באופן אישי פאבריציו, אף פעם לא איכזב אותי. אבל כן צריך להמתין.
אם יש חובת רכישה . אז אין לי טענות. גריזמן לא נקבל עליו סכום יותר גדול מזה, ואם נחזיק אותו עוד שנה שהוא אומלל והוא הולך לאיבוד במגרש גם את הסכום הזה לא נקבל.
הכל תלוי בסעיף.
אני כועס במיוחד על לוק דה יונג. למה חיבים להביא סתם חלוץ, בשביל להגיד קנינו חלוץ?
לוק דה יונג זו טעות מס’ 2 אחרי הפיטורים של פימי. בכסף של ההולנדי הבינוני אפשר היה להיפטר מההולנדי הבינוני ולתת לפימי את המושכות.
בנוגע לגריזמן, ידענו שהולך לעבור עלינו קיץ קשה. המצב שלנו כ"כ גרוע שלא יכולנו להשאיר את מסי. אז זו לא נשמעת כמו עסקה מדהימה, אבל להחזיק אותו ולשלם לו משכורת זה הדבר הכי גרוע שיכל להיות, ככה שאני לא יכול להביע אכזבה. העיקר שהוא לא ילבש בלאוגרנה.
אני באמת לא מבין איפה הייתם בתחילת החלון כשאתלטי רצו שנשתתף בשכר שלו - סטייל סוארז. וגם לא רצו לשלם עליו שקל.
לאפורטה יכול לעשות בית ספר לנחש החובבן בניהול מו"מ.
גב, עכשיו כשהורדנו שכר מפלצתי של קרוב ל 150M וצפויים לקבל 50M (אם הבנתי נכון), אתה עדיין חושב שהיה נכון להכנע לסחטנות של מוריבה?
אלמאן ולאפורטה הוכיחו עמידה בלחצים ואי-התקפלות. אנחנו מסיימים את החלון הזה בצורה פנטסטית עם מכירות מרשימות, נפטרים מהשכר הגבוה ביותר בקבוצה וקיצוצי שכר אמיתיים בחוזים ארוכים של הקפטנים.
לא יודע מה איתכם, אני רואה בזה הצלחה עצומה. אפשר לחשוב שלא היה פה נחש שדרדר את המועדון לתהומות עד לפני חצי שנה.
מה ציפיתם? שדקה אחרי טוסקטס השמש תזרח ללאפורטה מהתחת והקשת תאיר מעל שמי הקאמפ-נואו?? נו באמת. יש עבודה ותהליכים לעשות. תתעוררו.
עיסקת גריזמן מעולה. אם בתחילת החלון היו אומרים לי שמכרנו אותו ב 50 מיליון , הייתי מאוד שמח.
לוק דה יונג זאת השאלה פשוטה ובחינם. גם אם הוא לא שווה כלום, זה כמה מיליונים בודדים שבזבזנו על המשכורת שלו שנה אחת ואז הוא חוזר לסביליה.
בעקרון, בהתחשב במצב הכלכלי שלנו, זה היה חלון מעולה.
יש גם כמה דברים שלא הצלחנו - להיפטר מפיאניץ’ ואומטיטי, להשאיל את קויאדו, ולהגיע לחידוש חוזה או מכירה של רוברטו.
אבל ההצלחות הרבה יותר חשובות.
באתר הרשמי של הליגה בסגל של ברצלונה אין גריזמן, אבל גם אין דה יונג ואין קויאדו. נמתין עוד קצת.
נכון. אבל ההנהלה אמרה “למכור במחיר שאנחנו נקבע ולא נרד ממנו”.
האיום של ייבוש ביציע הביא את הילד והסוכנים שלו ללחוץ יותר על לייפציג שרצתה לשלם רק 6 מיליון.
במצב הנוכחי שלנו, כשידוע לכולם שאנחנו נואשים למזומנים, לייפציג ראו את עצמם כמי שיש להם מנוף לחץ ולא רצו לשלם על השחקן את הערך שברצלונה העריכה אותו בו.
העובדה שבארסה נתנה להם וגם לשחקן להבין שאין לנו בעיה שיישב ביציע, ואנחנו גמרנו עם “להוריד את המכנסיים”, הביאה אותם לדבר ביזניס מרמה אחרת לגמרי.
והאיתות היה משתלם ביותר. זוכר שאמרתי לך שיש פה איתות? אז הנה, אתלטיקו קונה, אני אחזור ואומר, קונה את גריזמן ומשלמת את כל שכרו.
בתחילת החלון כשהם חשבו שהם עדיין מתנהלים מול ברתומיאו הם רצו שנשתתף בשכר והם לא ישלמו עליו. ופתאום, אופס, הם רוכשים.
גם לעזיבה של מסי יש קשר לכל זה. ברגע שלאפורטה אמר “אני לא מוריד את המכנסיים בשביל מסי”, אחד המנופים הגדולים שהיו עלינו נסגר הרמטית. כבר אין לחץ להוריד משכורות בשביל לרשום את מסי. עכשיו, מי שרוצה שישלם.
אני מציע לכולם להרגע ומניסיון עם המועדון לבדוק באמת אם יש חובת רכישה. למדתי לא לחגוג לפני הזמן וגם לא אחרי הדקה 90 אם המועדון הזה. אבל כן, אם יש סעיף כזה. ובנוסף אתלטי משלמת את השכר שלו. זה עיסקה טובה.
אבל אל תחגגו לפני שזה היה משהו בטוח. ברצלונה שיקרה מספיק פעמים שאני יהיה מאוד ספקן לגבי ההנהלה.