פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

הוא סוג של טורה פחות טוב מין הסתם
וגם לי לא ברור מה הצורך בו

בנוסף לקסייה, שנראה שמתקדם מאוד, פבריציו זורק את זה -

ורומרו את זה -

בן 25 (יהיה 26 ביוני), בלם, חיזוק נדרש.

מהלך מצוין.

או קייטה יותר טוב?

בכל מקרה - קסייה זה…מעניין…גם, ואולי בעיקר, בגלל מה שההחתמה הזו (אם וכאשר) אולי אומרת על שאר הקשרים בסגל.

לגבי קריסטנסן, אני קראתי שבאיירן בחוץ כי הם לא מוכנים להיענות לדרישות השכר שלו.
ההתלבטות של קריסטנסן הייתה בינינו לבין להישאר בצ’לסי. אבל החלטות גדולות בצ’לסי כרגע קפואות עד שאברמוביץ’ יחזור, ואולי יהיה שם בלגן, וקריסטנסן מעדיף אותנו.
אם יגיע עם משכורת שפויה, זאת בהחלט תהיה החתמה מעולה. שנה הבאה כנראה תהיה האחרונה של פיקה, ואחריו יהיה לנו מרכז הגנה חזק וגבוה של אראוחו-קריסטנסן, וגרסיה כבלם שלישי. לא צריך בלם יקר כמו דה ליכט.

פבריציו מדווח גם על אזפיליקואטה באותם מילים בערך כמו על קריסטנסן. ברצלונה “confident”, מו"מ ממזמן. מוצא לו חוזה לשנתיים פלוס אופציה לעוד שנה.
זה קצת פחות מובן לי. אלבס פה לעוד שנה לפחות, ואולי יותר. או שמאמינים בדסט או שלא. לא צריך עוד שחקן בפרופיל גבוה לאותה עמדה אם דסט נשאר. שיחפשו מגן שמאלי מחליף.

נראה לי שיש הרבה עבודת סקאוטינג באופן כללי, והרבה עבודת קשקשת עיתנואית באופן משני.

לי אין בעיה שהמחלקה המקצועית נותנת בראש ומחפשת מועמדים. לא מצאנו עדיין עילויים שנותנים בראש לשום חלק בהגנה. אין אף שחקן הגנה, כולל אראוחו, שהוא ״בלתי ניתן למכירה״ עד כה. בטח שלא אלבס ודסט. חייבים לחזק את ההגנה כמה שאפשר, וזה עובר דרך עבודת סקאוטינג שמותאמת למצב הכלכלי שלנו.

אני מסכים שזה קצת מוזר שמנסים להביא את אזפי ומארזאווי שבעלי פרופיל זהה לאלבס ודסט. תביאו כבר מחלף לאלבהההההההההההההההההההההההההה

אזפי לא יהיה זול. ואלבס לא ישחק בחינם עוד שנה, הוא הוכיח שהוא שווה משכורת. אני לא חושב שמחליף שלישי צריך להרוויח משכורת רצינית, לא במצבינו. אסתפק במינגסה.

אני חושב שלא הצלחתי להבהיר את המחשבות שלי באופן טוב.

אנחנו בארסה ומזאת משתמע שאנחנו שואפים לטוב ביותר. אבל כרגע, מפאת קושי תקציבי אנחנו מסתפקים בטוב המצוי ביותר וסומכים על הקבוצה שתשלים את הפער מתוקף העבודה הקבוצתית שנבנית פה.

אבל עם כל הכבוד לעבודה הקבוצתית, אני לא הייתי מתנגד אם היה נוחת פה דני אלבס של 2008. בשביל זה צריך סקאוטינג טוב וצריך לרצות ולהיות יכולים לנצל הזדמנויות.

בוא נודה באמת. אין לי שום כלים לדעת אם השמות הנחמדים שעולים חדשות לבקרים יהיו טובים לנו או לא, ישפרו אותנו או לא. אבל אנחנו כן צריכים לחפש הגנה חדשה מקצה לקצה, אולי למעט אראוחו ושטגן (אם יצליח לחזור לעצמו). אריק, פיקה, מינגסה, אלבה ודסט הם כולם שחקנים בינוניים שלא יצליחו להתחרות על הגביע עם האוזניים הגדולות בקלות ובקילריות הנדרשת.

אז כרגע מה שיש לנו טוב לי מאוד, אבל אני רוצה קילרים בכל עמדה על המגרש, ולכן אני מברך על כך שלא אומרים: היי, תראו, 4 רביעיות בשש המשחקים האחרונים. אנחנו סבבה ולא צריך שינוי.

