תחפש.
בינתיים, אני משוכנע (ואשמח לאכול את הכובע אם מישהו פה יגיד אחרת) שכל מי שאמר שהוא יהנה אם מוריבה יישב שנה ביציע, אמר את זה בהתייחס לאפשרות האחרת של “לא יעזוב הקיץ תמורת תשלום רכישה, ויחזור לסגל ולהרכב כאילו כלום”.
לא חושב שיש פה מישהו שהיה מעדיף שהוא יישב שנה ביציע, במקום לקבל 15-20 מיליון מטוטנהאם. בטח במצב הנוכחי של ברצלונה.
אם הוא לא יעזוב כי הוא לא רוצה לרדת בדרישות השכר שלו, ובמענקי החתימה והעמלות, שמשום מה קפצו אחרי 500 דקות בקבוצה הבוגרת, ברור שאהנה לראות אותו ביציע. אבל זו לא העדיפות הראשונה.
בבקשה.
מדובר באהשים שפלירטטו עם רעיון הישיבה ביציע ואמרו שהם ישמחו לראות אותו שם.
על זה עניתי תגובה עניינית על בעיות במהלך שכזה.
אתה מודק שחלק מההודעות נכתבו בעניין ה״רק במידה שלא נצליח למכור״, ועל כך חוזר בי כי עשיתי את אותה טעות הבנה שלך, אם כי אני לא תקפתי בניגוד אליך.
מבחינתי מוריבה זה מקרה אבוד. כל מה שמעניין אותי בקשר עליו זה להרתיע אחרים.
במידה ולא יימכר (בשבילך גב ) אני רוצה שייענש הכי קשה שאפשר במסגרת החוק. לא יתאמן, לא ישחק, לא יקבל מדים בחינם, כלום. אם רוצה לראות משחקים, שיקנה כרטיסים כמו כולם. שיתאמן בבית.
אני מאמין שקומאן צודק כשאמר שדקות יותר חשובות מכסף בגיל הזה. אינשאללה אחרי שנה של ישיבה בבית, לייפציג יגלו שהוא איבד את זה לגמרי ולא יחתימו אותו . שיפסיד את כל הקריירה בגלל חמדנות של סוכנים והאבא שלו.
וכדי שגב לא יבין אותי שוב אחרת, אני אדגיש - אני מעדיף 15 מיליון עבור ברצלונה עכשיו ושתהיה לו קריירה אשר תהיה.
בעיניי כל יורו שאפשר להרוויח על מוריבה זה ברכה במצבנו. במידה והוא לא נמכר כי הקבוצות יבינו שיש להן עסק עם ילד חרא, אני אשמח אם נחרב לו את הקריירה. בבארסה ב’ הייתי מכניס אותו לסגל ולא נותן לו דקה כל העונה. באימונים שיתאמן בצד. יש לי 0 כבוד וסימפטיה לחלאות כאלה.
ברצלונה צריכה להעביר מסר לשחקנים צעירים. בזמנו מאוד רציתי שסרג’י רוברטו ישאר בשביל ששחקנים צעירים יראו אותו כדוגמא לשחקן שגם בתקופה שפחות יש גיבוי לשחקנים צעירים, עדיין זה אפשרי. מוריבה הוא דוגמא לכך שאם שחקן חושב על כסף וכבר בגיל הזה מנסה לסחוט מהמועדון כספים, הדלת פתוחה, אתה לא עושה לנו טובה. גם במקרה קובו אגב הייתי בעד שילך, אפילו שזה “רק” מליון יורו.
צריך גם לקחת בחשבון ששחקנים כאלה לא ידעו מתי להפסיק. מה יקרה בחוזה הבא? תודה ולהתראות. בהצלחה בסטוק.
מונדו אומר שלייפציג העלו את ההצעה שלהם ל 15+5 מיליון יורו ושמוריבה סירב ללכת למקום אחר לא משנה מי. אבל טוטנהם צפוים לחזור עם הצעה גבוהה יותר כדי לנסות לפתות אותו.
עוד מדווחים שאותה טוטנהם רוצה את אמרסון והציעה עליו 20 מיליון פלוס אוריה. אבל גם בארסה וגם אמרסון סירבו. בארסה תשקול את המכירה אם תבוא הצעה הרבה יותר גבוהה.
בגזרת פיאניץ’ יש שוב דיווחים על יובנטוס. פיאניץ’ מוכן לרדת בשכר, אבל לא לרמה שיובנטוס מוכנים לשלם, והם דורשים מבארסה להשלים את הפערים.
החלון נסגר מחר בחצות, וצריך להשאיר זמן לבדיקות רפויות והכנת הניירת. זה כבר די לחוץ.
לא ראיתי שום דבר חדש לגבי אומטיטי, מנאי וקויאדו. גם לא לגבי ההרשמה של אגוארו.
קורא דיווחים על אליאיש ללייפציג תמורת 15+5, אמרסון תמורת 30 (פחות סכומים כאלה ואחרים לבטיס), וכל מה שאני חושב עליו זה האם לאפורטה כבר עובד מאחורי הקלעים להנחית אצלנו מאמן אמיתי.
לא יהיה פה מאמן חדש השנה גם אם ניראה ככה כל העונה. זאת עונה פיננסית, ופיצוים לקומאן פלוס משכורת למאמן חדש זה כסף לא מבוטל. לא משנה מה אנחנו חושבים על קומאן.
שחקן צעיר עם פוטנציאל שמחירו 20 מיליון ולא 200. שיילך כבר, ושהסוכנים שלו יהיו הבעיה של לייפציג, לא שלנו.
סאביצר בינתיים כבר נמכר מלייפציג לבאיירן ב 16 מיליון. יש להם גם כסף וגם מקום בסגל עבור מוריבה. בארסה יכולה לחלוב אותם קצת.