תשלח לינק למה שכתבתי. לא זכור לי שחילקתי מחמאות להנהלה שלכם על ההחתמה הזאת. הייתי חלוק בדעתי לגבי האם סוארז צריך להגיע או לא, כי הערכתי אותו מאוד כשחקן אבל פחדתי שהמוניטין שלו יפגע בהצלחה הכלכלית ששגשגה באותה התקופה. (בדיעבד אגב, התברר לי כי התרומה שלו עולה עשרות מונים על ההשפעה השלילית שאולי היתה יכולה לקרות ולא קרתה. אבל זה להיות חכם בדיעבד).
ולגבי ההוכחה שלך, התמונה, כל בסיס ההערכות שלך שברתומאו מנסה לפגוע בקבוצה היא על סמך תמונה שצולמה כששמעון פרס עדיין היה רווק נחשק?
ואגב, קח כמה ציטוטים רק מהתקופה האחרונה.
בקיצור חטאת כאן בדיוק באותה צורה. אתה קודם כל בונה האשמות (במקרה הפרטי שלנו שנוח לי להגן על ברתומאו כי הוא טוב לאינטרסים שלי) ולאחר מכן מנסה למצוא הוכחות ואיזושהי תיאוריה חצי הגיונית שיהיה נוח לבנות עליה איזשהו בסיס לתיאוריה.
המציאות היא שאני לא מעריך את ברתומאו ולא אתן לו אף מילה טובה, אבל גם אי אפשר להאשים אותו יום וליל בכל דבר. דה ליכט לא היה חותם בבארסה כל עוד מצבת הבלמים שלה כוללת כבר שלושה בלמים לא פחות טובים ממנו (ושניים אם כבר מספידים את אומטיטי). כל עוד שזו מצבת הבלמים שלכם הוא לא יהיה באנקר בהרכב וזה הדבר היחיד שהוא רצה. חבל לנסות ולמצוא תיאוריות מתחת לאדמה רק כי נוח לנו לסדר את זה כפי המשנה שלנו.