אתה יודע, לא נראה לי שיש לנו הרבה מה לעשות בעניין הזה.
אומטיטי אלוף עולם, משהו שאפילו מסי לא עשה. אובייקטיבית, לדעת הרבה אנשים שתשאל, אומטיטי שחקן יותר טוב ממסי - כי מה זה להבקיע מעל 20 שערים בעונה 13 עונות ברצף לעומת לקחת את אליפות העולם עם גול שכבשת בעזרת היד? ברור שאליפות העולם שווה יותר…
על כל פנים, זה לא העניין.
אומטיטי אלוף עולם ונראה שהשאיפות המקצועיות שלו עברו חלפו. אין מה להושיב אותו ביציע, כי זה ממילא לא מטריד אותו אם הוא משחק או לא.
בחידוש החוזה האחרון שלו הוא עשה עלינו סיבוב סטייל ארדה. גם פה הוכחנו שכניעה לחמדנות של שחקנים מתפוצצת לנו בפנים.
כוכבית
אני עדיין זוכר שיש מצב שאומטיטי גמר את הקריירה לא בגלל שהוא לא רצה לעשות ניתוח, אלא בגלל שהוא עשה ניתוח לפני כעשור. ניתוח ששם לו קוצב זמן על הקריירה, והזמן הזה הגיע.
גם פה ההנהלה המושחתת היא האשמה, כי זה דבר שהיו צריכים לדעת מראש ולא להחתים אותו על חוזה חדש משודרג בפי שניים שכר כשידוע שיש לו היסטוריה רפואית שתמנע ממנו לשחק ברמות הגבוהות בתוך עונה או שניים.
יכלו לחדש לו חוזה בתנאים הקודמים או לשחרר אותו מחידוש חוזה אם הוא מתעקש.
דווקא פה אני לא מאשים אותו על הסיבוב שהוא עשה עלינו, יצאנו פראיירים מול שחקן שידע מה הוא עושה. אבל כמובן שזה לא מוסיף לו כבוד בעיניי.
יש מספיק לכולם…
אני רוצה להבהיר מה יש לי מול גריזמן - הוא גרם לי לאהוב אותו בגלל האישיות והאופי שלו.
הוא לא שחקן שמתאים לבארסה, התרומה שלו דלה. ועם זאת הוא נותן את הלב והנשמה על המגרש, עובד יותר מהרבה אחרים בקבוצה, שמח, חוגג בכיף, משמח אחרים.
זה קנה אותי. אפילו שאם בעולם מתוקן שבו אין לנו בעיות כלכליות היינו מוכרים אותו מחר, זה לא היה מטריד אותי. אין לו ממש מקום אצלנו מבחינה מקצועית. אבל כבן-אדם התאהבתי בו.
לכן אני כל כך מאוכזב שכשמגיע ה״מאני טיים״, הוא מתנהג כשכיר חרב ולא כבן-אדם שהוא גרם לי להאמין שהוא.