחקנים הטובים ביותר בעולם או לרכש אקראי של צ’לסי. פרנקי לא זה ולא זה, הוא שווה פחות.

MD עם סקר אוהדים על הקיץ, והתוצאות די מפתיעות.
המשכיות של צ’אבי? 55 אחוז בעד, 45 נגד.
המשכיות של קאנסלו? 23 בעד, 77 נגד.
המשכיות של פליקס? 31 בעד, 69 נגד.
למכור את ארוחו ב 80 מיליון? 51 בעד , 49 נגד.
למכור את דה יונג (לא צוין הסכום)? 67 בעד, 33 נגד.
למכור את ראפיניה אם תבוא הצעה טובה מסעודיה? 73 בעד, 27 נגד.

התגובה שלי כשראיתי את התוצאות הייתה - וואו. לאנשים יש זכרון קצר במיוחד. לא בטוח שהם זוכרים יותר ממשחק אחד אחורה.

בשביל להבין שצאבי צריך ללכת הביתה לא צריך זיכרון של יותר ממשחק אחד אחורה…