פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

אני מקווה שאתה צודק, אבל אני לא חושב שזה ייקרה. לדעתי זה רכש הרסני. רוקן את המועדון מכסף ומנע להביא שחקנים אחרים בפרופיל שמתאים לקבוצה.

אני רואה אותו נמכר עוד שנה שנתיים ברבע מהמחיר אחרי תקופה מאכזבת מאוד.

התשובה שלי תהיה דומה למה שאמרתי לגבי אומטיטי, תן לסטיין את הקרדיט, ובמידה ולא יצליח אפשר לקנות חלוץ בקיץ. יש לגריזמן ים כדורגל ברגליים והסירוס שהעבירו אותו בחצי השנה האחרונה אשם ביכולת הנמוכה שלו. הוא שווה הרבה יותר מזה ואי אפשר לוותר עליו בכזאת קלות.

גריזמן יהיה ה9 המזויף. שזה למעשה חלוץ שני (או חלוץ נסוג) בלי 9 אמיתי. למסי יש “קצת” עבודה לעשות במקום להיות תקוע למעלה: הוא צריך לנהל את המשחק, לשחרר לחץ, לבנות התקפות, לבשל ולכבוש אחרי מהלכים אישיים.

אני בספק אם מישהו יכול לבוא ולמלא את החור שסוארז ישאיר. החלוץ הטוב בעולם מאז רונאלדו. לא היה עוד 9 כמותו מאז. לא איברה, לא וייה ולא אטו היו ברמה שלו.

לא בטוח שהתקפה של דמבלה-מסי-פאטי לא טובה מאשר גריזמן כפאלסו (מה שיתקע את מסי בצד ימין של ההתקפה). מסי יודע לשחק את העמדה הזאת יותר טוב מכל שחקן אחר, ולתת לגריזמן לתת ללמוד אותה (כשבפועל המיקום שלה דומה לחלוץ 7, אבל זה ללמוד לשחק בלי 9 לפנייך) זה חתיכת סיכון.

נאמרו אלפי מילים על הרכישה הפתטית של גריזמן, אבל בסופו של דבר עברה חצי עונה ומה שהיה ברור לכל אוהדי בארסה, ברור גם לשאר העולם - לגריזמן אין איפה לשחק על המגרש. אולי עדיף להעלות אותו מהספסל כל משחק דקה 60, כדי לבלגן את המשחק, מה שאולי יתן לו יתרון במצב הבעייתי שהוא נמצא בו.

היא פחות טובה מהתקפה של מסי גריזמן פאטי.

א, המהירות של דמבלה הרבה פחות אפקטיבית במשחק המסירות הקצרות. יש פחות שטח לרוץ כי היריבה מסתגרת מאחור, ובמשחק כזה דמבלה, שמשחק זריז מרגל לרגל לא הצד החזק שלו, יתגלה כנקודת התורפה. במשחק שבו הכדור טס מצד לצד דמבלה יכול להיות קלף מנצח משום שהיריבה פחות מסודרת בהגנה. זה או טיקי טאקה או דמבלה, לדעתי. אחרת זה כמו לשים פרארי בדרך עפר. אותה בעיה אגב לנו יש עם ויני למרות שאצלו המצב קצת יוצר טוב כי הוא משחק עם רגל הפוכה.

ב, אתה מפסיד את מסי באגף. כשהוא בימין הוא בונה לך את המשחק. אם הוא ישחק 9 מזויף הוא ירד פחות למטה ואתם עדיין תלויים בו הרבה יותר ממה שתרצו להודות.

שכח מזה. אתה לא קונה כוכב בסדר גודל של גריזמן כדי להעלות אותו בדקה 60 מהספסל. לא שייך אפילו להתדיין על זה, לא מציאותי, לא יקרה. לא מבחינת השחקן המצב הזה יתקבל ולא מבחינת המועדון.
תמצא פתרון אחר איפה להציב את גריזמן כי הוא כאן כדי לשחק חביבי.

לא אני, לא קיקה ולא פפ יכולים למצוא פתרון בשבילו. גריזמן לא יודע לשחק בלי 9 לפניו (ולא ככנף שמאל). היה שחקן בינוני בסוסיאדד, היה זוועה בחצי העונה היחידה שאתלטיקו שיחקו בלי 9 ביחד איתו והוא בינוני מאוד עכשיו.

