לא היית מסכים לקבל את אדאמה ואת אובמיאנג במקום יוביץ’ ומריאנו? בחינם ובעשירית משכורת?
אין שום דבר רע או הזוי לקבל שחקנים כמוהם לקבוצה שנלחמת על המקום ה 4 בספרד וכבר עפה מהצ’מפיונס. הם ברמה של ברצלונה הנוכחית.
מה שמוזר בשבילי בחלון הזה שצ’אבי רצה עוד ועוד שחקני התקפה במקום לחזק את ההגנה. אבל אני לא רואה מה הבעיה דווקא עם השניים שהגיעו. זה לא שבארסה בחרה בהם על פני אופציות עדיפות.
זה מעניין אם זה נכון. טוב מאוד.
https://twitter.com/BarcaTimes/status/1488790756747845634
ברצלונה הכניסה סעיף לחוזה של אובימיאנג, אם הוא עושה עבירת משמעת חמורה אז ברצלונה תסיים את החוזה איתו.
אובימאינג נרשם לליגה
https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1488824656597590023
לפי מה שאני מבין,הוא חתום עד 2025 עם פריסת תשלומים,ז״א שאם תשחררו אותו בקיץ הבא בגלל בעיות משמעת הוא עדיין יקבל את כל השכר שהגיע לו עד 2025…
אם זה ככה,עסקה גרועה ביותר מבחינת ברצלונה שמכניסה את הגוף שלה שוב למיטה חולה.
יכול להיווצר מצב כזה שאובמיאנג ואומטיטי ישוחררו בקיץ הבא וימשיכו לקבל כסף עד 2025,מאוד לא בריא.
אם אני במקומו אני ילד טוב עונה אחת ואז בינואר הבא מתחיל לעשות בעיות כדי שישחררו אותי בקיץ 2023 ואז כשחקן חופשי מוצא קבוצה חדשה שתשלם לי שכר+שכר מובטח מברצלונה עד 2025,מושלם בשבילו.
The player will sign a contract until June 30th 2025 with an option to agree on a departure on 30th June 2023. His release clause will be set at 100 million euros. [fcb]
https://twitter.com/barcacentre/status/1488827877864972289
בציוץ השני, המועדון יכול לסיים את החוזה סוף שנה הבאה.
הנקודה הבעייתית מבחינתי זה הניסוח של option to agree on a departure האם זה תלוי בהסכמה של שתי הצדדים או אפשר לעשות את זה בצורה חד צדדית.
נשאר רק לאחל לשחקן ולנו הצלחה.
הניסוח הרשמי מבלבל. זה נשמע כאילו גם אם נשחרר אותו ב 2023, נמשיך לשלם לו עד 2025. זה רע מאוד.
הניסוח השני נשמע כמו הנוסחה של אומטיטי. שכר עד 2023 , שנפרס עד 2025. אז זה בסדר גמור.
גם מה זה “act of indiscipline” ? משהו ברמה של אונס או איחור של 2 דקות לאימון?
כפי שזה נשמע לי החוזה הוא עד 2025 במשכורת נמוכה. ב2023 ברצלונה יכולה לצאת חד צדדית מהחוזה ולשלם לו את כל הסכום במזומן.
מאוד דומה לאומטטי, רק שאצל הצרפתי יש יציאה חד צדדית גם מהצד שלו.
כפי שאני רואה את זה המצב הוא win win בשביל השחקנים. אם לא יהיה להם שוק, הם יוכלו להישאר במועדון גדול כמו ברצלונה, ופשוט להרוויח מעט. אם יהיה להם שוק הם יוכלו לפדות את שארית החוזה וללכת למקום אחר.
מהצד של המועדון אני מניח שהמחשבה היא שאם הם יהיו פח אז ניפטר מהם ב2023 עם תשלום של לא הרבה כסף (ביחס למה שהלך בשנים האחרונות במועדון), אם הם יהיו בינוניים יהיו לנו שחקני סגל שמכירים את המועדון ומרוויחים מעט ואם הם יהיו טובים, יהיה מה לדבר על חידוש חוזה (כשאנחנו “חוסכים” את השכר במילא היו אמורים לקבל).
