כנראה יעבור לבטיס. ואז יבקיע שלושער נגדינו יוריד לך עוד 5 שנים.
קבאני - לא מבין למה הוא הוזכר בכלל. שכר גבוה מאוד, שזה בדיוק הפוך ממה שבארסה צריכה.
כנראה יעבור לבטיס. ואז יבקיע שלושער נגדינו יוריד לך עוד 5 שנים.
קבאני - לא מבין למה הוא הוזכר בכלל. שכר גבוה מאוד, שזה בדיוק הפוך ממה שבארסה צריכה.
העיסקה הרשמית של מוריבה:
The fee agreed is 16 million euros plus 6 in variables and the Club reserves 10% of any future sale of the player
לא רע.
העיסקה הרשמית של מנאי:
C Barcelona and Spezia Calcio have reached an agreement for the loan of Rey Manaj for 300,000 euros until 30 June 2022.
The Italian club will pay the player’s wages and has an option to make the deal permanent for 2.7 million euros.
מקור - האתר הרשמי.
על ילד חרא כזה? מושלם.
לפי בארסה מאניה הבדיחה בדרך להפוך למציאות.
דיבורים על טרייד בינו לפיאניץ
נחשו מי דוחף לזה?
3.5 שעות… שיגיע כבר סוף החלון.
גם גריזמן כנראה בדרך לאתלטיקו.
אני מהמר שלוק דה-יונג יגיע רק אם גריזמן אכן יעזוב.
ואז, מבחינה כלכלית נטו - גריזמן ופיאניץ’ תמורת לוקדה זה מהלך משמעותי מאוד.
PSV התלבטו אם להחזיר אותו, והעדיפו להישאר עם זהבי…
אתה סתם מלכלכך. הוא בול לרמה שלנו - בשנה שעברה הוא הפציץ באירופית.
טוב,
כבר כתבתי שזהבי היה תפור בשבילנו…
יאללה. פחות מ-3 שעות, ועוד צריך להפעיל את הפקס מספיק זמן מראש, כדי שיסיים לעלות ולא יעשה לנו דה-חאה.
https://twitter.com/barcacentre/status/1432784838554275842
זהו תם עידן.
לגבי לוק, אני שומע שהוא גם יעלה לנו חמישה מיליון אירו. בחיי שאני לא מבין את זה
לוק דה יונג הוא אולי השחקן הכי לא-בארסה הקלאסית שהיה מועמד אליכם מבחינת סגנון המשחק. הוא יודע לשמור על הכדור סבבה עם הגב לשער אבל הוא לא טכני בעליל וחסר תועלת מחוץ לרחבה. עמוד חשמל קלאסי באמצע הרחבה להגביה אליו כדורים.
אני אומר את זה על סמך מה שראיתי ממנו סביליה שהוא די מזעזע רוב הזמן, בהולנד הוא חורר רשתות לפי הסטטיסטיקה היבשה.
כאילו לארסון כזה.
אז הדיווחים אומרים אופציית רכישה של אתלטיקו ב40 מיליון, שליש ממה ששילמנו.
באמת שאני לא סגור על ההיגיון מאחורי המהלכים.
ואני גם די בטוח מה היו התגובות פה אם בראש ההנהלה היה עומד ברתומאו.
נו באמת דובי אתה באמת שברצלונה שתמכור את גריזמן בסכום שאפילו מתקרב למה שקנו אותו. ? די צפוי. חוסכים את המשכורת שלו ומקבלים טיפה מזומנים , במקרה שלו צריך להגיד תודה ושלא נגמר יותר גרוע.
לפי מה שאני מבין זה לא אופציה אלא חובה
https://twitter.com/barcacentre/status/1432803133730607106
הביקורת שלי זה על דה יונג והשיחרור של קוליאדו. אם גריזמן הולך . למה שיחררו את קלויאדו?
מהלך מאכזב מאוד של לאפורטה, גם דה יונג וגם גריזמן. אופציית רכישה לא שווה שום דבר, לא עשינו בזה כלום חוץ מחיזוק היריבה (לא שאני חושב שאנחנו מתמודדים העונה על התואר אבל בכל זאת). היו חייבים להתעקש על חובת רכישה.
דה יונג זו קנייה כדי להגיד קנינו חלוץ, לא מתאים ללאפורטה. מקווה לפחות שהחוזה יהיה קצר והמשכורת נמוכה מאוד.
אתם בטוחים שזה אופציה ? אני הבנתי אחרת. אם זה רק אופציה אז אתם צודקים.
לוק דה יונג זה בדיחה על חשבוננו.
טוב אתם צודקים לחלוטין, חוזר בי לחלוטין. אנחנו מועדון בדיחה. כולל מי שמנהל אותו עכשיו.
אני מציע להמתין כי דיווחים מאוד סותרים.
בארסה מאניה בסדרת הודעות מביכות (בעיני) שבאים להראות כמה לאפורטה גאון וכמה העסקה היא מעולה.
כמובן שהתגובות היו הפוכות לגמרי אם ברתומאו היה בראש.