אם אנחנו מדברים על פתרונות מציאותיים בלבד, אז דמבלה יחליף את פאטי וכל זמן שהם בריאים אנחנו נראה את מסי, גריזמן ודמבלה בהרכב.

אם היה מאמן ברמת היצירתיות של פפ הייתי מדבר על מחשבה על מערך לא מאוזן, עם מסי, דמבלה וגריזמן בחצי המגרש הימני בהתקפה, כשגריזמן חותך לאמצע לעמדת החלוץ ומסי יורד אחורה, בזמן שכל הקו השמאלי פתוח לאלבה, שיחרוש את המגרש (ושיקבל הרבה מנוחה). לא ריאלי לא עם המאמן שעם כל הכבוד ברמה הזאת הוא לא, לא מבחינת הקבוצה שהפכו לאוסף של בטטות ואין להם כושר בשיט, ולא מבחינת הבלם השמאלי שעם כל הכבוד ללנגלה הוא לא יעמוד בחיפוי כזה, ולא אומטיטי שאי אפשר לסמוך עליו.

זה ככל הנראה מה שיקרה ואני אוהב את זה. כל מה שצריך זה איזה דמבלה שלא באמת מבין את המשחק תקוע על הקו וסוגר לאלבה את האגף להיכנס פנימה לרחבה.

תקוו שסטיין חכם יותר מזה. יש לי הרגשה שהבחור רציני אבל הלוואי ואני טועה.

אגב, מישהו יכול להסביר לי מה האינטרס של שחקנים לשכור את שירותי ראיולה? כל עונת ההעברות אני שומע על שחקן שהפסיד מעבר לקבוצה גדולה באמת בגללו, מה גורם לשחקנים לדפוק את עצמם?

תסתכל על החוזים של הלקוחות שלו.

55 זה עדיין 65 פחות ממה שעלה גריזמן לשחקן מתאים יותר והרבה יותר צעיר.

רק שגריזמן כוכב מוכח (לא מתאים אבל כוכב) והוא עדיין לא.
ועם כל הכבוד לשערים שלו בלייפציג ודורטמונד, יש לו עוד זוג או 2 לקרוע.

הייתי קורא לזה הימור על משהו לא מוכר על פני כישלון בטוח…

השאלה אם כדאי להמר ב55 מליון יורו.

גם פאקו אלקסר התחיל בקול תרועה רמה אצל הגרמנים (ונכשל בבארסה)
אני לא חושב שהולאנד היה מצליח אצלנו.

55 זה כלום לשחקן כזה, אבל, הוא לא טמבל והוא יודע שעדיף לו לתת כמה שנים בדורטמונד ולהגיע לקבוצה גדולה ככוכב ולא שחקן ספסל.

לא לא, אתה לא יכול לנסות להצדיק את הקניה של גריזמן. גם אם הולאנד לא שווה 55 אין שום דרך להצדיק את הקניה של גריזמן.

הוא לא מצדיק את הקניה של גריזמן , זה בהשואה מול הולאנד.

בהנהלה מדליפים שלא לקחו את הולאנד בגלל הסגנון שלו שלא מתאים לברצלונה. אותם אנשים שבחרו בירי מינה פאוליניו ובואטנג ועוד החליטו שהולאנד לא מתאים לסגנון שלנו.

:joy: :joy: :joy: :joy:

דרך אגב כל עוד סוארז יש לו שרשרת חסינות שלא נגמרת לעולם, שום חלוץ אחר לא יכול להצליח תחתיו. אני מניח שזה אותה סיבה שיוביץ לא מצליח בריאל (אוהדי ריאל יכולים לתת דעתם על זה).

ממש לא מצדיק.
מה שמשה אמר

בינתיים הבנאדם נותן תפוקה יותר נמוכה משל מריאנו. זה נכון שהוא לא מקבל המון דקות, אבל כרגע הוא בהחלט נראה לא קשור לרמות האלה.

למה ידעת מי זה האלאנד לפני העונה? בינואר כבר היה מאוחר מידי…
בנוסף, שים לב שחוץ מיונייטד אף קבוצה גדולה לא נלחמה עליו

טוב, הבנו - בארסה לא עושה עסקים עם ראיולה.
לא משנה מי השחקן, מה המחיר וכמה צריכים אותו.
נזכור את זה בעונת המלפפונים.

כאילו שלעשות עסקים עם סוכני שחקנים מפוקפקים בברזיל והלבנת כספים עם הסינים זה יותר בריא…