לא.
אתם ממשיכים להביא שחקנים בינוניים ומטה עם אפס מחשבה, למה הובא ממפיס למשל? מה מתוכנן לעשות עם ברייתוויט?
בסוף תתקעו עם אובמיאנג ב2024 כשחקן סגל שמושאל לכל מיני מקומות ולא תבינו איך שוב עשיתם עסקה לטווח ארוך עם אפס מחשבה.
מאמן פח זבל
מה שעושים עם כל הזבל שברתומיאו השאיר פה, מחכים שיגמר לו החוזה.
למה? יש לנו סעיף יציאה ב2023.
בניסוח כתוב “להסכים” מה שאומר שדרושה הסכמה בין 2 צדדים. אם זה חד צדדי אין צורך בהסכמה.
עדיין תהיו חייבים לשלם את כל הסכום שהיה אמור להרוויח עד 2025.
במקרה של אומטיטי זה היה מובן כי החוזה שלו הוא ירושה מברתומיאו,אז פריסת תשלומים זה הגיוני כדי להקל על מגבלת השכר,אבל עם אובמיאנג פשוט הכנסתם גוף בריא למיטה חולה,ככה אני רואה את זה לפי כל הדיווחים שהבאתם כאן על העסקה.
הוא יכול פשוט לא לעשות כלום עד 2023,להשתחרר מברצלונה סטייל דמבלה(בטעם רע עם בעיות משמעת) ואז לחתום במקום אחר אחרי שקיבל את כל השכר מברצלונה עד 2025 במכה אחת? נשמע חלום רטוב.
קשה לי להאמין שהתחייבנו פה לחוזה ארוך טווח עם שחקן מבוגר שעל העמדה שלו רוצים להביא את האלנד.
זה מנוגד לכל שאר ההחתמות ולמדיניות המוכרזת של שכר במועדון.
הניסוח לא חד משמעי.
אוקיי, אבל יש לך בקבוצה 2 שחקנים בינוניים ומטה שלא תורמים כלום. לא עדיף לך להביא עוד 2 כאלה בכלום כסף עבור הסיכוי שיתרמו משהו? אני הייתי לוקח את הסיכון.
אני חושב ששוסאקו צודק. ממפיס הוא בקשה מפורשת של קומאן, וברייטוויט נקנה בפאניקה של ברטומיאו כשדמבלה נפצע בלי שום מחשבה. חבל שלא מכרנו את ברייטוויט אחרי היורו כשהיה לו שוק.
אני מאמין שבקיץ ינסו למכור לפחות את ממפיס, ואולי את שניהם.
אם הוא משתחרר מברצלונה, אז יש הסכמה על עזיבה והוא בטח לא יקבל את המשכורת עד ל 2025. או שפורסים לא את המשכורת של עונת 22\23 עד ל 2025 ואז ב 2023 הוא יקבל את כולה אם עוזב? מבחינתי זה בסדר, כל עוד לא התחייבנו למשכורת אמיתית ל 3 עונות.
אני מבין מהמשפט האחרון,שאם יש הסכמה הדדית על עזיבה,הוא יקבל את שאר הכסף שהוא חתום עליו עד 2025.
יכול להיות שזה לא נכון אבל לא ראיתי עד עכשיו דייוח שסותר את זה.
לא, ככה הופכים למילאן של שנות ה2010 או ליונייטד של אחרי פרגוסון.
אתם צריכים שחקנים שיקפיצו אתכם קדימה, ולא להמשיך לנפח את הסגל בשחקנים בינוניים, זהים ברמתם פחות או יותר שאף אחד מהם לא יכול לעשות את השינוי.
