בקיצור נשלם 40 אבל הוא יהיה שלנו.
אם הוא באמת כזה טוב, זאת החתמה מצוינת ובדיוק איפה שצריך.
ואלורדה 2 יהיה המאמן הבא של ברצלונה סליחה קומאן.
https://twitter.com/LaSenyera/status/1295335704311091201/photo/1
אם ברטומיאו ממשיך, אתה צריך לשמוח.
קומאן יקבור אותנו עוד יותר עמוק באדמה, מה שיקטין את סיכויו של ברטומיאו ב’ בבחירות בקיץ הבא.
מעניין זמן החוזה שלו, כמו שאני מכיר את הפושע, זה כנראה 3 שנים. מה שכמובן יכביד עוד על ההנהלה הבאה.
יהיה מאוד מפתיע בגלל המשכורת העצומה שהוא מקבל אצלינו.
אם אכן יעבור לשם ויהיה מוכן לרדת משמעותית בשכר, אני אוריד את הקובע בפני הבן אדם. העדיף לשחק כדורגל על פני הרבה מאוד כסף.
אם זה אכן יקרה.
אני לא יודע כמה זה מבחירה או משהו שיכפה עליו. אבל תמיד חשבתי שהוא מחוץ למגרש אדם טוב ומלא בנשמה.
עצוב שהפרידה תראה כך, נחלש מקצועית וללא ספק צריך לעזוב. אבל היתי רוצה שיפסיקו לקלל אותו ברשתות החברתיות מדובר בשחקן שאני מאוד אוהב ואגדה ברסאית.
שחקן שהתרומה שלו היתה יותר משערים. צריך להפרד בצורה יפה ממנו.
הנה, התחלנו, שעירים לעזאזל. אבידל שומר על מקומו (זה באמת הפתעה) מתחילים להדליף נגד השחקנים:
שחקנים בכירים כמו אלבה סוארז וראקיטיץ יחויבו לעזוב. אם הם לא יסכימו ברצלונה מאימת בקיצוץ בשכר.
אין לי בעיה שיתעללו בראקייטיץ כמה שהם רוצים, הבעיה שלי זה אם סוארז. צריך לגמור איתו את הסיפור יפה ובצורה מכובדת.
שאלה משפטית למי שמבין, ברצלונה בכלל יכולה לקצץ חד צדדי בשכר של שחקן?
לא. מצטער. מבחינתי דין ראקיטיץ’ כדין סוארס.
לשניהם צריך להראות את הדרך החוצה, אבל לשניהם זה צריך להיעשות בדרך יפה.
אם כבר בדיוני שמועות ופנטזיות עסקינן -
עולים כל מיני שברירי שמועות על רצונו של קומאן להביא לברצלונה את ואן דה ביק.
מה אומרים על זה?
במחיר של 30 מיליון יורו? איפה חותמים לעזאזל?
הוא יותר נמרץ מראקי, אלבה וסוארס ביחד…
קישור של ואן דה ביק, דה יונג ושל ריקי יכול להוות קישור מעולה לעונת מעבר עם חיזוקים מהנוער+בוסי ואלניה (חי בפנטזיות אבל זה הדיון)
והוא בן 30 מינוס 7!
בכנות - אם וידאל וראקיטיץ’ עוזבים, ובוסקטס הופך למחליף של דה יונג - ואן דה ביק, ועוד במחיר הזה, מתקבל בשמחה. סופר שמחה.
האמת שאני כן יכול לחשוב על בעיה קטנה איתו, אבל היא בעיקר נובעת מחוסר היכרות עם השחקן, מעבר למשחקי אלופות שראיתי בהשתתפותו -
איך הוא בניהול משחק? כי בהינתן קישור שלו, של ריקי ושל פרנקי - מי בדיוק זה שמנהל הכל? גם דוני וגם ריקי הם קשרים יותר התקפיים.
נ.ב. מדהים ששכחנו לגמרי מפיאניץ’…
לא צריך להיות משפטן כדי להגיד לא. יש חוזה , שהוא הסכם משפטי בין השחקן לבין הקבוצה.
יש אינסוף מקרים בהם שחקן לא רצוי יושב ביציע ומקבל את מלוא משכורתו.
