פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

יאללה, הגיע זמנו של גרימאלדו. הילד מסיים חוזה ב2023, ככה שבנפיקה ישמחו לקבל עליו כסף.

שאלבה יבלה עונה כמחליף, עד שנביא את גאיה.

מצד שני -

החוזה של גרימאלדו בבנפיקה נגמר בקיץ 2023, ככה שבקיץ הקרוב אולי המחיר שלו יירד.

בקיצור, לפחות כרגע - הרבה קשקשת ברשת בתחום המגן השמאלי.

זה לא קשקשת רק בתחום המגן השמאלי, זה בכלל על ההגנה. חוץ מהאלנד, כל הרכש מתמקד בשחקני הגנה ובקשר הגנתי.

בכל אופן, הקיץ הקרוב יהיה הקיץ הכי מרגש זה 7 שנים.

הלו, אתה קורא תיגר על רכשים כמו פאוליניו, קינג דאגלס, והמרענן הרישמי של הקיץ פרינס?

giphy-downsized-large

איפה הקינג באמת? אבדו עקבותיו. מאז שדגלאס עזב המועדון רק בירידה. רק עכשיו אנחנו מתחילים להתאושש

אני לא מדבר על סוף העונה השניה. זרקתי שנתיים, זה מאני טיים של העונה השניה. אני לא יודע באיזה גיל אזפי יתחיל לאבד את זה, אבל הוא לא בפרופיל של שחקן שאנחנו צריכים. אם היה מגן שמאלי, מילא, אבל אנחנו מכוסים יחסית טוב בימין. לכן אני לא מבין למה רוצים אותו.

יש דיווחים שצ’אבי וקרויף נסעו לגרמניה לפגוש את האלנד ולהסביר לו למה כדאי לו.
יש גם דיווחים על הצעה כספית , שכוללת חוזה ל 5 שנים ועליה הדרגתית בשכר. שנה ראשונה 20M, שנה אחרונה 50M., סה"כ 190M ל 5 שנים.

שהקיץ כבר יגמר… זה הולך להיות מתיש…

אוי תפסיק כבר. יהיה מרגש, אני מתחיל לחוש את הקיץ של 2004. איזה קיץ זה היה. לאפורטה בנה את ההתחלה של הקבוצה הטובה בעולם, התחיל את השושלת של הקבוצה הטובה בהיסטוריה.

בוא נקווה שיהיה חצי מזה עכשיו.

אני יודע שאלבס הפתיע לטובה, אבל הוא כמעט בן 40 וכבר הראה שאין לו רגליים נגד קבוצות בינוניות. איך הוא ישחק בליגת האלופות נגד באיירן מינכן?

לגבי המגן הימני השני שלנו- עד לפני שניה רוב הפורום רצה להעיף את דסט על טיל.

אספיקווילטה הוא מהטופ מגנים בעולם, עדיין. אם הוא מגיע, זה כדי להיות שחקן הרכב עם דסט כמחליף ואלבס מחליף שני. עם כל הכבוד וההערכה לדני, אני לא בטוח שיש לו מה למכור מול הגדולות של אירופה כמגן.

זה לא פיתרון לטווח ארוך, אבל גם אלבס לא.

הואיל וזה בין היתר גם דיון הפנטזיות, אני רואה את השמות שעולים לעמדת המגן השמאלי, ויש בוגר לה מאסיה אחד שהיה מצויין בכל מקום שעבר אחרינו והוא עונה לשם מארק קוקוריה.

בין אם הוא היה באייבאר, חטאפה וגם עכשיו בברייטון הוא תמיד בולט האיכויות שלו גם כשחקן תומך להתקפה, וגם עם המחוייבות הגנתית שלו כשהוא שורף את קו שמאל משחקים שלמים. הוא כשרוני, הוא לא פרימדונה והוא בוגר הלה מאסיה מהבודדים שהצליחו לבלוט משמעותית מחוץ לחממה שלנו.

אני יכול רק לדמיין את התרומה בקבוצת הפידיונים שצ’אבי בונה פה.

מארקה ומקומות אחרים אומרים שבארסה סגרה עם פבלו טורה של ראסינג סנטנדר.
מגדירים אותו כהיהלום הבא של הכדורגל הספרדי, או פדרי הבא (לא ידעתי שהנוכחי צריך כבר יורש).
אומרים שהוא אמנם לא יירשם בקבוצה הראשונה, אבל יהיה לגמרי שחקן שלה, בדומה לגאבי עכשיו.
יש לו סעיף שחרור של 10M ובארסה מנסה להקטין אותו.
השחקן יהיה בן 19 בעוד חודש.
לפי טראנספרמארקט, מדובר בקשר מרכזי.

