אם הוא חתם על חוזה עד 2025 תמורת 4 מיליון סהכ ועוזב ב 2023 עם כל ה 4 מיליון בכיס אז לא יודע איך לספר לך את זה,אבל נעקצת.
(לא יודע אם זה באמת 4 מיליון או סכום אחר סתם זרמתי עם מה שכתבת).
אם הוא יהיה טוב, למה שהוא יעזוב? הוא כבר נמצא במועדון על כשהוא יהיה בן 34. הוא יבקש שיוסיפו לו עוד מיליון או שניים, ואם הוא יהיה טוב, גם אף אחד לא יתנגד לזה.
אם הוא לא, ניפרד ב2023. היו פה חלוצים כמו בואטנג, בריית’וויט ודה יונג. הוא צריך להיות גרוע בלבל אחר כדי שנתבאס על שנה וחצי שלו במועדון.
אם אלה הסכומים, אז לא נעקצנו. זה שם אותו בתחתית המרוויחים בסגל. עשירית מגריזמן, שישית מדמבלה. יהיה לו קשה לא להצדיק סכומים כאלה.
כי בקיץ 2023 הוא יוכל לקבל את ה 4 מיליון שלכם+מענק חתימה+שכר ממועדון אחר.
יכול להיות שהוא צדיק ולא אכפת לו הכסף באמת והוא רוצה לשחק בברסה אבל סידרתם לו אחלה הזדמנות לאחלה אקזיט בקיץ 2023.
רוב האנשים בעולם הם לא דמבלה. לא צריך להיות צדיק כדי להמשיך במועדון שהצלחת בו, במקום לעזוב למקום אחר בגיל 34.
מקווה בשבילכם,שמעתי שהם מסתובבים ביחד באימונים…
וברצינות,כמה אנשים לדעתך היו מוותרים על ההזמנות להוויח 4 מיליון בשנה וחצי תמורת להרוויח את אותו סכום ב 3 שנים וחצי? הרי אם הוא יהיה טוב אז גם יהיה לו ביקוש וכשחקן חופשי הוא יקבל גם מענק חתימה יפה ומשכורת נאה במועדון הבא,בטוח יותר מהמילון שאתם מציעים לו.
ואני לא יודע על איזו זיקה מיוחדת שיש לו לברסה,אם כבר ההיפך.
הוא ויתר על למעלה מ50% מהחוזה שלו בארסנל, כדי להגיע לשחק כמעט בחינם העונה ובמשכורת נמוכה עונה הבאה.
גם אם הוא יהיה מדהים ויחליט לעזוב עונה הבאה, אף אוהד בארסה לא יזקוף את זה לרעתו. הפוכה.
הוא ויתר על 0 דקות משחק בארסנל תמורת 7 מיליון פיצוי והזדמנות לשקם את הקריירה,לא הייתי מגדיר את זה כמחווה לברצלונה,במיוחד עם הסעיף יציאה הזה ב 2023 שמאפשר לו להרוויח את כל הסכום בשנתיים פחות.
אין פה שום מחווה לברצלונה, יש פה שחקן שמוכן לוותר על כסף כדי לשחק כדורגל ולהצליח. אתה טוען שאם הוא יצליח בברצלונה פתאום הוא יתהפך ויעדיף כסף על פני הצלחה מקצועית. זו אחלה תאוריה, אבל בשטח אנחנו רואים משהו אחר.
אתה ממשיך לחזור על זה. וזה לא יהיה נכון גם אם תמשיך לחזור על זה. במקום שנה וחצי, פרסו את החוזה שלו על 3.5 שנים. אותו סכום, רק יותר שנים. אם הוא ירצה לעזוב באמצע זה לגמרי סבבה. אם הוא ירצה להישאר זה גם לגמרי סבבה.
אם הוא יצליח מבחינה מקצועית בשנה וחצי שתבוא עלינו לטובה, הוא כבר החזיר את ההשקעה בו. מצידי שיחזור אחרי זה לארסנל…
ודרך אגב אם הוא יעזוב לקבוצה חדשה ב2023 אז בטח ברצלונה לא תשלם לו את המשכורת. אני לא מבין עדיין מה אתה מתכון אליו.