פראן זה רכש לא רע בכלל, האלנד זה שחקן שעושה את ההבדל. אובמיאנג, טראורה בדיוק כמו לוק דה יונג, ברייתוויט, אריק גרסיה הם שחקנים שלא יעשו את ההבדל.
בסופו של דבר תמצאו את עצמכם בקיץ עם 25 שחקני סגל כשאתם חייבים להיפטר ממישהו בשביל לרשום מגן או בלם, ולא תצליחו להיפטר מאובאמיאנג בשביל לעשות את זה.
במאמר מוסגר חייב לציין שאני מת על אובמיאנג, אבל הוא כבר עשה את שלו.
אני לא יודע איך לספר לך אבל אם מגיע לו 4 מיליון על עונה, או שהוא יקבל מיליון במשך 4 עונות אנחנו לא מפסידים כסף
אתה בעצם אומר שיש לנו גם ככה שחקנים רעים בסגל, אז עלהיים להוסיף עוד שחקנים אשר לא יתרמו לנו דבר?
וואלה לא תודה.
טראורה הוא לא חלוץ אלא קיצוני, אם כבר אז להשוות אותו מול רודריגו/אסאנסיו ועדיין לא הייתי לוקח אותו.
אובה?פיספסת את החצי שנה האחרונה שלו?
חוץ מזה, כל פעם שהבאנו חלוץ לסגור את הפינה בינואר זה לא עזר לנו בשום דבר. הדוגמא הכי טוב זה אדבאיור.
כמו שאתה יודע, אין לנו כסף כרגע. השחקנים הטובים עולים הרבה. אז זה או שחקנים כמו אדאמה ואובה, או כלום. אם זה לא עולה הרבה , אני מעדיף אותם על כלום.
לוק ואדאמה מושאלים עד הקיץ, דמבלה עוזב, ממפיס יהיה עם שנה לתום החוזה וינסו למכור אותו. חצי משחקני ההתקפה לא יהיו פה בשנה הבאה.
יחזרו מהשאלות טרינקאו וקוטיניו. לא יודע לגבי טרינקאו, מקוטיניו ינסו להיפטר. אובמיאנג לא ממש תוקע לנו את הסגל.
אני מקווה שיתרמו משהו. אם יש לי 10 שחקנים רעים , ומציעים לי עוד 10 בחינם, אני לוקח. בגלל הסיכוי הקלוש שמישהו מהם יצליח, ובכל מקרה אין לי מה להפסיד.
היית לוקח את טראורה במקום בייל? אצלינו הוא בא במקום דמבלה. כמה גרוע הוא כבר יכול להיות? אם יהיה גרוע, לא ישחק, יש עוד קיצוניים. ולא עולה לנו כלום.
כנ"ל אובמיאנג. לא ראיתי לא אותו ולא את אדאמה, ולכן אני לא מדבר על האיכות שלהם מול הסגל הקיים, אלא רק על עלות ושאין לבארסה מה להפסיד איתם.
בארסה לא חושבת כרגע כמו קבוצה גדולה, אלא כמו קבוצה שנלחמת על המקום בצ’מפיונס. כמו בטיס או סוסידד לצורך הדוגמא. אני מקבל את זה השנה. לא אקבל את זה בקיץ אם תקרת השכר תעלה ל 400M כפי שקראתי.
אולי זה תרגום לא נכון או משהו אבל אם זה כתוב ככה בחוזה אז חוקית זה חד משמעי לצערי.
הסכמה דורשת 2 צדדים.
דעה לא פופולרית* אובה שחקן עם אחלה יכולות ויצליח מאוד בבארסה הנוכחית.
אבל זה לא בחינם, אתה משלם להם שכר בסופו של דבר ואובה לא מושאל עד סוף העונה כמו טראורה, פה יש לך כן מה להפסיד.
הם חתמו תמורת שקל עשרים. כן, יש לנו להפסיד משכורת של שנה אחת של אובה. היא לא גבוהה לפי הדיווחים, פרוסה על פני 3 שנים ויש תקווה שיתרום משהו. על הנייר זה משתלם.