לא מכיר ולא יודע אם הוא באמת ‘פדרי הבא’, אבל בהינתן ויש לנו כבר את ניקו, גאבי ופדרי הנוכחי, אני הייתי מתמקד בלחפש את אלבה, פיקה, פויול ואלבס הבאים אם הייתי המועדון

גם אני, אבל אין סתירה בין אחד לשני.

בינתיים נראה שאנחנו מכוסים בסדר בבלמים לטווח ארוך. אם קריסטנסן יבוא, הוא ואראוחו אמור להיות צמד טוב, וגרסיה ברוטציה. דה ליכט וקונדה יקרים מדי, ומצבו של רודיגר לא ברור.
על מגנים יש הרבה דיווחים, אבל פרט לאזפיליקואטה, אני לא חושב שיש משהו קונקרטי. מזראוי, גאיה, גרימאלדו הם רק שמועות למלא את הדפים. קריסטנסן, אזפי וקסי נראה יותר רציני.

עם כריסטיאנסן באמת יהיו לנו 3 בלמים לבנות עליהם, ואם פיקה מוכן להיות מס’ 4 לגמרי הייתי משאיר אותו. אם לא, אז לנגלה גם ככה ישאר כמו עצם בגרון עד שיסיים חוזה.

ואם כבר סיומי חוזה - דה ליכט (שכל הזמן מספרים לנו על כמה הוא רוצה בארסה) מסיים חוזה ב2024. מוזמן להגיע עוד שנתיים בחינם.

בנוגע למגנים הדיבור הוא בעיקר על מגנים ימניים, אם יש דיבור על שמאל אז הוא בעיקר על גאיה עוד שנה, בהעברה חופשית. מקווה שלא נצטרך לסחוב שנה נוספת עם אלבה באמת.

אני חושב שהעונה הבאה תהיה האחרונה של פיקה. גם אלבס כנראה ימשיך עוד שנה וזהו.
מגן שמאלי מדברים גם על גרימאלדו, כי הוא זול ורוצה לבוא. אבל הוא רק אופציה שניה אחרי גאיה.
יש גם את באלדה. הוא לא הספיק להרשים לא לטובה ולא לרעה, לפחות אותי. לא יודע מה צ’אבי חושב עליו, אולי בונים עליו גם.
כמו שאלבה משחק בחודש האחרון, אין לי בעיה שיישאר עוד כמה שנים.

טוב פדרי יכול לפרוש בשקט…

https://twitter.com/barcacentre/status/1499854564434104320/photo/1

חוזה לארבע שנים, תשלום ראשוני של חמישה מיליון אירו שיכול לצמוח לעשרים במשתנים, יתחיל בבארסה ב.

בהודעה הרשמית רשום שהוא קשר ימני תוקף, ושהוא שחקן קבוע בספרד U19. נשמע מבטיח.
A regular feature in the Spain U19 team, he is a right-sided attacking midfielder with plenty of skill and lethal at setting up goals. He also breaks through on goal himself with frequency and is a natural choice for dead ball situations.
סעיף שחרור 100M.

אני חייב להגיד שלהיות קשר בספרד זה מתסכל מאוד, ראיתי את הסרטונים וקראתי על טורה, והוא באמת נראה מדהים, ואני חושב על ריקי לדוגמא, על איך הוא הפך לחדשות ישנות כל כך מהר, והוא כולה בן 22. הקצב בו ספרד מייצרת קשרי עתיד הוא פשוט לא סביר. זה ממש מתחיל להזכיר את הדור הקודם בו שחקנים כמו פברגאס או צ’אבי אלונסו נאלצו להיות שחקני רוטציה, בעוד שחקנים כמו דויד סילבה נאלצו להמציא את עצמם מחדש כל פעם.

אני מקווה שנראה הפעם את ספרד מצליחה לגדל עוד שחקנים לעמדות קריטיות כמו חלוץ או בלמים.

על זה אני בונה. אם כריסטיאנסן ואספיקווילטה מגיעים בחינם וגרימאלדו יגיע במחיר סביר זה שדרוג לא רע בכלל לטווח הקצר. בקיץ 23 דה ליכט וקונדה יהיו שנה לפני סיום חוזה, ואנחנו נהיה עם יכולת כלכלית הרבה יותר משמעותית. מקווה שאחד מהם או, בפנטזיה הרטובה שלי, שניהם, יגיעו במחיר מופחת בקיץ 23 או בחינם בקיץ 24.

עם מרכז הגנה של אראוחו+כריסטיאנסן, אספיקוולטה בימין וגרימאלדו בשמאל יש כבר לדעתי על מה לדבר בליגה של הגדולים. לא שזו תהיה הגנה מזהירה כן? אבל תוסיפו לזה חיפוי הגנתי של איזה גרזן (הבחור ממילאן שאני כל הזמן שוכח את השם שלו) וזה כבר הרבה יותר טוב ממה שיש לנו להציע כרגע.