3 שאלות בנוגע לעמדות המגן -

1. עד מתי דני אלבס איתנו, לפחות מבחינת החוזה? כי אני זוכר שהחוזה נגמר ביוני הקרוב, אבל אולי אני טועה.
    אם זה נכון - מי אמר שהוא ימשיך איתנו בשנה הבאה? אולי אזפי (אם וכאשר) הוא במקום אלבס?
    שלא לדבר על זה שהברזילאי יהיה בן 62 בקרוב.
  2. שיפור ומחמאות לדסט בזמן האחרון זה טוב ויפה, אבל זה עדיין לא אומר שברצלונה לא מוכנה, או תהיה מוכנה, לשמוע עליו הצעות. ואז כן, צריך להכין מחליף בקנה.
  3. ואם דסט אכן יישאר - אולי החשיבה בלהביא את אזפי צועדת יד ביד עם…העברה של דסט שמאלה?

אפילו אמא שלו לא אמרה את המשפט הזה מעולם.

אתה שוכח את סרג’י :slight_smile:

why-would-you-do-that-ross-geller

יש לי תחושה שאלמאן ינפנף את סרג’י, אנחנו כבר במרץ ואת מי שחשוב לשמור רואים מאמצים (אפס בסביבת רוברטו גם אחרי שסביבתו הדליפה שהמשפחה מחכה להצעה), בנוסף רואים החתמות חדשות (או דיבורים) שנרקמות מאחורי הקלעים.

לסרג’י אין מקום בבארסה החדשה, הוא לא מגן טוב והוא לא קשר טוב, הוא שחקן בית שהתמזל מזלו להיות שותף לחלק מהנצחונות הכי גדולים שלנו בעשור האחרון, הוא בטח שלא היה הגרוע בסגל (אומטיטי, דמבלה, פרינס, רק תבחרו…) אבל גם במשכורת נמוכה יותר מה10 מיליון שהוא מקבל, התרומה שלו תהיה זעומה.

להיפרד הקיץ עם חיבוק ונשיקה ובהצלחה בפריימר ליג.

הוא כרגע עד סוף שנה. אם ירצו להאריך יצטרכו לעשות חוזה חדש. ואז הוא גם ירצה שכר בהתאם.

https://twitter.com/barcacentre/status/1498650515475136512

אלבס זה פיתרון לטווח קצר הגיע הזמן לחשוב טיפה יותר ארוך. מינגסה לנגלה ורוברטו צריכים לחפש מועדון חדש ובמקומם צריכים להגיע שחקנים חדשים.

אני הייתי גם עושה מקסימום כסף על נטו ומעלה שוער מבארסה ב. בשביל לחמם שנה שלמה את הספסל של טר שטגן לא צריך את נטו.

הוא השחקן היחידי שצריך לא רק להחתים אותו אלא להתאבד עליו . מי אתה רוצה בהגנה אומטיטי ולנגלה?

החשש היחיד שלי אצלו זה המצב הפציעתי שלו.

אני מסכים איתך, אבל אתה מדבר על השחקנים שיש לנו ואני מדבר על השחקנים שאין לנו.

גילוי נאות, הוא אולי השחקן הכי אהוב עלי בקבוצה היום והייתי רוצה לראות אותו נשאר להרבה זמן. אבל מבחינת איכות כשחקן הגנה הוא לא מהבלמים טופ בעולם.

אני מניח שאלבס יחדש ודסט יישאר. אם אחד מהם הולך, אז ברור לי שצריך שחקן לעמדה . את רוברטו אני לא סופר כרגע.
אני לא רואה את קפטן צ’לסי יושב בשקט בספסל ומחכה להזדמנויות.

מה שכתבתי על מנגסה אתה הוצאת מהקשרו. דיברתי עליו כמחליף שני לעמדה, אחרי אלבס ודסט. במקרה כזה אני מעדיף שחקן זול ולא מוצלח כמוהו על פני שחקן עם פרופיל גבוה ומשכורת רצינית.
אזפי גם לא מתאים לחידוש בהגנה. זה נכון שאלבס זקן, אבל גם אזפי יהיה בן 33 בקיץ. אני מבין למה רוצים את קריסטנסן, יש לו עוד הרבה שנים לתת, אבל שחקן בן 33? מה יהיה כושרו בעוד שנתיים?

זו הייתה בדיחה. המטרה הייתה להוציא את זה מהקשרו.

סורי לא הבנתי את הבדיחה קודם.

דיברו על חוזה לשנתיים, אז…

אז בעוד שנתיים תהיה העונה השניה שלו בחוזה.

סוף העונה השנייה. אם הוא לא יהיה ברמה של להאריך חוזה לעוד שנה, אז ניפרד. מה הבעיה?

העיתונאי חאבי מיגל: “גאיה לא יגיע בקיץ הקרוב. בונים עליו כשחקן חופשי ב 2023”.

בקיצור עוד עונה של מגן שמאלי אחד ששמו אלבה