אני לא רוצה שיתעללו בראקיטיץ’. הוא תרם הרבה לבארסה, ולא אשמתו שהוא כבר לא שחקן שהיה, אבל המאמנים ממשיכים להרכיב אותו. שיילך לסביליה בשלום. גם ככה המחיר שלו נמוך מאוד, שנה לתום החוזה והוא הרבה מעבר לשיא, אז שישחררו אותו בחינם ולא יתעקשו על 10 מיליון שהוא אולי שווה בשוק היום.
סוארז שווה הרבה יותר בשוק, והמשכורת שלו עצומה. אם הוא מוכן להוריד במשכורת כדי לעבור לקבוצה אחרת, אפשר לעשות עליו כסף. אם הוא לא מוכן, לא מאמין שמישהו ירצה לשלם לו את ה 20+ מיליון שאנחנו משלמים, והוא יישאר פה עד תום החוזה.
המשכורת של ראקיטיץ’ עצומה ביחס לסביליה, יותר מכפול מהמשתכר הבכיר שלהם. יהיה צורך לפצות גם אותו כנראה.
ואן דר ביק מדהים, והוא יכול לעזור לקישור האנמי שלנו, מנגד הוא שייך יותר לשליש הקדמי במגרש. כרגע יש לנו כביכול controller אחד וזה פיאניץ’, כי גם ריקי, גם אלנייה וגם דה יונג לא שייכים לתפקוד הזה.
זו לגמרי בעיה שארתור הגיע בזמנו במטרה לפתור אותה. השאלה היא אם יש מישהו בטעות בבארסה ב’ שיכול להיות מחליף. מוריבה אולי?
מכל רשימת השחקנים שברצלונה רוצה “להיפטר” השחקן היחיד שאני לא רוצה שימכרו זה בוסקטס. לדעתי הוא יכול להיות שחקן פרודקטיבי ואני לא גם לא חושב שיש איתו בעיה של מקצוענות. ובטח שהוא צריך לקבל כבוד ראוי לו.
אחרי שראקיטיץ יצא לחגוג בסביליה במסיבה ההיא. לי אישית, לא משנה מה יעשו לו. אני גם לא מרחם עליו, החשבון בנק שלו מספיק מרופד.
אתה מודאג שייפטרו מבוסקטס? הוא האחרון ברשימה של מכירות.
אותי מדאיג הרבה יותר שקוטיניו, גריזמן, סוארז, אומטיטי יישארו ויזללו משכורת. ודמבלה עם עוד עונה במיטה.
מבחינתי שרוברטו ובוסקטס יישארו, כל עוד הם מקבלים דקות לפי היכולת ולא לפי ההיררכיה קבועה מראש. בכל זאת, צריך קצת קטלוניה בסגל, לא רק אוסף שחקנים טובים מכל העולם. יש לשחקנים כאלה ערך מוסף. אפילו לפיקה.
אם תיפגע קווצת שיערות מראשו של התמנון, אני פורש מהעונה הבאה. מישהו באמת מדמיין שבוסקטס יימכר? אני לא מדבר על ירידה לספסל, זה לגיטימי ובוסי האחרון שיתקומם נגד זה, הוא כמו אנדרס בעניין הזה.
אבל מחיקה שלו והעמדתו למכירה הן יריקה בכל מה שעוד נותר לאהוב במועדון הזה.
זה לא אני זה שמדליף את הרשימות. בכל רשימה של שחקנים הוא מועמד שם.
לצערי, אני לא יופתע אם וידאל ישאר והוא יעזוב. זה עד כדי כך רקוב.
לפי מה שראיתי אותו בעונה הקודמת של ואן דביי בליגת האלופות , הוא תופקד מתחת לחלוצים עם כניסות לרחבה.
אם מסי נשאר זה שחקן על אותו משבצת .
הנשיא הזה משול לקפטן תחתונים. פאק מי הוא בכלל שיוריד מעל הבימה שחקנים כמו פיקה, בוסי ואלבה! איך מסי יסתכל לפיקה ויגיד לו אדיוס.
מסי במלכוד. מעניין עם קומאן שכונה פעם המטאטא יצליח לנקות את כל הזוהמה הזו.