הבעיה שאתה אולי מתכון אליה ותקן אותי אם אני לא טועה פה, שנגיד שמסתבר שיש סיבה טובה שארסנל חיפשה להיפטר ממנו והוא תקוע אצלנו על המשכורת עד סוף החוזה שלו. זה גם החשש שלי.
אפשר לסכם את זה בצורה פשוטה.
אוהדי ברצלונה: קיבלנו שחקן בינוני פלוס, אולי אפילו טוב, לעמדה שבה אין לנו שחקן מתאים, והוא גם התעקש לבוא לשחק פה כמעט בחינם. הידד.
אוהדי מדריד: כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף כסף…
דבר אחר שמטריד אותי יותר זה החתימה של גאבי על חוזה בקבוצה הראשונה. בתחילת החלון זו הייתה נראית מטרה חשובה, ובסוף לא היו על זה שום דיבורים.
אמנם ניקו כבר לא רשום כשחקן מילואים, כך שזה נותן לנו אפשרות לשחק איתו ועם עוד שלושה ילדים.
אני מניח שההחתמות של אובה ואדאמה מורידות לכאורה את הצורך לשחק עם אבדה וז’וטגלה באותו זמן ביחד עם גאבי וניקו (ועם ההרשמה של ניקו זו בעצם כבר לא בעיה).
אין פה איזו בעיה מהותית, סתם קיויתי לראות גם את הפינה הזו נסגרת.
אם אני לא טועה, זה לא חייב להיות בזמן חלון העברות. כנראה בגלל זה הורידו את הרגל מהגז שם.
האמת אני פה לגמרי בצד שלכם ויצאתי פה על אוהדים שלכם שהתנגדו לכל העסקאות האלה.
ברור שהשחקנים לא לרמה שלכם, אבל גם השחקנים הנוכחיים לא ולכן זה לא התלבטות בין אובמיאנג לשחקן ברמתכם אלא בין אובמיאנג לשחקן שאפילו פחות קרוב לרמתכם ממנו.
אלמאן אמר עוד בתחילת ינואר שחידוש של גאבי, אראוחו ורוברטו ידוסקס בפברואר. בינואר רצו להתרכז בחלון
ארסנל משתתפת בשכר של אובה עד הקיץ . משנה הבאה, ברצלונה תשלם לאובה את שכרו (שכר מופחת)
מהכתבה ארסנל תשלם לו בכמה תשלומים בעוד שברצלונה תשלם את השאר לא ידוע בדיוק כמה הסכום.
https://twitter.com/David_Ornstein/status/1489180765107769345
אם אני מחבר את כל המשכורות השנתיות של כל אלה שעזבו, הושאלו, הורידו בשכר, אני לא מתקרב ל 159M.
אני חושב שהמספר הזה כולל את כל המשכורות שלא ישולמו לשחקנים שעזבו עד תום החוזה שהיה להם. למשל גריזמן הושאל לשנתיים, אז לקחו את המשכורת שלו של שנתיים, וזה לבד בערך חצי מהסכום. הקפטנים שהורידו חצי מהמשכורת עד תום החוזה זה בערך רוב היתר.
אז בפועל החיסכון פחות מרשים ממה שהוצג.
מה שמעניין זה כמה הורידו במשכורת בשנה, כי חוקי הפייר פליי הם לשנה.
ובכתבה ליד ספורט מדווח שלקנות את דה ליכט יהיה מאוד קשה. יש לו מחיר גבוה ומשכורת גבוהה.
כל האנגליות הגדולות רודפות אחרי קונדה וסביליה סירבה למכור אותו ב 60M הקיץ. כאילו אנחנו יכולים להרשות לעצמינו מחירים כאלה אם זה לא האלנד.
עדיף שבארסה תתרכז בחידוש לאראוחו ובבלם חינמי כמו זולה, רודיגר, קריסטנסן ואולי שכחתי מי עוד פנוי הקיץ.